Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z ogłoszeń Justyny zadzwoniła Pani z Piekar Śl. zdecydowana na Reksia. Podałam tel do Klaudii, żeby Pani się skonsultowała. Jesli wszystko bedzie w porządku, to dajcie znać i umówie się z tą osobą.

Posted

I co, udało się zalatwic wizyte przedadopcyjną? proszę o wiadomość , najlepiej SMS-em, bo mam problem z internetem. Nie wiem, co mówic, gdzyby jeszcze ktoś zadzwonił. pani była na niego zdecydowana, tylko dajcie znac, co wyszło z wizyty. Fajnie, jakby święta spędził u siebie.

Posted

Słuchajcie ja dzisiaj pół dnia próbowałam się skontaktowac z Panią z Piekar i umówic na wizytę, niestety nikt nie odbierał. Jakieś pół godziny temu Pani do mnie oddzwoniła i jak dla mnie była zwyczajnie w świecie PIJANA !!! Najpierw wypytywała po co w ogóle ta wizyta a później stwierdziła, że ona jak najbardziej chce Reksia, ale musi byc już na Wigilię bo ona "jest bardzo uczuciowa i ma taką tradycję" - nie wiem jak to rozumiec. Powiedziała również, że jeśli nie dostanie Reksia do Wigilii to weźmie sobie psiaka z innego miejsca...

Posted

Ojej, wczoraj sprawiala dobre wrażenie. Nie była pijana, rozmawiała normalnie. Zreszta dałam tel. do Klaudii, zeby uzgodniły szczególy adopcji ze sobą i chyba też nie miała zastrzeżeń, bo póxniej rozmawiałyśmy. Powiedziała, ze chce psa przed świętami, bo jej pies odszedl i czuje sie samotna. Dlatego zrobiła na mnie dobre wrażenie. Opowiedziała o sobie, warunkach. Nawet o wizycie poadopcyjnej jej powiedziałam i nie było problemu.

Justyna powiedziała, ze Reksio ma duzą oglądalność. mam więc nadzieje, że ktos jeszcze zdecyduje sie mu dać dom.

Posted

Do mnie też kiedyś dzwoniła pewna Pani, wszystko ok na wszystko się zgadzała ale nie zadzwoniła następnego dnia. Wpisałam sobie jednak jej nr bo z mojego miasta była i słuchajcie po jakimś czasie babka zadzwoniła do mnie, chyba nie chciała do mnie i była totalnie nawalona i zaczęła mnie wyzywać. Ja, że powinna się wstydzić bo dzwoniła kiedyś w sprawie psa ale ona swoje (nieźle po mnie pojechała i mówiła do mnie Agnieszka). A za tym pierwszym razem była taka miła i wszystko rozumiała.

Posted

Jak ja rozmawiałam z Panią to zgadzała się na wizytę,ale ze względu na to,że strasznie chora jestem i troszkę mi wczoraj głosu brakło, poprosiłam Adę (dziękuję za pomoc :Rose: ) żeby się z Panią dogadała,bo ja nie dałabym rady,a wiadomo,że jak dom fajny to trzeba korzystać...
No niestety, to co Ada mi powiedziała tak mnie zraziło,że nawet nie myślę o sprawdzaniu tego domu.
Reksio jest piękny - ktoś się w Nim zakocha na maxa - ja kocham, takie Reksiowate :loveu:

Posted

Dziewczyny, mam prośbę. W nastepnych ogłoszeniach podajcie swój telefon, bo po świętach mnie kilka dni nie bedzie, a nie chciałabym mamie zostawiać jeszcze na głowie pośredniczenie w adopcji Reksia. Jakbyście miały zainteresowaną osobę i sprawdziłybyście ją, to po prostu tylko umówcie ją na mój telefon na odbiór.

Posted

nie ma czegos takiego, jak "najgorsze cechy JRT" :cool3:

protestuje w imieniu mojej zośki :eviltong:.

zta babką faktycznie tzrebaby uważac, choć moz ebyć to wyjątkowy zbieg ookoliczności. no, ale jeśli nawet, to jej pech, nie reksia....

Posted

z mojego bazarku będzie dla Reksia 90zł, poproszę o nr konta, jak wszyscy wpłacą to zaraz przeleję :-)

porobię też mu nowe ogłoszenia w wolnych chwilach w pracy ;)
na razie ma stale wyróżniona alegratkę

Posted

[quote name='diana79']z mojego bazarku będzie dla Reksia 90zł, poproszę o nr konta, jak wszyscy wpłacą to zaraz przeleję :-)

porobię też mu nowe ogłoszenia w wolnych chwilach w pracy ;)
na razie ma stale wyróżniona alegratkę
Bardzo dziękuję.
Trzeba jak najprędzej Reksiowi coś znaleźć i zapłacić to co jest zaległe i Jaagi.

Posted

Chyba cały czas ma allegro u jusstyna85.

Reksio jest niekłopotliwy dla ludzi. Załatwia się na dworze, chętnie wychodzi. Lubi sucha karme, więc nie trzeba gotować. najbardziej smakuje mu Acana i jest teraz tylko na tym. Jedynie dalej nie chce zostawać bez człowieka. jak wychodzimy, to później uspokaja się, ale jest przecież z naszymi psami.