Jaaga Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jusstyna85 zrobiła Reksiowi ogłoszenia. proszę o wpisanie na pierwszej stronie w rozliczeniu tych 50 zł, które na niego otrzymałam. Czy ktoś jeszcze pomoże Reksiowi? Uploaded with ImageShack.us Quote
Julia84 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Quote
Jaaga Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Z ogłoszeń Justyny zadzwoniła Pani z Piekar Śl. zdecydowana na Reksia. Podałam tel do Klaudii, żeby Pani się skonsultowała. Jesli wszystko bedzie w porządku, to dajcie znać i umówie się z tą osobą. Quote
Ania102 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Reksio to pozostaje trzymać za Ciebie kciukasy:) Quote
Nutusia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O matko - zaciskam kciuki z całej siły! Niech się stanie Cud Świąteczny! :) Quote
Jaaga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 I co, udało się zalatwic wizyte przedadopcyjną? proszę o wiadomość , najlepiej SMS-em, bo mam problem z internetem. Nie wiem, co mówic, gdzyby jeszcze ktoś zadzwonił. pani była na niego zdecydowana, tylko dajcie znac, co wyszło z wizyty. Fajnie, jakby święta spędził u siebie. Quote
mikoada Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Słuchajcie ja dzisiaj pół dnia próbowałam się skontaktowac z Panią z Piekar i umówic na wizytę, niestety nikt nie odbierał. Jakieś pół godziny temu Pani do mnie oddzwoniła i jak dla mnie była zwyczajnie w świecie PIJANA !!! Najpierw wypytywała po co w ogóle ta wizyta a później stwierdziła, że ona jak najbardziej chce Reksia, ale musi byc już na Wigilię bo ona "jest bardzo uczuciowa i ma taką tradycję" - nie wiem jak to rozumiec. Powiedziała również, że jeśli nie dostanie Reksia do Wigilii to weźmie sobie psiaka z innego miejsca... Quote
mikoada Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ja zdecydowanie też tak uważam, zastanawiam się nawet czy nie wpisac Pani na CK, jak myślicie?? Quote
Jaaga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ojej, wczoraj sprawiala dobre wrażenie. Nie była pijana, rozmawiała normalnie. Zreszta dałam tel. do Klaudii, zeby uzgodniły szczególy adopcji ze sobą i chyba też nie miała zastrzeżeń, bo póxniej rozmawiałyśmy. Powiedziała, ze chce psa przed świętami, bo jej pies odszedl i czuje sie samotna. Dlatego zrobiła na mnie dobre wrażenie. Opowiedziała o sobie, warunkach. Nawet o wizycie poadopcyjnej jej powiedziałam i nie było problemu. Justyna powiedziała, ze Reksio ma duzą oglądalność. mam więc nadzieje, że ktos jeszcze zdecyduje sie mu dać dom. Quote
nemesea Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 alkoholiczce pieska nie dajcie bo znowu go wyrzuci .. czekajcie na inny domek , to moja rada , zrobicie jak zechcecie,, Quote
Ania102 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Do mnie też kiedyś dzwoniła pewna Pani, wszystko ok na wszystko się zgadzała ale nie zadzwoniła następnego dnia. Wpisałam sobie jednak jej nr bo z mojego miasta była i słuchajcie po jakimś czasie babka zadzwoniła do mnie, chyba nie chciała do mnie i była totalnie nawalona i zaczęła mnie wyzywać. Ja, że powinna się wstydzić bo dzwoniła kiedyś w sprawie psa ale ona swoje (nieźle po mnie pojechała i mówiła do mnie Agnieszka). A za tym pierwszym razem była taka miła i wszystko rozumiała. Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Jak ja rozmawiałam z Panią to zgadzała się na wizytę,ale ze względu na to,że strasznie chora jestem i troszkę mi wczoraj głosu brakło, poprosiłam Adę (dziękuję za pomoc :Rose: ) żeby się z Panią dogadała,bo ja nie dałabym rady,a wiadomo,że jak dom fajny to trzeba korzystać... No niestety, to co Ada mi powiedziała tak mnie zraziło,że nawet nie myślę o sprawdzaniu tego domu. Reksio jest piękny - ktoś się w Nim zakocha na maxa - ja kocham, takie Reksiowate :loveu: Quote
Jaaga Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dziewczyny, mam prośbę. W nastepnych ogłoszeniach podajcie swój telefon, bo po świętach mnie kilka dni nie bedzie, a nie chciałabym mamie zostawiać jeszcze na głowie pośredniczenie w adopcji Reksia. Jakbyście miały zainteresowaną osobę i sprawdziłybyście ją, to po prostu tylko umówcie ją na mój telefon na odbiór. Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 nie ma czegos takiego, jak "najgorsze cechy JRT" :cool3: protestuje w imieniu mojej zośki :eviltong:. zta babką faktycznie tzrebaby uważac, choć moz ebyć to wyjątkowy zbieg ookoliczności. no, ale jeśli nawet, to jej pech, nie reksia.... Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Cioteczki pomóżcie szukać dla Reksia pieniążków i jakiegoś domku. Trzeba Mu szybko coś znaleźć. Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Może któraś Cioteczka potrafi robić allegro? Ja niestety nie potrafię... Quote
diana79 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 z mojego bazarku będzie dla Reksia 90zł, poproszę o nr konta, jak wszyscy wpłacą to zaraz przeleję :-) porobię też mu nowe ogłoszenia w wolnych chwilach w pracy ;) na razie ma stale wyróżniona alegratkę Quote
diana79 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Klaudus__']Może któraś Cioteczka potrafi robić allegro? Ja niestety nie potrafię... już mu robię allegro :-) Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='diana79']z mojego bazarku będzie dla Reksia 90zł, poproszę o nr konta, jak wszyscy wpłacą to zaraz przeleję :-) porobię też mu nowe ogłoszenia w wolnych chwilach w pracy ;) na razie ma stale wyróżniona alegratkę Bardzo dziękuję. Trzeba jak najprędzej Reksiowi coś znaleźć i zapłacić to co jest zaległe i Jaagi. Quote
Jaaga Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Chyba cały czas ma allegro u jusstyna85. Reksio jest niekłopotliwy dla ludzi. Załatwia się na dworze, chętnie wychodzi. Lubi sucha karme, więc nie trzeba gotować. najbardziej smakuje mu Acana i jest teraz tylko na tym. Jedynie dalej nie chce zostawać bez człowieka. jak wychodzimy, to później uspokaja się, ale jest przecież z naszymi psami. Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='diana79']już mu robię allegro :-) Fantastycznie :) Bardzo proszę o moje dane do ogłoszeń: tel: 785 549 189 mail: [email protected] Quote
Jaaga Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To co z Allegro Justyny? Ma usunąć? Tam nie mogą dwie osoby ogłaszać tego samego psa. Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Jak jest to oczywiście,że nie ma usówać Quote
Recommended Posts