dominikabankert Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kurcze czemu ta nasza oneczka taka jest dziwaczka:( ale allegro swietne jest! Quote
anett Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzięki:lol: oby było skuteczne! Trzon tekstu wykorzystywałam już do ogłaszania trzech ONek, a i mam nadzieję, że autor pierwotnej wersji nie ma nic przeciwko;) Lucy znajdzie swojego amatora:eviltong: Quote
dominikabankert Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kurcze ja nie wiem co dalej bedzie mamy tak malo deklaracji kazdy obłożony:( niby 80zł drożej ale w naszym przypadku robi roznice...... Quote
anett Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 no niestety tak to jest jak ktoś kłapie gębą bez sensu...:diabloti: Quote
dominikabankert Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ciotki zajrzyjcie czasem na bazarek Lucy:( http://www.dogomania.pl/threads/204461-Ubrania-i-zas%C5%82ony-na-hotel-dla-g%C5%82odzonej-Onki-Lucy-do-27.03 Quote
anett Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dziewczyny pamiętajcie proszę o Lucy:lol: ja wyjeżdżam i będę miała sporadyczny dostęp do netu do poniedziałku Ciekawe czy były jakieś tel. o Lucy? ma jednego obserwatora na allegro... Quote
milka74 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 anett napisał(a):no niestety tak to jest jak ktoś kłapie gębą bez sensu...:diabloti: święte słowa Cioteczko :-D:-D:-D Quote
toyota Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Pierwsze allegro i od razu obserwator. To mam nadzieję znak, że Lucy się podoba. Podhalan od tego samego właściciela siedzi non stop w tym małym kojcu i podobno dostaje do jedzenia chleb moczony w wodzie. Chyba będę musiała podejrzeć w jakim jest stanie. Nie wiem czy to się uda, bo kojec jest na tyłach domu. Chłop nie chce go jednak oddać. Quote
yumanji Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zagoilo sie ,jak na psie.Tyle,ze kolejne blizny urody mu nie dodaja. Quote
toyota Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Czy rzeczywiście Lucy idzie w tym tygodniu na sterylkę ? I jak z odpłatnością, czy trzeba od ręki ? Quote
dominikabankert Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Milka czy przelalas kase z bazarku Twojego na konto Lucy czy juz wplacilas ja na hotelik czy moze czekasz jeszcze na wplaty z bazarku przepraszam ze tak chaotycznie pytam? Quote
kurczaczek79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bardzo mi miło. jestem na dogomani zarejestrowana od niedawna, ale różne wątki śledzę już z pół roku. Jeszcze chodzę do szkoły Kiedyś przypadkiem wpadłam na stronę tej Onki-Lucy. Bardzo fajna suczka. Mój tata też ma suczki rasy owczarek niemiecki. Jedną rasową ale drugą nie. Pokazywałam mu tą stronę i się bardzo zainteresował. Prosił, żebym się dowiedziała czy Lucy ma już stały domek czy nie. Może uda mi się go namówić na zabranie suczki do nas. Na razie zadeklarował się zapłacić za jej pobyt w hoteliku. Podpatrywaliśmy strony tego hotelu i wygląda, że suczce jest tam bardzo dobrze. U nas miałaby kojec 3x3 m z wybiegiem 4000 m2 nocą. W dzień chodzą po podwórku różni klienci taty i psy muszą być zamykane. Napiszcie co o tym myślicie? Czy można podjechać tam do Yumanji i obejrzeć Lucy? Mieszkamy koło Ryk, czyli niedaleko. Kamilka Quote
milka74 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 dominikabankert napisał(a):Milka czy przelalas kase z bazarku Twojego na konto Lucy czy juz wplacilas ja na hotelik czy moze czekasz jeszcze na wplaty z bazarku przepraszam ze tak chaotycznie pytam? Wpłaciłam kasę za hotel za marzec z zebranych deklaracji, a mój bazarek jeszcze nie jest rozliczony - będzie na przyszły miesiąc. P.S. W II poście są dokładne rozliczenia uzupełniane na bieżąco Quote
dominikabankert Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zobaczcie w jakich warunkach Arktyka trzyma psy zyc sie odechciewa oklamala nas wszystkich, ,,hotel w oborze":-( http://www.dogomania.pl/threads/2047...Arktyki/page10 Quote
milka74 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 kurczaczek79 napisał(a):Bardzo mi miło. jestem na dogomani zarejestrowana od niedawna, ale różne wątki śledzę już z pół roku. Jeszcze chodzę do szkoły Kiedyś przypadkiem wpadłam na stronę tej Onki-Lucy. Bardzo fajna suczka. Mój tata też ma suczki rasy owczarek niemiecki. Jedną rasową ale drugą nie. Pokazywałam mu tą stronę i się bardzo zainteresował. Prosił, żebym się dowiedziała czy Lucy ma już stały domek czy nie. Może uda mi się go namówić na zabranie suczki do nas. Na razie zadeklarował się zapłacić za jej pobyt w hoteliku. Podpatrywaliśmy strony tego hotelu i wygląda, że suczce jest tam bardzo dobrze. U nas miałaby kojec 3x3 m z wybiegiem 4000 m2 nocą. W dzień chodzą po podwórku różni klienci taty i psy muszą być zamykane. Napiszcie co o tym myślicie? Czy można podjechać tam do Yumanji i obejrzeć Lucy? Mieszkamy koło Ryk, czyli niedaleko. Kamilka No Ciotki jest poważna propozycja, jeśli nawet nie DS to dofinansowania.... burza mózgów Quote
dominikabankert Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no i jeszcze z bazarku jumanji i mojego imarchewki tez bedzie kasa na przyszly miesiac:) Quote
marzenkap Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dziewczyny bardzo Was przepraszam ,już wysyłam te 20zł ,niestety trochę mi się rozchorowało i nie było mnie na dogo Quote
toyota Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kurczaczku79 , ale ona nie nadaje się do stróżowania. Pójdzie z każdą osobą i wpuści każdego. Ona kocha ludzi i bardzo się do nich garnie. Uważam, że Twój Tato ma dobre warunki dla jakiegoś bardziej niezależnego psa, który spełni się w roli stróża. Quote
dominikabankert Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ciotki blagam moze cos wymyslicie sama obecnosc na watku jest na wage zlota Onki tkwia wciaz w koszmarze:http://www.dogomania.pl/threads/198958-Dwie-sunie-Onki-szukaja-domu!! Quote
toyota Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Chciałabym zapytać raz jeszcze o termin sterylizacji, bo ten brak sterylki powoduje, że tkwimy w martwym punkcie. Quote
yumanji Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie tkwimy,sterylka ostatecznie w tym tygodniu...jak wet skonczy proby tuberkulinowe u krow,ktore robia od m-a ,to w srode po pol jedziemy,a jak nie ,to czwartek rano na 100 %.Taki troche tez problem byl,bo w weekend wozilam psy od siebie do w-wy i przywozilam nowego,a sterylke musze tak ustawic,zeby min 3 dni siedziec pozniej w domu,gdyby Lucy wpadla na pomysl.zeby sobie pozdejmowac swieze szwy. Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dominikabankert napisał(a):no i jeszcze z bazarku jumanji i mojego imarchewki tez bedzie kasa na przyszly miesiac:) Z naszego bazarku uzbierało sie 139 zł,całość wpłacę dla Lucy jak dojdą wszystkie wpłaty. Quote
milka74 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Fajnie, że coś dobrego u suczyny słychać. Dotarła wpłata odmarzenkip 20 PLN( nie wiem czy dobry nick, ale tak mam na przelewie) serdeczne dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts