aga.aksa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mojej znajomej urodziły się małe Malamuty. pomiędzy jednym a drugim wyszla odsikać suke. nagle patrzy, a tam "plum!" piesek wypadł spod ogona:crazyeye: teraz sunia nazywa sie HOPA:evil_lol: Haparanda :razz: :razz: :razz: Quote
Rybc!a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Mnie się ostatnio Chili podoba. A co do Yorków to moja kumpela ma takiego psiaka i on nazywa się Snikers. Quote
Carolcia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Mój poprzedni malamut nazywał się Saros (wziełam to z książki o astronomii:cool3: ) Quote
arima Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Koleżanki pinczerek miniatura nazywa sie Goliat:loveu: Quote
Paulina87 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='arima']Koleżanki pinczerek miniatura nazywa sie Goliat:loveu:[/quote] Tak samo chyba nazywał się chihuahua z filmu "Legalna Blondynka" :cool3: Quote
Toska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 bokserka mojej znajomej nazywala się Mafia :lol: , a po sąsiedzku mieszka maly kundelek Dolar :lol: Quote
paula_i_indra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 A moja sunia ma imię pochodzące od jednego z Bogów hinduskich, a także od jednej z hinduskich królowych- po prostu INDRA. A pies moich znajomych to ZIRA, otworzyli słownik i na ślepo trafili cyrklem w imię. Quote
Ciastek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mój piecho na imię ma Jazz ( tak jak kotek użytkownika Tofik1 :D Tofik1 pozdrów swojego kotka i resztę zwierzyny :) ) Quote
lucky_dogs Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [COLOR=darkgreen]moj piesek ma na imie Malucia.. :)[/COLOR] [COLOR=darkgreen]hehe.. jak byla malutka byla tak mala[/COLOR] [COLOR=darkgreen]ze nazywalam ja malutka potem malucia..[/COLOR] [COLOR=darkgreen]a teraz nie reaguje na zadne.. inne slowo tylko malucia..[/COLOR] [COLOR=darkgreen]hehe :D[/COLOR] Quote
Light of Shin-Ra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dawniej: kotka - Jarzynka jamniczka - Keska dożyca - Groszek, naprawdę Bella ale Groszek się wołało kotka - Bedzia obecnie: grzywek - Inuyasha - to znaczy po japońsku psi demon - taka postać z kreskówki kotek - Zarazek kotka - Drożdżówka kotek - Pokemon Quote
agbar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 moj psiak zowie sie Dealer, kotka Mafia zlote rybki Hera i Koka, krolik Demon:) Quote
gudis Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Moj wabi sie Niko , znajomi maja Oczara Quote
Pastela Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 mój pieso to Harry - pewnie od Pottera mu zostało :lol: w domu u mamy mam jeszcze 2 ONki: Korę i Gabi, a i kotkę, która nazywa się Filemon :cool3: najlepiej nazywa się jamnik mojej kierowniczki z pracy - po prostu jamnik :razz: Quote
Xenomorph Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mialem keidys szurka:) i sie nazywal Eryk ale psa napewno tak nie nazwe:) Quote
Madzik93 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Suczka Lori i świnka morska Kizia:cool3: moje animalsy Quote
new Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Moje to to Newton :) Kiedyś byli - chomik Pazurek(wzięte z HP), żółw Dropsik, papuga Perełka (ale to kompletnie nieoryginalnie). Quote
SuperGosia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Rodowodowe: CINNABARIS :wallbash: Moze i oryginalne, ale mniej funkcjonalnego nie mogli wymyslic :evil_lol: W domu wolamy na niego Tysiek :eviltong: Quote
iwoncja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 moja suczka to FIGA:loveu: królik BOBEK:multi: a żółw stepowy to TUPTEK:evil_lol: Quote
tamiczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Spotkałaam Yorka o wdzięcznym imieniu... Psitka:eviltong: Quote
shafireq Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [LEFT]moja sunia to Żelka.. :loveu: [/LEFT] Quote
alena-m Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 mój psiak Kiler (rodowodowo Błędny Rycerz) :-) Quote
Neiven Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mój rudzielec ma nia imie [B]Hawana [/B]A mieszaniec, ktorego wzielismy bo komus juz sie znudził [B]Czesław [/B]muwimy do niegi [B]Czesiu[/B], [B]Czechu[/B] albo [B]Czester[/B] (ale moja babcia mowi mu Pikuś) Quote
Kamyczek87 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mój pieso-Tropik:cool3: Moje myszy-Rozalia,Walentyna,A-Psik,Myszeida,Markiza i Mała Mi(Martynka):evil_lol: Quote
Recommended Posts