Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki:lol: oby było skuteczne!
Trzon tekstu wykorzystywałam już do ogłaszania trzech ONek, a i mam nadzieję, że autor pierwotnej wersji nie ma nic przeciwko;)

Lucy znajdzie swojego amatora:eviltong:

Posted

Dziewczyny pamiętajcie proszę o Lucy:lol:
ja wyjeżdżam i będę miała sporadyczny dostęp do netu do poniedziałku

Ciekawe czy były jakieś tel. o Lucy? ma jednego obserwatora na allegro...

Posted

Pierwsze allegro i od razu obserwator. To mam nadzieję znak, że Lucy się podoba.

Podhalan od tego samego właściciela siedzi non stop w tym małym kojcu i podobno dostaje do jedzenia chleb moczony w wodzie. Chyba będę musiała podejrzeć w jakim jest stanie. Nie wiem czy to się uda, bo kojec jest na tyłach domu.
Chłop nie chce go jednak oddać.

Posted

Bardzo mi miło. jestem na dogomani zarejestrowana od niedawna, ale różne wątki śledzę już z pół roku. Jeszcze chodzę do szkoły Kiedyś przypadkiem wpadłam na stronę tej Onki-Lucy. Bardzo fajna suczka. Mój tata też ma suczki rasy owczarek niemiecki. Jedną rasową ale drugą nie. Pokazywałam mu tą stronę i się bardzo zainteresował. Prosił, żebym się dowiedziała czy Lucy ma już stały domek czy nie. Może uda mi się go namówić na zabranie suczki do nas. Na razie zadeklarował się zapłacić za jej pobyt w hoteliku. Podpatrywaliśmy strony tego hotelu i wygląda, że suczce jest tam bardzo dobrze. U nas miałaby kojec 3x3 m z wybiegiem 4000 m2 nocą. W dzień chodzą po podwórku różni klienci taty i psy muszą być zamykane. Napiszcie co o tym myślicie? Czy można podjechać tam do Yumanji i obejrzeć Lucy? Mieszkamy koło Ryk, czyli niedaleko.
Kamilka

Posted

dominikabankert napisał(a):
Milka czy przelalas kase z bazarku Twojego na konto Lucy czy juz wplacilas ja na hotelik czy moze czekasz jeszcze na wplaty z bazarku przepraszam ze tak chaotycznie pytam?

Wpłaciłam kasę za hotel za marzec z zebranych deklaracji, a mój bazarek jeszcze nie jest rozliczony - będzie na przyszły miesiąc.
P.S. W II poście są dokładne rozliczenia uzupełniane na bieżąco

Posted

kurczaczek79 napisał(a):
Bardzo mi miło. jestem na dogomani zarejestrowana od niedawna, ale różne wątki śledzę już z pół roku. Jeszcze chodzę do szkoły Kiedyś przypadkiem wpadłam na stronę tej Onki-Lucy. Bardzo fajna suczka. Mój tata też ma suczki rasy owczarek niemiecki. Jedną rasową ale drugą nie. Pokazywałam mu tą stronę i się bardzo zainteresował. Prosił, żebym się dowiedziała czy Lucy ma już stały domek czy nie. Może uda mi się go namówić na zabranie suczki do nas. Na razie zadeklarował się zapłacić za jej pobyt w hoteliku. Podpatrywaliśmy strony tego hotelu i wygląda, że suczce jest tam bardzo dobrze. U nas miałaby kojec 3x3 m z wybiegiem 4000 m2 nocą. W dzień chodzą po podwórku różni klienci taty i psy muszą być zamykane. Napiszcie co o tym myślicie? Czy można podjechać tam do Yumanji i obejrzeć Lucy? Mieszkamy koło Ryk, czyli niedaleko.
Kamilka

No Ciotki jest poważna propozycja, jeśli nawet nie DS to dofinansowania.... burza mózgów

Posted

Kurczaczku79 , ale ona nie nadaje się do stróżowania. Pójdzie z każdą osobą i wpuści każdego. Ona kocha ludzi i bardzo się do nich garnie.

Uważam, że Twój Tato ma dobre warunki dla jakiegoś bardziej niezależnego psa, który spełni się w roli stróża.

Posted

Nie tkwimy,sterylka ostatecznie w tym tygodniu...jak wet skonczy proby tuberkulinowe u krow,ktore robia od m-a ,to w srode po pol jedziemy,a jak nie ,to czwartek rano na 100 %.Taki troche tez problem byl,bo w weekend wozilam psy od siebie do w-wy i przywozilam nowego,a sterylke musze tak ustawic,zeby min 3 dni siedziec pozniej w domu,gdyby Lucy wpadla na pomysl.zeby sobie pozdejmowac swieze szwy.

Posted

dominikabankert napisał(a):
no i jeszcze z bazarku jumanji i mojego imarchewki tez bedzie kasa na przyszly miesiac:)

Z naszego bazarku uzbierało sie 139 zł,całość wpłacę dla Lucy jak dojdą wszystkie wpłaty.

Posted

Fajnie, że coś dobrego u suczyny słychać. Dotarła wpłata odmarzenkip 20 PLN( nie wiem czy dobry nick, ale tak mam na przelewie) serdeczne dzięki :loveu: