UlaFeta Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Masz jakieś wieści o Spajkim♡ Wielkie dzięki za Rokusia. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Ale błyskawica! Przelew jest już na moim koncie! Potwierdzam wpłynięcie 142,50 zł od Spajkusia i dodatkowych 20 zł ze skarpety Spajkusiowej:) Bardzo gorąco dziękujemy! Quote
mala_czarna Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 18 godzin temu, UlaFeta napisał: Masz jakieś wieści o Spajkim♡ Wielkie dzięki za Rokusia. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ Nie dzwoniłam ostatnio, jakoś tak głupio mi ich non stop nękać, ale zadzwonię w niedługim czasie :) Mam nadzieję, że nic się nie stało, ba, jestem tego pewna, ale zadzwonie, popytam, i poproszę o zdjęcia. 15 godzin temu, Ewa Marta napisał: Ale błyskawica! Przelew jest już na moim koncie! Potwierdzam wpłynięcie 142,50 zł od Spajkusia i dodatkowych 20 zł ze skarpety Spajkusiowej:) Bardzo gorąco dziękujemy! Nie ma za co Ewa, Rokusiowi się należy wsparcie!! :) Quote
mala_czarna Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 U Spajka wszystko w porządku, ale zdjęć raczej nie będzie i to przez dłuższy czas. Ok. 3 tygodni temu, Pani Ania, która przechodziła zabieg kardiologiczny w szpitalu, dostała podczas niego wylewu :( Wczoraj dzwoniła, mówi jeszcze z problemami, słychać to w głosie, ale powoli dochodzi do siebie. Teraz czeka ją długa rehabilitacja :( Quote
UlaFeta Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Zycze szybkiego powrotu do zdrowia P.Ani,a jak ze Spajkusiem wszystko w porzadku to na zdjecia poczekamy.:) Quote
bric-a-brac Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Mała, masz skrzynkę pełną. To tutaj zapytam... i jak Pani? Jak Spajk? Macie kontakt? Quote
mala_czarna Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 U Spajka ok, ale Pani Ania dopiero niedawno szpital opuściła, nawet nie miałam sumienia żeby o zdjęcia prosić :( 1 Quote
Aldrumka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Super, że ok. Bo jak widzę, że jest nowy post na wątku jednak najpierw jest niepokój :) Quote
Ewa Marta Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 39 minut temu, Aldrumka napisał: Super, że ok. Bo jak widzę, że jest nowy post na wątku jednak najpierw jest niepokój :) Coś w tym jest. Mnie też serce skacze... Quote
bric-a-brac Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Nie no, jasna sprawa, że fotki najmniej ważne. Quote
mala_czarna Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Tylko jedno zdjątko mam, ale Pani Ania na rehabilitacji akurat była, ale dobre i to :) Spajkuś szczęśliwy, zdrowy, tylko przykra wiadomość, że odeszła staruszka Lejdi :( 1 Quote
Ewa Marta Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Cudowny Spajkuś!!! Przykro bardzo, że sunai odeszła. Spajkuś tez pewnie tęskni:( Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Miło widzieć fotkę, chociaż w smutnych okolicznościach. Zdrowia dla Spajkusia i całej rodziny. Ładnie tam u Spajkiego :) Quote
mala_czarna Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Ciekawe, czy im ogródka nie zniszczył?? ;) no ale jak nic o tym nie mówią, to chyba nie jest takim łobuzem :) Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Nawet jeśli trochę, to może Państwo przyjmują z dobrodziejstwem inwentarza? :) No w końcu nikt nie jest idealny;) Quote
3 x Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 jak już jestem na dogo, jestem też u Spajka on cały czas jest cudny dla mnie :) 1 Quote
Recommended Posts