Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justyna a tak mi wychodza, a raczej nie wychodza:evil_lol: foty pozowane

tu sezam zrobil garba:evil_lol:

malej odpadla szczenka:evil_lol:

mala robi akuku:evil_lol:

takze widzisz sama, pozowane mi nie wychodza, najlepiej miec aparat pod reka i robic duuuzo fot w nadziei, ze kilka bedzie dobrych;)

Posted

faktycznie zablokowany Seziasty nie idzie wejsc na stronę

Fjolka :cool3:
czy ty słyszałas o zakazie kopiowania uszu :cool3:;):evil_lol:

" obgryzę mu"

trochę twarde ale dam radę

no nie kawałek zostal

Posted

[quote name='justynavege']
Fjolka :cool3:
czy ty słyszałas o zakazie kopiowania uszu :cool3:;):evil_lol:l

no ja tak, ale mala sie z tym zakazem jawnie nie zgadza:angryy: malo tego, do fryzury szorstka tez ma pewne zastrzezenia, ciagle go trymuje:evil_lol:

[quote name='zdrojka']

A tu Chojrak korzysta z okazji

zdrojka chojrak po prostu stoi na strazy porzadku moralnego:evil_lol:
a jak on ich niucha w tych miejscach jak wracamy ze spaceru:crazyeye: sprawdza czy sie przypadkiem nie lajdacza za jego plecami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

justynavege napisał(a):
faktycznie zablokowany Seziasty nie idzie wejsc na stronę

juz sie dowiedzialam, ze adres jest blokowany przez dogo:shake: wiec odnosnika dac nie moge:shake: jesli chcecie sobie pobuszowac po sezamowej galeryjce to prosze mi na pw adresy mailowe zapodac;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fjolka']

takze widzisz sama, pozowane mi nie wychodza, najlepiej miec aparat pod reka i robic duuuzo fot w nadziei, ze kilka bedzie dobrych;)

To zdjęcie jest normalnie słodkie, a Chojri przeuroczy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
To zdjęcie jest normalnie słodkie, a Chojri przeuroczy :loveu::loveu::loveu:

Ckojri uroczy, Sezamek jak zabawkowy, a Maleństwo ledwo widać:evil_lol:

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Sezamka, Maleństwa i Chojraczka (nie zapominamy tez o ich wspaniałej właścicielce :lol:) od Agnieszki i Senki - dawnej współlokatorki Chojraka :lol: Oby teraz nastały tylko i wyłącznie dobre chwile dla naszych pupili :multi: Dużo zdrówka i Szczęścia :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

ale nas dlugo nie bylo :shake: nawet nie moglam wam zyczen zlozyc :oops: oczywiscie wszystkiego dobrego w nowym roku i oby byl dla nas laskawszy;)
szybciutko nadrabimy galeryjke, bo znowu jstem u rodzicow na tymczasie:evil_lol: cos znalezc mieszkania nie moge:cool1:

chojrak jak zwykle bardzo dostojny

bardzo mi tu rotka przypomina, musi miec chiba rotkowe korzenie:p

a tu sesja ze szczurzydlami brata

Posted

wiesz z chojrakiem to akurat problemu nie mam, jesli chodzi o uchwycenie chwili:evil_lol: on z tych, co to wszystko spokojnie, bez pospiechu i czasami tak mi sie fajnie w sloneczku polozy, no to jak nie ufocic takie cudo? a co do czasu, to ja raczej niecierpliwa jestem wiec aparat mam w zasiegu reki, no i pstrykam jak cosik mi sie spodoba, milo mi , ze sie moje foty podobaja:oops:

Posted

wczoraj na spacer oprocz potfforow zabralam aparacik

latajaca cholera:evil_lol:

potfforniccy:loveu:

chiba krecika namierzyly:crazyeye:

w pewnej chwili bestyjka stwierdzila, ze krecik sie tylko jej nalezy i zaczelo sie :diabloti:

Posted

sezamski jakby zapomnial o swoich gabarytach :evil_lol:

normalnie mala podziwiam za jej nieustepliwosc w pogoni za szorstkim, przeciez ona musi 5 razy szybciej przebierac lapciami, a jak sie zlosci i jazgocze, gdy sezio przyspiesza:evil_lol: fenomenlnie to wyglada, musze kiedys filmik nakrecic

fota jakosciowo taka sobie, ale ujecie moim zdaniem genialne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: