mama_Dorota Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No i się :placz: ze szczęścia! Tak trzymałam za ciebie kciuki psinko kochana. A ta szczęśliwa minka :p I je tak samo jak mój Piruli- on też jedzonko wynosi z miski :loveu: Quote
Masza4 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Niunia jest już w drodze do fundacji :multi: Troszkę boi się jeździc autem, ale jestem dobrej myśli. W końcu się udało!!! Quote
daisy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Niuniu udalo sie :loveu: teraz wszystko inne sie ulozy ;) Quote
Masza4 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Lady jest już w fundacji :) Wszystko jest dobrze, zaczyna poznawać swoich psich kumpli, nie przejawia żadnej agresji, jest bardzo grzeczna i ułożona. Jestem dobrej myśli ;) Quote
Tiger Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Lady bardzo dobrze zniosła podróż - jechała sobie u anielicy w nogach - z przodu....... Troszkę spała , troszkę siedziała sobie i troszkę popiskiwała ... Gdy już w końcu ta długa podróż się skończyła , Lady zadowolona wyskoczyła z samochodu i pięknie dała się zaprowadzić do ogródka w Fundacji Emir.... Zdecydowanie odżyła poza schroniskiem ....:lol: to inny pies..... Quote
Agnie Koty Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ufff, ciesze się ze jej sprawa ruszyła do przodu. Quote
Jo37 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bardzo się cieszę . Teraz tylko stały dom . Quote
Masza4 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Jutro będę chciała zadzwonić do Krystyny, wywiem się jak tam sunieczka :loveu: Quote
Masza4 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Z sunią wszystko w jak najlepszym porządku, na razie odbywa dwutygodniową kwarantannę :) Nie wykazuję żadej agresji, dogaduje się w psami, jest grzeczna :) Emir ma wstawic jakieś zdjęcia Lady :multi: Quote
Agnie Koty Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 i jak biala paniusia? pewnie niedługo dowiemy się coś o jej charrrakterku.... Quote
Masza4 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Nie wiem, ostatnio, gdy dzwoniłam było wszystko ok. Poza tym, że nadal nie ma dla niej domu...zadzwonię jakoś jutro może. Dowiem się czy sunia troszkę lepiej wygląda i jak zachowuje się wśród psów. Quote
Masza4 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Sunia ma się bardzo dobrze, ładnie zachowuje się wśród innych psów. W schronisku osobie adoptującej powiedziano, że Lady zagryzła psa. Nie wierzyłam w to. Emir również mówi, że to nie może być prawda, bo sunia jest bardzo bardzo grzeczna, nie przejawia żadnej agresji. Emir twierdzi, że to idealny pies dla osoby w średnim wieku, która będzie rozpieszczać sunię, nosić na rękach :razz: Pieszczocha z niej niesamowita! :loveu: Ale nadal nie ma dla niej domku :shake: Emir szuka na własną rękę. Sunia przed adopcją musi zostać wysterylizowana. Inaczej Emir nie wyda jej nikomu. Potrzebne są więc pieniążki na zabieg suńci. Oczywiście każdy grosz byłby dobry. Potrzeba również na codzienne utrzymanie, wyżywienie. Emir ma wiele psów... Zakładam szufladkę na AFN. Proszę o nawet malutkie, symboliczne kwoty, złotówka do złotówki i może jakoś damy radę! Dopisek: Angielka-sterylka. Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 hm, mogła zagryźć. jakiegoś pluszowego psa albo tygrysa. dobra, postaram się coś wysłać chociaż, ech, szkoda gadać. Masza, czy ona jest ogłaszana na tych gratkach, eofertach etc.? Quote
Masza4 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Dzięki Agnie Koty. Jak pisałam-kazda złotówka się liczy... Nie wierzę w to, że kogoś zagryzła! Zarówno pracownicy jak i kierownice schrona są niedoinformowani, nie kojarzą nawet psów, więc jak mogli powiedzieć, że zagryzła. Kiedyś jeden z pracowników chciał wcisnąć mi kit, że suka jest w schronie 2 tygodnie, przy czym była 2 lata! Tak właśnie znają tam psy..:angryy: Quote
Agnie Koty Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 sunia jest bezpieczna u Emir ale szuka swojego człowieka! też mi się tak wydaje ze to idealny pies dla kogoś w średnim wieku. Byłaby idealną towarzyszką. Na górę biała sunieczko! Quote
Agnie Koty Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 może jakaś super babeczka w średnim wieku szuka takiej pięknoty ! do góry Lady Quote
Masza4 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Proszę o jakies wpłaty ma niunię. Emir nie ma zbyt wiele środków na utrzymanie takiego stadka, a u mnie też krucho :-( Quote
Masza4 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nie zapominajmy o Lady, ona nie ma domu :placz: Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wpłaciłam 20 zł, :oops: . Wiem ze to paskudnie malo ale może inni też wpłacą i uzbiera się dla Angielki. Masza, ponawiam pytanie, czy ona jest ogłaszana na tych gratkach, 4 łapach etc.? Quote
Recommended Posts