Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie bardzo :) nigdy nie sadzilam ,ze ten wystraszony burasek w budzie ,jeszcze w myslowicach -zmieni sie w tak pieknego i kochanego psa. Zasluguje na najlepszy dom na Swiecie!
Cioteczki ,pomozcie zaplacic za hotelik...

Posted

Pani podczytuje wątek ale nie jest na tyle jeszcze wdrożona w komputer i neta żeby pisać. Dzisiaj powiedział ze wpłaci coś na biedne pieski. To może Portosik będzie miał cusik więcej. Witamy przyszłą właścicielkę Portoska.

Posted

Przyjaciele Portosa i wszyscy miłosnicy zwierzaków:)
Zostałam dzieki wspaniałym ludziom zaakceptowana jako "mama" Portosa. Dowiedziałam sie o nim z codziennej,bezpłatnej gazety "Metro", w której umieszczone sa ogłoszenia o odopcji zwierzaków. Portos ze zdjęcia do mnie "przemówił". Zobaczywszy go, wiedziałam, że jest mój, na zawsze.
Jutro, jesli się wszystko uda, ma być u mnie- w nowym, ale docelowym domu. Już jestem szczesliwa-a co będzie potem?
Niniejszym dziękuję wszystkim zainteresowanym i zaangażowanym w dobrą przyszłość Portosa, i deklaruję, że znalazł swój dom. Nigdy niczego mu nie zabraknie. A z całą pewnością, nie zabraknie mu miłości.

Dziekuję opiekunom za zrozumienie i cierpliwość .

Posted

Jak to miło ,że domek Portosa zawitał na jego wątku. Dla nas to największa radość i motywacja do dalszej pomocy psom, gdy któryś psiak znajduje TEN najlepszy dom na świecie.
Od jutra będziecie już na zawsze ze sobą , na dobre i złe. Ale życzę Wam jak najwięcej dobrego.

Posted

Witam serdecznie i bardzo gorąco mamę kochanego Portoska! Tak bardzo się cieszę, że będzie miał już swój domek NA ZAWSZE.
Życzę dużo radości i szczęśliwych dni! -:)))))

Posted

Portos zachowuj się jak grzeczny pies :P
Nie będziemy się tu za Twoje koooopy wstydzić przed Panią :P
Lilu jak wygląda finansowo Portos?
Masz uregulowane wszystko?
Dopiero odzyskałam okno na świat i ogarniam powolutku ...

Posted

wczoraj Portosek bardzo dobrze zniosl podroz :)
w domku od razu zwiedzil wszystki katy
bedzie mieszkal ze szczurkiem Horacym :)
mam nadzieje, ze szybko zaufa nowym Wlascicielom...o ile juz tego nie zrobil :)

Posted

Klaudia ,zmien moze tytul :)

to tak z moich obliczen wychodzi:

pobyt za styczen- 341zl
pobyt luty- 6 dni -- 66zl
-----------------------------
407 zl

mamy 210zl + 65zl(z mojego bazarku)
co daje 275zl
grzenka zadeklarowala 20zl

295zl
brakuje

113zl

Posted

Pani dzwoniła do mnie że ma problem. Portos nie chce się dać zapiąć na smycz i od wczoraj nie był na spacerze. Ładnie przychodzi po smaczki, liże ręce ale za smycz nie da się zlapać.