morisowa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jaśmin to schroniskowy kolega Rozetki. Jaśmin 5 lat stracił w schronisku. Teraz ma guza w głowie ale bardzo chce żyć! Dostał szansę, korzysta z każdej chwili w domowym hoteliku. Jest szczęśliwy. Ale brakuje kasy na karmę, kolejne badania, leki, które stale przyjmuje, suplementy poprawiające mu komfort życia.... Bardzo proszę o choć odwiedzenie wątku, kliknij baner wątku i/lub kociego bazarku ! Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dzięki za zaproszenie na bazarek Jaśmina skoro to kolega Rozetki, już tam sobie licytuję...:) Quote
Tymonka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Drontal zakupiony , pierwsza dawka pożarta . następna 24.06 , koszt 60 zł Quote
Tymonka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 W niczym , Rozia jako pies wzorowy zjada wszystko co pani każe , wszystkie leki łyka prosto z ręki :) Quote
bea100 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 DadaM, wczoraj był ten czwartek ;) , to kiedy wpadniesz po fanty dla Rozetki? Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Anja2201 napisał(a):W niczym , Rozia jako pies wzorowy zjada wszystko co pani każe , wszystkie leki łyka prosto z ręki :) Mój Boże! Ideał! Cóż to za kochane stworzenie. Quote
Dada M Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 bea100 napisał(a):DadaM, wczoraj był ten czwartek ;) , to kiedy wpadniesz po fanty dla Rozetki? Kochana, ale ja nic nie mówiłam o czwartku ;) Wspominałam o weekendzie albo poniedziałku - najlepszy będzie poniedziałek, bo jutro muszę posiedzieć w BUWie nad referatem (no, a Wy jedziecie do Koluszek), a w niedzielę będę w schronisku. Anja - dzięki, za chwilę zrobię przelew. Rozi nie sposób nie kochać, jest wyjątkowa :) Quote
Tymonka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dada ja wyślę rachuneczek , tylko błagam przypilnuj mnie bo ja ostatnio nie wiem za co mam się wziąść , na nic czasu i zapominam czasem o czymś , malibo ja cały czas pamiętam , że mam Rozi wyniki wkleić i kiedyś to zrobię obiecuję :) Quote
bea100 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 DadaM: Och to ja jakaś zakręcona jestem, w takim razie poniedziałek będzie doskonały :) Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Anja2201 napisał(a): malibo ja cały czas pamiętam , że mam Rozi wyniki wkleić i kiedyś to zrobię obiecuję :) Rozumiem, rozumiem:) Quote
Dada M Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='Anja2201']ja cały czas pamiętam , że mam Rozi wyniki wkleić i kiedyś to zrobię obiecuję :) Właśnie, wyniki :mad:;) Przelałam 60 zł za Drontal. APSA przekazała na potrzeby Rozi wpłatę od opiekunki Jagi - 50 zł - dziękuję :) Z tego bazarku jest 10 zł dla Rozi: http://www.dogomania.pl/threads/207716-Książki-AGATHY-CHRISTIE-!!!-zakończony-rozliczony-do-archiwum Stan konta Rozetki - minus 20 zł. Jest szansa na nowe fotki ? Stęskniłam się za widokiem tego kochanego pychola, zawsze mnie rozczula :) Quote
Tymonka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Jasne , obiecuję w weekend porobić , a stęsknioną ciotkę Rozia zaprasza w odwiedziny :) Quote
Dada M Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Stęskniona ciocia nie ma prawa jazdy, a teraz także i samochodu ;) Ale jeśli ktoś z Warszawy będzie się wybierał w Wasze strony - z przyjemnością skorzystam :) Quote
bea100 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 DadaM- przekazałam dzisiaj zabaweczki dla Rozetki w ręce Apsy :) Jak wystawisz, podaj mi na pw linka, będę zapraszała i podnosiła i zachęcała ! Najpiękniej dziękuję za fanty z bazarku, które wylicytowałam, Apsa mi je przekazała w pięknej torebce, ucieszyłam się i jeszcze raz- wielkie dzięki kochana! Czy ktoś mi tu może podać linka do tematu Rudolfa, starszego czekoladowego niskiego psiaka z głową wyżła? Jest też u Ajlii...nijak nie mogę znaleźć na dogo...byłabym wdzięczna Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Beatka, latam za Tobą i wstawiam banerki, to chyba znowu pochwalę się prezentem od APSY Tu znajdziesz wszystkie, które dziś miziałaś:) Quote
bea100 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No tak, to ja latam za Tobą ;) Wszędzie gdzie nie wejdę mam NOS (znajomy w dodatku, więc mi drogi :) ) Wreszcie na koniec weszłam na temat Rozetki. A tu? Mam je wszystkie razem buhahahaha Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A Rozetki nos widziałaś?:cool3: Gdzieś tu jest na wątku - to jest NOS rarytas! Quote
avii Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Bazarek na Lennonka i Rozetkę nareszcie gotowy zapraszam wszystkie cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/209416-SWAROVSKI-kolczyki-ma%C5%82e-i-du%C5%BCe-na-Lennona-i-Rozetk%C4%99-do-18.06-godz-22-ga Quote
bea100 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dla mnie Rozetka jest wzruszająca :) PS Licytujemy z całą rodziną na jej bazarku i tak łatwo się nie poddamy! Quote
Dada M Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Avii - dziękuję ślicznie za bazarek :) Kto byłby na tyle miły i mógłby przygotować bazarkowy banerek ? (albo wysłać mi na pw instrukcję tworzenia :)) Anja - od kiedy będą u Ciebie dodatkowe miejsca dla psów ? Jak sobie radzisz z tzw. trudnymi psami, niezrównoważonymi ? Dziewczyny od wyżłów szukają miejsc dla tych 2 przystojniaków: http://www.dogomania.pl/threads/208499-Jeden-stary-drugi-ślepy-dwa-wyżły-w-schronisku Quote
Tymonka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 U mnie miejsca będą liczę koło połowy lipca najpóźniej , ale wiesz jak to jest . Tylko u mnie cena hotelu będzie wyższa niż wszędzie bo i warunki inne . Gorsze przypadki już miałam , więc i z tymi psiakami sobie poradzę , ale szczerze powiem , że jeśli psy nadają się do zamieszkania w boksach zewnętrznych i nie potrzebują szczególnej opieki , to dajcie je do tańszego hoteliku , tak jak mówię u mnie ceny będą wysokie , bo boksy w budynku ogrzewane , przystosowane dla psów niepełno sprawnych , nie chodzących ( specjalne posadzki itp. ) , takich którymi trzeba się opiekować non stop . Quote
bea100 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Na bazarku z kryształam wysokie licytacje, cieszę się, myślę, że Rozetka będzie zadowolona ;) Avii jest niesamowita!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts