Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fjolko prosze mi tu nie zamykać najoptymistyczniejszego watku ktory mam w subskrypcjach :mad:;):loveu:

fjoleczko Twojego neichcacy wyslanego mala z przyjemnoscia odbiore ino niech mi poczta na gazecie znow ruszy bo przez te ichnie pieriestrojki znów nie działa :cool1:
\" Spią :cool3: chyba im zaraz urządze pobudkę :evil_lol:";)

Posted

wlasnie probuje sie nauczyc wstawiac takie male odnosnikido oryginalow, jak sie uda to bede tez tu wklejac wszystkie foty :)

proba

chyba sie nie udalo :(

Posted

[quote name='zdrojka']No faktycznie, co mu się stało? :evil_lol:

[quote name='justynavege']czyżby Sezam zmienił orientację ?;)

justyna z ta orientacja to chyba raczej chojrak :evil_lol:
a ja wam nie pisalam, ze po kastracji wyjechalismy z sezamskim na kilka tygodni i po powrocie chojrak sie w nim zakochal?????

Posted

moje drogie leniuszki, poniewaz nie chcecie zagladac do galerii sezmskiego, a ja nie mam az tyle czasu by zmniejszac i wrzucac na serwer tych samych fot dwa razy, to bede wklejac odnosniki, po kliknieciu na znaczek otworzy sie fota w wiekszym rozmiarze

zaczynamy, foteczki z poczatku lutego

tropowce:evil_lol:

praca dolnym

i gornym wiatrem

Posted

o tak :roll: w żebractwie to one się wysoce wyspecjalizowały :evil_lol:

i w komplecie:loveu:

o prosze, jaki ten ogon pożyteczny, konkurencję mozna przytrzymać :evil_lol:

Posted

no tak fjoleczko lepiej jak sie kochają niż mieliby " drzeć koty " - nie doslownie oczywiście :evil_lol:

ależ galeria istna fotek :)

ciekawe czy psiaki wykopały coś ?
z takim zapałem grzebią ze moze jako poszukiwacze skarbów bedą pracować ? ;)

Posted

Z tym ryja / ryją / ryciem :evil_lol: to widzę, że dokładnie jak Mała w Spychowie, 90% zdjęć było z 1/3 Małej pod ziemią...
A na działce u znajomego Mała już nie zmieściła i poszła zakopać bułkę kajzerkę, teraz mamy nadzieję, że wyrośnie drzewo bułkowe i w końcu psy będą miały swoją wyżerkę "prosto z krzaka" :cool3:
Piękne zdjęcia, ale mogę się założyć, że takich do pokazania to pewnie 5 na 20 zrobionych, co? ;)

Posted

[quote name='justynavege']no tak fjoleczko lepiej jak sie kochają niż mieliby " drzeć koty " - nie doslownie oczywiście :evil_lol:

uspokoje cie justynko, chojrus juz sie zreflektowal, ze sezamski nie do milosci stworzony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale faktycznie swirowal strasznie, jak przy ciecznych sukach:shake: przez jakis tydzien, moze dluzej lazil za szorstkim wszedzie, sapal, umizgi uskutecznial, nawet probowalna niego wlazic:roll::shake:, a moj szorstek spryciula nastawial uszy do lizania, podgryzal chojraka i mial przednia zabawe, wskakiwac na siebie nie pozwalal, ale z nowych przywilejow bardzo ochoczo korzystal ;)
a co do kotow, to mysle, ze oni obaj maja najwieksza chetke wlasnie na to doslowne darcie :roll::mad:

ciekawe czy psiaki wykopały coś ?
z takim zapałem grzebią ze moze jako poszukiwacze skarbów bedą pracować ? ;)

pianka czasem cos wykopie:angryy: a na szczescie porzuca swe ofiary:shake:, chojrakowi raz sie zdarzylo, zjadl to to i mial srajke przez pare dni:shake:, a sezamski kopie tak raczej towarzysko ;)

Posted

[quote name='zdrojka']
Piękne zdjęcia, ale mogę się założyć, że takich do pokazania to pewnie 5 na 20 zrobionych, co? ;)

dzieki, wiesz zdrojka...ja sie wcale nie chwale, ja po prostu mam talent ;););) a tak na powaznie, to czasem na 10 tylko 2 sie nadaja do pokazania, a czasem zadne, ale bywa tez, ze i 8, ja sie ciesze, bo coraz czesciej wychodza mi te w ruchu :multi: