Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaśmin to schroniskowy kolega Rozetki.

Jaśmin
5 lat stracił w schronisku. Teraz ma guza w głowie ale bardzo chce żyć! Dostał szansę, korzysta z każdej chwili w domowym hoteliku. Jest szczęśliwy.
Ale
brakuje kasy na karmę, kolejne badania, leki, które stale przyjmuje, suplementy poprawiające mu komfort życia....
Bardzo proszę o choć odwiedzenie wątku, kliknij baner wątku i/lub kociego bazarku !

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
W niczym , Rozia jako pies wzorowy zjada wszystko co pani każe , wszystkie leki łyka prosto z ręki :)

Mój Boże! Ideał! Cóż to za kochane stworzenie.

Posted

bea100 napisał(a):
DadaM, wczoraj był ten czwartek ;) , to kiedy wpadniesz po fanty dla Rozetki?

Kochana, ale ja nic nie mówiłam o czwartku ;)
Wspominałam o weekendzie albo poniedziałku - najlepszy będzie poniedziałek, bo jutro muszę posiedzieć w BUWie nad referatem (no, a Wy jedziecie do Koluszek), a w niedzielę będę w schronisku.

Anja - dzięki, za chwilę zrobię przelew.

Rozi nie sposób nie kochać, jest wyjątkowa :)

Posted

Dada ja wyślę rachuneczek , tylko błagam przypilnuj mnie bo ja ostatnio nie wiem za co mam się wziąść , na nic czasu i zapominam czasem o czymś , malibo ja cały czas pamiętam , że mam Rozi wyniki wkleić i kiedyś to zrobię obiecuję :)

Posted

[quote name='Anja2201']ja cały czas pamiętam , że mam Rozi wyniki wkleić i kiedyś to zrobię obiecuję :)

Właśnie, wyniki :mad:;)

Przelałam 60 zł za Drontal.

APSA przekazała na potrzeby Rozi wpłatę od opiekunki Jagi - 50 zł - dziękuję :)
Z tego bazarku jest 10 zł dla Rozi:

http://www.dogomania.pl/threads/207716-Książki-AGATHY-CHRISTIE-!!!-zakończony-rozliczony-do-archiwum

Stan konta Rozetki - minus 20 zł.

Jest szansa na nowe fotki ? Stęskniłam się za widokiem tego kochanego pychola, zawsze mnie rozczula :)

Posted

Stęskniona ciocia nie ma prawa jazdy, a teraz także i samochodu ;)
Ale jeśli ktoś z Warszawy będzie się wybierał w Wasze strony - z przyjemnością skorzystam :)

Posted

DadaM- przekazałam dzisiaj zabaweczki dla Rozetki w ręce Apsy :) Jak wystawisz, podaj mi na pw linka, będę zapraszała i podnosiła i zachęcała !
Najpiękniej dziękuję za fanty z bazarku, które wylicytowałam, Apsa mi je przekazała w pięknej torebce, ucieszyłam się i jeszcze raz- wielkie dzięki kochana!

Czy ktoś mi tu może podać linka do tematu Rudolfa, starszego czekoladowego niskiego psiaka z głową wyżła? Jest też u Ajlii...nijak nie mogę znaleźć na dogo...byłabym wdzięczna

Posted

No tak, to ja latam za Tobą ;)
Wszędzie gdzie nie wejdę mam NOS (znajomy w dodatku, więc mi drogi :) )

Wreszcie na koniec weszłam na temat Rozetki. A tu? Mam je wszystkie razem buhahahaha

Posted

Avii - dziękuję ślicznie za bazarek :)
Kto byłby na tyle miły i mógłby przygotować bazarkowy banerek ? (albo wysłać mi na pw instrukcję tworzenia :))

Anja - od kiedy będą u Ciebie dodatkowe miejsca dla psów ?
Jak sobie radzisz z tzw. trudnymi psami, niezrównoważonymi ?
Dziewczyny od wyżłów szukają miejsc dla tych 2 przystojniaków:

http://www.dogomania.pl/threads/208499-Jeden-stary-drugi-ślepy-dwa-wyżły-w-schronisku

Posted

U mnie miejsca będą liczę koło połowy lipca najpóźniej , ale wiesz jak to jest . Tylko u mnie cena hotelu będzie wyższa niż wszędzie bo i warunki inne .

Gorsze przypadki już miałam , więc i z tymi psiakami sobie poradzę , ale szczerze powiem , że jeśli psy nadają się do zamieszkania w boksach zewnętrznych i nie potrzebują szczególnej opieki , to dajcie je do tańszego hoteliku , tak jak mówię u mnie ceny będą wysokie , bo boksy w budynku ogrzewane , przystosowane dla psów niepełno sprawnych , nie chodzących ( specjalne posadzki itp. ) , takich którymi trzeba się opiekować non stop .