Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wzięłabym go w piątek rano razem z Neska. Inaczej nie dam rady jechac, bo to jest w Mikołowie.

To konieczność, bo już Narni nie daje żyć. Nie może się dziewczyna nigdzie ruszyć, bo na niej siedzi. Jest za mała na jego amory.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli możesz to wpłac 110 zł, potem rozliczymy się. Po zabiegu nie bardzo, bo nie pojade później tam specjalnie z pieniędzmi, a ze swoich za Neskę wykładam.

Posted

Jaaga napisał(a):
Jesli możesz to wpłac 110 zł, potem rozliczymy się. Po zabiegu nie bardzo, bo nie pojade później tam specjalnie z pieniędzmi, a ze swoich za Neskę wykładam.

ok ,jutro rano przeleje.

Posted

Reksio właśnie w drodze na kastrację. Oczywiście znowu sie tir rozwalił na drodze, są korki, ale i tak go nie minie.

Od wczoraj wieczoraj swoje uczucia przeniósł na Sonię. Oprócz Narnii, gustuje w dużych psach/sukach. Wczoraj wieczorem musiałam go karmić z ręki, bo nie chce jesć, tak cierpi z miłości do maltanki.

Posted

Aż za dobrze. Śmiałam się dziś, że nasza p. doktor za dobrze robi zabiegi, bo psy nie dość, że sa od razu wybudzone i w formie, to Reksio od razu wskoczył na sonię i chciał ją kryć.
Za zabieg zapłaciłam 107 zł. Jutro wstawię rachunki, bo mi myszka z obgryzionym kablem szwankuje.

Posted

kurdę, co za zycie. ten tu z zaangażowaniem kryje sunię, i nagle się orientuje, że.... trauma na całe życie ;-).

słuchajcie, potzrebuje wsparcia, sytuacja kryzysowa.zadzwoniła do mnie znajoma, kociara. jej znajoma znalazła sunię przywiązaną na mrozie i wzięła ją do domu, zeby sunia nie zamarzła. ale jej małe dziecko ma zaawansowaną astmę i zwyczajnie nie moga trzymac zwierząt. wyprosiłam o czas do niedzieli.
sunia jest w warszawie. ratunku! moja znajoma nie może suni przejąć. ma kilkadziesiąt kotów pod opieką, większość w domu i 3 psy, jest bardzo schorowana i mieszka sama.
założyłam wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/198519-Mała-suńka-przywiązana-na-mrozie-czas-do-niedzieli!

pomóżcie!
nei mam zdjęć suni,ale ponoć jest wielkości jamnika, mała. może jutro uda mi się zodbyć fotkę.

Posted

Ania102 napisał(a):
Jaaga u Ciebie to się nie można nudzić:evil_lol:. Taki maly Reksio a tyle w nim chuci:)
Lepiej niech uważa na Agata skoro mu dziewczyne bałamuci

Ma szczęście, bo Sonia jest sama w sypialni. Z Agatem spotykają się pod drzwiami, jak wychodzą na spacer.

Posted

Kupiłam psom duze kości do obgryzania, to choć wieczór wolny mamy od prób kopulacji. Kości są bardziej kuszące, niż dziewczyny.
to jest niesamowite, jak pies może miec instynkt. zawsze po kastracji chłopaki nawet chodzą ostroznie, a on bez róznicy ładuje się na suki.
P. doktor śmiała się, że ma najgorsze cechy jamnika i JRT.