Masza4 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Wszystko jest aktualne, dzwoniłam ponownie do zainteresowanej pani i cierpliwie czeka na sunię. Jutro zdejmą Lady szwy i pewnie trochę wypielęgnują, tak że będzie jeszcze piękniejsza :razz: Przesłałam Emir 40 zł na sterylkę Lady. Dostałysmy pieniążki od AgnieKoty-ślicznie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Emir nie da rady podjechać z suczyskiem do Wągrowca, dlatego szukamy transportu W-wa (właściwie Oddział po W-wą) => Wągrowiec ! ! ! Na sunię czeka domek, wszystko zależy teraz od transportu. Wrzucam wiadomość również na transportowy. Quote
Agnie Koty Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 cieszę się ze wszystko aktualne, kłopot z tym transportem będzie, na koci ogon. i ja popytam Quote
Imanca Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 To na dobrą drogę do nowego domku: Przed podróżą trzeba odpocząć. Quote
Masza4 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 O kurcze jaka ona jest śliczna... Tak bardzo chciałabym, żeby wszystko sie powiodło... To zdjęcia z fundacji? No ładnie, na kołderce w łóżku-jak w prawdziwym domu :loveu: Quote
Tiger Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cudowne wieści .......:loveu: Masza, tytuł zmień, że Lady ma domek , tylko transport potrzebny !!!!! Quote
Masza4 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Sunia czeka na nowy dom, a nie ma jak się do niego dostać :placz: Quote
Masza4 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Nadal problemy z transportem, Emir nie może zawieźć suni, a nowa pani nie ma jak po nią przyjechać. Pomóżcie proszę! Quote
Masza4 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 suńcia niepotrzebnie tkwi u Emir, tam na pewno zajmuje miejsce innym potrzebującym psom, a przecież jest dla niej domek! :placz: Quote
Agnie Koty Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 myślę myślę i nic nie mogę wymyśleć..........:placz: Quote
Polawa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czesc, Potwierdz czy transport jest z Wawy do Wegrowa. Chetnie pomoge,ale dopiero po 18.12, czy pasuje ? Quote
Polawa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czy transport jest potrzebny z Wawy do Wegrowa ? Chetnie pomoge,ale po 18.12 , pasuje ? Quote
Agnie Koty Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 kochana/y jesteś ale chodzi o Wągrowiec a nie Węgrów. a tak się najpierw ucieszyłam, :placz: Quote
Masza4 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Polawo chodzi o Wągrowiec...niestety :placz: Dziękuję w każdym razie! Quote
Jo37 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Może poszukać transportu do Poznania . Z Poznania jest już niedaleko . Możemy zebrać pieniądze na płatny transport . Quote
Polawa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ok, chetnie pomoge. Przejedziemy sie w te i z powrotem ,zeby sunia miala ladne rodzinne Swieta ;) Prosze o kontakt na gg5954404, to ustalimy szczegoly. Ja jestem dopiero w Wawie po Quote
Polawa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ok, chetnie pomoge. Przejedziemy sie w te i z powrotem ,zeby sunia miala ladne rodzinne Swieta ;) Prosze o kontakt na gg5954404, to ustalimy szczegoly. Ja jestem dopiero w Wawie po 18.12 i wtedy sie odezwe i ustalimy szczegoly Quote
Agnie Koty Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 czy ja dobrze zrozumialam? Polawa możesz ją odwieżć do Wągrowca a nie do Węgrowa? nie mogę uwierzyć. jestes św. Mikołajem? Quote
Masza4 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Pisałam posta ale widzę, że gdziś go wcięło :mad: Polawo bardzo się cieszę, że chcesz nam pomóc!!! :multi: Suńka będzie w nowym domku na święta jak dobrze pójdzie. Odezwałam się do Ciebie na gg, odpisz jak będziesz na gg. Ustalimy szczegóły. Quote
Tiger Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No i co z tym transportem ? Ustaliłyści coś ? Bo cisza zapadła ....... Quote
Masza4 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Tak, wstępnie transport po 18.XII Czekamy na przyjazd Polawy do Polski :) Obiecała zawieźć małą do samego Wągrowca. Nie znam jeszcze szczegółów. Pani w Wągrowcu czeka cierpliwie na Lady :multi: Quote
Recommended Posts