.blueberry. Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kochane dziewczyny według mnie to Portosik będzie miał u Pani jak pączuś w maśle :D Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 .blueberry. napisał(a):Kochane dziewczyny według mnie to Portosik będzie miał u Pani jak pączuś w maśle :D bosko :)))))) Quote
LILUtosi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No to pakujemy walizy Portosa..To piękny i dobry pies i zasługuje na miłość. Quote
monika083 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ciesze sie bardzo :) nigdy nie sadzilam ,ze ten wystraszony burasek w budzie ,jeszcze w myslowicach -zmieni sie w tak pieknego i kochanego psa. Zasluguje na najlepszy dom na Swiecie! Cioteczki ,pomozcie zaplacic za hotelik... Quote
Alter Ego Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Portosek do domku! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :painting: Quote
LILUtosi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pani podczytuje wątek ale nie jest na tyle jeszcze wdrożona w komputer i neta żeby pisać. Dzisiaj powiedział ze wpłaci coś na biedne pieski. To może Portosik będzie miał cusik więcej. Witamy przyszłą właścicielkę Portoska. Quote
joanna.dymek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Przyjaciele Portosa i wszyscy miłosnicy zwierzaków:) Zostałam dzieki wspaniałym ludziom zaakceptowana jako "mama" Portosa. Dowiedziałam sie o nim z codziennej,bezpłatnej gazety "Metro", w której umieszczone sa ogłoszenia o odopcji zwierzaków. Portos ze zdjęcia do mnie "przemówił". Zobaczywszy go, wiedziałam, że jest mój, na zawsze. Jutro, jesli się wszystko uda, ma być u mnie- w nowym, ale docelowym domu. Już jestem szczesliwa-a co będzie potem? Niniejszym dziękuję wszystkim zainteresowanym i zaangażowanym w dobrą przyszłość Portosa, i deklaruję, że znalazł swój dom. Nigdy niczego mu nie zabraknie. A z całą pewnością, nie zabraknie mu miłości. Dziekuję opiekunom za zrozumienie i cierpliwość . Quote
Poker Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jak to miło ,że domek Portosa zawitał na jego wątku. Dla nas to największa radość i motywacja do dalszej pomocy psom, gdy któryś psiak znajduje TEN najlepszy dom na świecie. Od jutra będziecie już na zawsze ze sobą , na dobre i złe. Ale życzę Wam jak najwięcej dobrego. Quote
LILUtosi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 :multi: Też witam Mamę Portosika :loveu: Quote
grzenka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jakie dobre wiadomości:loveu:.Witamy serdecznie Mamę Portoska.:loveu: Quote
Iljova Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witam serdecznie i bardzo gorąco mamę kochanego Portoska! Tak bardzo się cieszę, że będzie miał już swój domek NA ZAWSZE. Życzę dużo radości i szczęśliwych dni! -:))))) Quote
LILUtosi Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Portos wyruszył do nowego domku.... Będzie gdzieś za 3 h. Quote
Iljova Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To szczęśliwej drogi Portosku. Jak dojedziesz to przywitaj się ładnie jak to tylko psiaki potrafią :-). Ciesz się nowym domkiem już zawsze. :-) Quote
monika083 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 oj Portosik pewnie juz dojechal.. czekamy na wiesci i fotki z cudnego donku i witamy Prtosowa Mame na forum:) Quote
LILUtosi Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Portosek już w swoim domku. Zrobił siku i kupę na przywitanie. Musi trochę przywyknąć do nowych zapachów, ludzi, miejsca. Życzymy powodzenia. Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Portos zachowuj się jak grzeczny pies :P Nie będziemy się tu za Twoje koooopy wstydzić przed Panią :P Lilu jak wygląda finansowo Portos? Masz uregulowane wszystko? Dopiero odzyskałam okno na świat i ogarniam powolutku ... Quote
grzenka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Mogę przelać 20 zł na dług Portoska, w tym m-cu nie dam rady więcej... Quote
monika083 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='grzenka']Mogę przelać 20 zł na dług Portoska, w tym m-cu nie dam rady więcej... dzieki wielkie, pamietajcie ,ze do tych 314 zl (za styczen) trzeba dliczyc jeszcze te 6 dni w lutym.. bazarek cegielkowy: http://www.dogomania.pl/threads/201815-Portos-juz-w-domu-)-..pozostal-dlug-(-kup-cegielke-pomoz-w-jego-splacie-14.02.22.0?p=16269583#post16269583 Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 wczoraj Portosek bardzo dobrze zniosl podroz :) w domku od razu zwiedzil wszystki katy bedzie mieszkal ze szczurkiem Horacym :) mam nadzieje, ze szybko zaufa nowym Wlascicielom...o ile juz tego nie zrobil :) Quote
monika083 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Klaudia ,zmien moze tytul :) to tak z moich obliczen wychodzi: pobyt za styczen- 341zl pobyt luty- 6 dni -- 66zl ----------------------------- 407 zl mamy 210zl + 65zl(z mojego bazarku) co daje 275zl grzenka zadeklarowala 20zl 295zl brakuje 113zl Quote
LILUtosi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pani dzwoniła do mnie że ma problem. Portos nie chce się dać zapiąć na smycz i od wczoraj nie był na spacerze. Ładnie przychodzi po smaczki, liże ręce ale za smycz nie da się zlapać. Quote
grzenka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kurczę, a u Ciebie też był z tym problem? Quote
Recommended Posts