Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin:O matko, kobiety, nie wytrzymam ze śmiechu. Nawet nie wiecie jaka ja "zapłakana" jestem. Oj, dawno tak sie nie smiałam. Eve-w dziękuję :iloveyou:, dobrze czasami się pośmiać.

Posted

ludwa, nie bojam się- boks ćwiczę- pamiętaj :D
Wczoraj opanowałam chwyt na przewracanie przeciwnika jednym ruchem :)
(a przeciwnik był większy o głowę, silniejszy i umięśniony - więc Tobie też dam radę :P )

Posted

eve-w napisał(a):
idusiek, rób bazarki! Na Koke :eviltong:
a foty? Znalazłam w komputerze w folderze: MOI BYLI, CI którzy nie spełnili moich oczekiwań :D:D:D

No taki dziarskie chłopaki..... Ty chyba za wysoko poprzeczkę stawiasz.

Posted

idusiek napisał(a):
ludwa, nie bojam się- boks ćwiczę- pamiętaj :D
Wczoraj opanowałam chwyt na przewracanie przeciwnika jednym ruchem :)
(a przeciwnik był większy o głowę, silniejszy i umięśniony - więc Tobie też dam radę :P )

A na tym boksie to Ci nie powiedzieli, żeby uważać na przeciwnika, bo niedoceniony może się zdenerwować? I wtedy będziesz chrupki już tylko łykała;)?

Jak zachowanie Koki? Otwiera się trochę? Jest różnica w zachowaniu od dnia przyjazdu?

Posted

maggie_z napisał(a):
Tylko cichutko przypominam, że stały domek może mieć Koka u mnie w Krakowie.

Och, obśmiałam się, a Maggie się cichutko przypomniała :D
Napiszcie co u Koki nowego, bo co u chłopaków malowanych to już wiemy :D :D :D

Posted

forkeeps nie odpisze bo odsypia :D:D

Koka daje nieźle już popalic ;) Najfajniej oczywiście zwiedza się mieszkanie jak wszyscy śpią ! I tak fajnie łazi się po stołach i parapetach :eviltong:
Przyszła do Ani,stanęła koło wyrka i kręciła ogonkiem! koka nie chciała przymilać się chłopakom z wysypiska czy przystojniakom ze schronu, preferuje ładne, młode dziewczyny :)

i kupa i siku były na spacerku. (spacerki jeszcze nie ogarnięte). I Koka wymusiła dwa spacery w nocy ;) o 3 był jeden, drugi nie pamiętam...

Poszukujemy dla KOKI:

- posłanka
- TANIEJ STERYLKI na terenie Warszawy, przy okazji sterylkin chcemy jej machnąć badania krwi.

Taniej sterylki, bo fundusze mamy mocno ograniczone a nie chcemy wszystkiego wywalać na sterylkę tylko zrobić tez badania krwi. Macie coś taniego i dobrego w Warszawie?

Posted

chyba bedzie potrzebny...

Na chwile obecna mamy sterylke za 275 zł brutto (elwet) - to cena za standardowa sterylke, aborcyjna - nie mam pojecia. a badanie krwi kolo 60 z tego co pamietam. Mamy 150.

Do forkeeps nie moge sie dzisiaj dodzwonic,. pewnie spi :D

Posted

eve-w napisał(a):

Poszukujemy dla KOKI:
- TANIEJ STERYLKI na terenie Warszawy, przy okazji sterylkin chcemy jej machnąć badania krwi.

Taniej sterylki, bo fundusze mamy mocno ograniczone a nie chcemy wszystkiego wywalać na sterylkę tylko zrobić tez badania krwi. Macie coś taniego i dobrego w Warszawie?

Polecam dr Tomasza Kuszewskiego na Łowickiej
Sterylizował co prawda moje kotki, ale zarówno sam zabieg jak i późniejsza opieka super
Na stronie internetowej jest info o zniżkach przy sterylizacji
http://www.lowicka-wet.pl/index.php?dzial=kontakt

Posted

a dziś znowu nad ranem były przechadzki, bo ona coś mało sika, prawie wcale, więc ciągle myśle, że może wreszcie jej sie zachciało. ogólnie to spaceru nie pamiętam, chodze jak zmobie :)))

Posted

właśnie! :) wczoraj zadebiutowała jako wandal i pogryzła na 5 cześci kabel od myszki, ale pewnie dlatego ze byl w poblizu i myslala ze to jej zabawka. znowu mnie zerwala rano, skakała po mnie i krzyczała że mam wstać i nie zrobiła siku, a jak zmarzłam okrutnie na dworku :( ochhh. lubie spać kiedy jej głowa zwisa :D wygląda jak nietoperz :D