Jump to content
Dogomania

Bialutka Lady...Pojechała do swojego domu! Wyzdrowiała!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Wszystko jest aktualne, dzwoniłam ponownie do zainteresowanej pani i cierpliwie czeka na sunię. Jutro zdejmą Lady szwy i pewnie trochę wypielęgnują, tak że będzie jeszcze piękniejsza :razz:

Przesłałam Emir 40 zł na sterylkę Lady. Dostałysmy pieniążki od AgnieKoty-ślicznie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Emir nie da rady podjechać z suczyskiem do Wągrowca, dlatego szukamy transportu W-wa (właściwie Oddział po W-wą) => Wągrowiec ! ! !
Na sunię czeka domek, wszystko zależy teraz od transportu. Wrzucam wiadomość również na transportowy.

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze jaka ona jest śliczna...
Tak bardzo chciałabym, żeby wszystko sie powiodło...
To zdjęcia z fundacji? No ładnie, na kołderce w łóżku-jak w prawdziwym domu :loveu:

Posted

Ok, chetnie pomoge. Przejedziemy sie w te i z powrotem ,zeby sunia miala ladne rodzinne Swieta ;) Prosze o kontakt na gg5954404, to ustalimy szczegoly. Ja jestem dopiero w Wawie po

Posted

Ok, chetnie pomoge. Przejedziemy sie w te i z powrotem ,zeby sunia miala ladne rodzinne Swieta ;) Prosze o kontakt na gg5954404, to ustalimy szczegoly. Ja jestem dopiero w Wawie po 18.12 i wtedy sie odezwe i ustalimy szczegoly

Posted

Pisałam posta ale widzę, że gdziś go wcięło :mad:
Polawo bardzo się cieszę, że chcesz nam pomóc!!! :multi: Suńka będzie w nowym domku na święta jak dobrze pójdzie. Odezwałam się do Ciebie na gg, odpisz jak będziesz na gg. Ustalimy szczegóły.

Posted

Tak, wstępnie transport po 18.XII
Czekamy na przyjazd Polawy do Polski :) Obiecała zawieźć małą do samego Wągrowca. Nie znam jeszcze szczegółów.
Pani w Wągrowcu czeka cierpliwie na Lady :multi: