mala_czarna Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Kilka dni temu zadzwonił starszy pan, który poszukuje psa do pilnowania dużej posesji, gdzieś pod Konstancinem. Patrząc na rozmiary Spajka stwierdził, że z pewnością będzie się nadawał, ale szybko go wyprowadziłam z błędu, że Spajk jeszcze będzie pomagał złodziejom wszystko wynosić, i jeszcze radośnie odprowadzi do furtki. Quote
Aldrumka Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Skopiowałam brakujące dane ze starej kopi Dogomani.Masakra, co tu się nagle stało?! :( że wiedziałaś jak - to sztuka tu się poruszać Quote
mala_czarna Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 że wiedziałaś jak - to sztuka tu się poruszać Weszłam do działu Administracja i tam był link do starego dogo, ale u licha takich rzeczy się nie robi!! Sąd ja bym wzięła kopię tych rozliczeń? Czy zawsze jak forum działa dobrze to muszą coś spartolić? Im ktoś za to płaci?? :( Quote
mala_czarna Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Wyrózniłam Spajkulcowi Tablicę, czyli dzisiejsze OLX Quote
mala_czarna Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 We wtorek trzeba zapłacić za hotel, a na koncie braki. Czasy prosperity finansowej u Spajkulca się skończyły :( Quote
mala_czarna Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Ponownie wyrózniłam smsem na 7 dni Tablicę Quote
mala_czarna Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Oj, Spajkuś, Spajkuś... Ja już nie mam siły, wszystko mi opada na mysl ile lat w hotelu siedzi :cry: Quote
mala_czarna Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Dzięki Nicolaczek, która nagabuje znajomych na FB o wsparcie finansowe dla Spajka, wpłynęło na moje konto 50 zł od znajomej :) Jest ono ujęte w deklaracjach wrzesień 2014, z dopiskiem "wpłata jednorazowa". Ola, bardzo Ci dziękuję, może do końca tygodnia uzbieramy brakującą sumę :) Quote
mala_czarna Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Kolejna osoba poratowała Spajka - moja znajoma z FB przesłała 100 złotych. Małgosiu, bardzo dziękuję!! :) Quote
mala_czarna Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Dzięki Ewa :) Z małym poślizgiem udało się zapłacić za wrzesień. Quote
gameta Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Spajk, nieprzyzwoity jesteś... Naprawdę czas do domu ! Quote
mala_czarna Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Jemu chyba dobrze tam gdzie jest, szkoda, że się chłopak nie liczy z kosztami jakie generuje :( Quote
mala_czarna Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Na kolejny tydzień wyrózniłam OLX Quote
mala_czarna Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Ale tutaj ruch?? Niech ktoś zabrać Spajka pod swoje skrzydła? Oczywiście wraz z finansami? Quote
gameta Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ale propozycje składasz .... Nie wymiękaj co ? Bo Spajk zostanie już całkiem sam :( Quote
mala_czarna Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 ale propozycje składasz .... Nie wymiękaj co ? Bo Spajk zostanie już całkiem sam :( Nie zostanie, a ja mam już dosyć po prostu. Najchętniej zostawiłabym go już dożywtonio tam gdzie jest mu dobrze, w hotelu, ale po prostu mnie na to nie stać. Z Dogo większość ludzi przeniosła się juz na FB, tutaj rzadko kto bywa. Myslałam, że na FB, gdzie naprawdę masa piesków znajduje domy, jest większa szansa, że Spajka ktoś wypatrzy, ale oprócz udostępniania i cmoktania nad nim nikt sie nie zgłasza. Gameta, uwierz mi, ja naprawdę nie piszę tego bo mam zły dzień z rana, tylko mam już dość, tak naprawdę dość. Quote
Nutusia Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ja się na FB nie przeniosłam i... nie zamierzam. Niestety, nie mam żadnych możliwości, by w jakikolwiek sposób wesprzeć Spajka (i Ciebie, Kama...) :( Quote
mala_czarna Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Ja się na FB nie przeniosłam i... nie zamierzam. Niestety, nie mam żadnych możliwości, by w jakikolwiek sposób wesprzeć Spajka (i Ciebie, Kama...) :( A ja Nutusiu nie wiem juz co mam robi, może niech on trafi pod opiekę jakiejś Fundacji, wtedy będzie miał większą szansę na adopcję :( Quote
Nutusia Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Może to jest i pomysł! Byle trafić na właściwą fundację... Quote
gameta Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Może by Biafry podpytać ? Ja co prawda z nią kontaktu nie mam (nie polubiłyśmy się :D) za to 3x ma - 3x, co o tym sądzisz ? W końcu Biafra ma wielkopsy - a Spajk do kurdupli nie należy ... Quote
mala_czarna Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Może by Biafry podpytać ? Ja co prawda z nią kontaktu nie mam (nie polubiłyśmy się :D) za to 3x ma - 3x, co o tym sądzisz ? W końcu Biafra ma wielkopsy - a Spajk do kurdupli nie należy ... Jeśli jeszcze bywa na Dogo to mogę do niej napisać ;) Quote
Aldrumka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 a dlaczego to Spajka nie ma w moich wątkach - niech wróci skoro nie ma domku Quote
Recommended Posts