fjolka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 justyna, zdrojka wyslalam wam niechcacy maila :oops:, nie bede przepraszac, bo warzywka calkiem fajne :p Quote
justynavege Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Fjolko prosze mi tu nie zamykać najoptymistyczniejszego watku ktory mam w subskrypcjach :mad:;):loveu: fjoleczko Twojego neichcacy wyslanego mala z przyjemnoscia odbiore ino niech mi poczta na gazecie znow ruszy bo przez te ichnie pieriestrojki znów nie działa :cool1: \" Spią :cool3: chyba im zaraz urządze pobudkę :evil_lol:";) Quote
fjolka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 wlasnie probuje sie nauczyc wstawiac takie male odnosnikido oryginalow, jak sie uda to bede tez tu wklejac wszystkie foty :) proba chyba sie nie udalo :( Quote
fjolka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 taniec godowy chojraka :roll: ale sezamski byl zdziwiony:razz: zawsze chojrak go gonil, albo olewal, a tu takie umizgi:evil_lol: Quote
justynavege Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 czyżby Sezam zmienił orientację ?;) a tu najslodszy dziubek świata normalnie :loveu: Quote
fjolka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='zdrojka']No faktycznie, co mu się stało? :evil_lol: [quote name='justynavege']czyżby Sezam zmienił orientację ?;) justyna z ta orientacja to chyba raczej chojrak :evil_lol: a ja wam nie pisalam, ze po kastracji wyjechalismy z sezamskim na kilka tygodni i po powrocie chojrak sie w nim zakochal????? Quote
justynavege Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 o rety :crazyeye::crazyeye: hmm widać Chojrak uznał Seziastego za dziewczynę czy co :crazyeye: Synuś Chojruś wstydu nie rób no ;) Quote
fjolka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :hmmmm: no mozna tak powiedziec 8-) justynko spokojnie, przeciez niewazna plec, wazne uczucie :evil_lol: Quote
fjolka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 moje drogie leniuszki, poniewaz nie chcecie zagladac do galerii sezmskiego, a ja nie mam az tyle czasu by zmniejszac i wrzucac na serwer tych samych fot dwa razy, to bede wklejac odnosniki, po kliknieciu na znaczek otworzy sie fota w wiekszym rozmiarze zaczynamy, foteczki z poczatku lutego tropowce:evil_lol: praca dolnym i gornym wiatrem Quote
fjolka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 nudne te moje psy (strasznie lubie o nich tak mowic, chociaz prawda taka ,ze moj to tylko sezamek) nic tylko ryja i ryja :evil_lol: Quote
fjolka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ewentualnie sepia/ sępią chiba zacznę w końcu używać polskich literek:cool1: troszku się odzwyczaiłam:oops: Quote
fjolka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o tak :roll: w żebractwie to one się wysoce wyspecjalizowały :evil_lol: i w komplecie:loveu: o prosze, jaki ten ogon pożyteczny, konkurencję mozna przytrzymać :evil_lol: Quote
justynavege Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 no tak fjoleczko lepiej jak sie kochają niż mieliby " drzeć koty " - nie doslownie oczywiście :evil_lol: ależ galeria istna fotek :) ciekawe czy psiaki wykopały coś ? z takim zapałem grzebią ze moze jako poszukiwacze skarbów bedą pracować ? ;) Quote
zdrojka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Z tym ryja / ryją / ryciem :evil_lol: to widzę, że dokładnie jak Mała w Spychowie, 90% zdjęć było z 1/3 Małej pod ziemią... A na działce u znajomego Mała już nie zmieściła i poszła zakopać bułkę kajzerkę, teraz mamy nadzieję, że wyrośnie drzewo bułkowe i w końcu psy będą miały swoją wyżerkę "prosto z krzaka" :cool3: Piękne zdjęcia, ale mogę się założyć, że takich do pokazania to pewnie 5 na 20 zrobionych, co? ;) Quote
fjolka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='justynavege']no tak fjoleczko lepiej jak sie kochają niż mieliby " drzeć koty " - nie doslownie oczywiście :evil_lol: uspokoje cie justynko, chojrus juz sie zreflektowal, ze sezamski nie do milosci stworzony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale faktycznie swirowal strasznie, jak przy ciecznych sukach:shake: przez jakis tydzien, moze dluzej lazil za szorstkim wszedzie, sapal, umizgi uskutecznial, nawet probowalna niego wlazic:roll::shake:, a moj szorstek spryciula nastawial uszy do lizania, podgryzal chojraka i mial przednia zabawe, wskakiwac na siebie nie pozwalal, ale z nowych przywilejow bardzo ochoczo korzystal ;) a co do kotow, to mysle, ze oni obaj maja najwieksza chetke wlasnie na to doslowne darcie :roll::mad: ciekawe czy psiaki wykopały coś ? z takim zapałem grzebią ze moze jako poszukiwacze skarbów bedą pracować ? ;) pianka czasem cos wykopie:angryy: a na szczescie porzuca swe ofiary:shake:, chojrakowi raz sie zdarzylo, zjadl to to i mial srajke przez pare dni:shake:, a sezamski kopie tak raczej towarzysko ;) Quote
fjolka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='zdrojka'] Piękne zdjęcia, ale mogę się założyć, że takich do pokazania to pewnie 5 na 20 zrobionych, co? ;) dzieki, wiesz zdrojka...ja sie wcale nie chwale, ja po prostu mam talent ;););) a tak na powaznie, to czasem na 10 tylko 2 sie nadaja do pokazania, a czasem zadne, ale bywa tez, ze i 8, ja sie ciesze, bo coraz czesciej wychodza mi te w ruchu :multi: Quote
fjolka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 pianeczka, co prawda ostrosc na ogonie, ale mysle, ze i tak ladnie wyszla;) chojraczek:loveu: i torpeda moja kochana :loveu: Quote
fjolka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 szalencze gonitwy, czyli to co sezam i pianeczka lubia najbardziej:loveu: Quote
justynavege Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 piękne zdjęcia :lol: najbardziej lubię Sezamka w locie z wyprostowanymi łapami lekko rozstawionymi ( przednimi ;)) wyglada jak z innej planety :evil_lol: Quote
fjolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 justynka dziekuje jeszcze kilka fotek aportowanie ogorka ;) i nawet chojrus sie zainteresowal :multi: Quote
Recommended Posts