malagos Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No, baby, nie dowcipkować tu, tylko domu szukać kudłatej pannie! :diabloti: :diabloti: i do mojej Bezki proszę też zagladąc, bu........... Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ludwa ! to jest Tqwój TYP - z poczuciem humoru, pięknymi oczami i zębem do otwierania butelek na mleko :) i potrafi się ładnie wysłowic...fiu fiu :) Quote
eve-w Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 hahaaha :) tylko miękkie trzeba mu podawać lub rozmoczną suchą :D:D Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 nie przesadzaj z tym miekkim....wystarczy sucha namoczona;) Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 stare bezzębne psy jakoś sobie radzą, to i on pochrupie;) Quote
Pipi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin:O matko, kobiety, nie wytrzymam ze śmiechu. Nawet nie wiecie jaka ja "zapłakana" jestem. Oj, dawno tak sie nie smiałam. Eve-w dziękuję :iloveyou:, dobrze czasami się pośmiać. Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 eve-w napisał(a):będzie łykał :eviltong: fuuuj :P myslałam, że ludwa będzie....;) Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 E, Ty, idusiek. A chcesz z bliska mi w zęby zajrzeć? Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ludwa, nie bojam się- boks ćwiczę- pamiętaj :D Wczoraj opanowałam chwyt na przewracanie przeciwnika jednym ruchem :) (a przeciwnik był większy o głowę, silniejszy i umięśniony - więc Tobie też dam radę :P ) Quote
karolina_g_k Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 eve-w napisał(a):idusiek, rób bazarki! Na Koke :eviltong: a foty? Znalazłam w komputerze w folderze: MOI BYLI, CI którzy nie spełnili moich oczekiwań :D:D:D No taki dziarskie chłopaki..... Ty chyba za wysoko poprzeczkę stawiasz. Quote
maggie_z Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tylko cichutko przypominam, że stały domek może mieć Koka u mnie w Krakowie. Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 idusiek napisał(a):ludwa, nie bojam się- boks ćwiczę- pamiętaj :D Wczoraj opanowałam chwyt na przewracanie przeciwnika jednym ruchem :) (a przeciwnik był większy o głowę, silniejszy i umięśniony - więc Tobie też dam radę :P ) A na tym boksie to Ci nie powiedzieli, żeby uważać na przeciwnika, bo niedoceniony może się zdenerwować? I wtedy będziesz chrupki już tylko łykała;)? Jak zachowanie Koki? Otwiera się trochę? Jest różnica w zachowaniu od dnia przyjazdu? Quote
E-S Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 maggie_z napisał(a):Tylko cichutko przypominam, że stały domek może mieć Koka u mnie w Krakowie. Och, obśmiałam się, a Maggie się cichutko przypomniała :D Napiszcie co u Koki nowego, bo co u chłopaków malowanych to już wiemy :D :D :D Quote
eve-w Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 forkeeps nie odpisze bo odsypia :D:D Koka daje nieźle już popalic ;) Najfajniej oczywiście zwiedza się mieszkanie jak wszyscy śpią ! I tak fajnie łazi się po stołach i parapetach :eviltong: Przyszła do Ani,stanęła koło wyrka i kręciła ogonkiem! koka nie chciała przymilać się chłopakom z wysypiska czy przystojniakom ze schronu, preferuje ładne, młode dziewczyny :) i kupa i siku były na spacerku. (spacerki jeszcze nie ogarnięte). I Koka wymusiła dwa spacery w nocy ;) o 3 był jeden, drugi nie pamiętam... Poszukujemy dla KOKI: - posłanka - TANIEJ STERYLKI na terenie Warszawy, przy okazji sterylkin chcemy jej machnąć badania krwi. Taniej sterylki, bo fundusze mamy mocno ograniczone a nie chcemy wszystkiego wywalać na sterylkę tylko zrobić tez badania krwi. Macie coś taniego i dobrego w Warszawie? Quote
eve-w Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 chyba bedzie potrzebny... Na chwile obecna mamy sterylke za 275 zł brutto (elwet) - to cena za standardowa sterylke, aborcyjna - nie mam pojecia. a badanie krwi kolo 60 z tego co pamietam. Mamy 150. Do forkeeps nie moge sie dzisiaj dodzwonic,. pewnie spi :D Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 no tak...może Koka jest na jakimś haju?:) Quote
Selenga Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 eve-w napisał(a): Poszukujemy dla KOKI: - TANIEJ STERYLKI na terenie Warszawy, przy okazji sterylkin chcemy jej machnąć badania krwi. Taniej sterylki, bo fundusze mamy mocno ograniczone a nie chcemy wszystkiego wywalać na sterylkę tylko zrobić tez badania krwi. Macie coś taniego i dobrego w Warszawie? Polecam dr Tomasza Kuszewskiego na Łowickiej Sterylizował co prawda moje kotki, ale zarówno sam zabieg jak i późniejsza opieka super Na stronie internetowej jest info o zniżkach przy sterylizacji http://www.lowicka-wet.pl/index.php?dzial=kontakt Quote
eve-w Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Selenga napisał(a):Polecam dr Tomasza Kuszewskiego na Łowickiej Sterylizował co prawda moje kotki, ale zarówno sam zabieg jak i późniejsza opieka super Na stronie internetowej jest info o zniżkach przy sterylizacji http://www.lowicka-wet.pl/index.php?dzial=kontakt Selenga, wielkie dzięki! Zadzwonie jutro i zapytam sie o koszta. Quote
forkeeps Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 zostawiłam telefon u znajomych ;D jutro po niego pójde. z koką pokonujemy coraz dłuższe dystanse i coraz bardziej sie uwielbiamy :) Quote
forkeeps Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 a dziś znowu nad ranem były przechadzki, bo ona coś mało sika, prawie wcale, więc ciągle myśle, że może wreszcie jej sie zachciało. ogólnie to spaceru nie pamiętam, chodze jak zmobie :))) Quote
idusiek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Przez kokę? Moze ona wydziela jakies syubstancje otumaniające?:) Quote
forkeeps Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 właśnie! :) wczoraj zadebiutowała jako wandal i pogryzła na 5 cześci kabel od myszki, ale pewnie dlatego ze byl w poblizu i myslala ze to jej zabawka. znowu mnie zerwala rano, skakała po mnie i krzyczała że mam wstać i nie zrobiła siku, a jak zmarzłam okrutnie na dworku :( ochhh. lubie spać kiedy jej głowa zwisa :D wygląda jak nietoperz :D Quote
forkeeps Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 miałam na myśli że ona lubi, chociaż ja też! :D Quote
Recommended Posts