Bjuta Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A co u Was słychać? Zaliczyliście jakieś wakacje? :)
tymuś Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 a no niestety nie ma czasu dla mnie lato to sezon w pracy:roll: dzięki że nas odwiedziłaś u bąblika wszystko oki, po staremu ;)
Mysia_ Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ojj współczuję :shake: chociaż chwila wytchnienia każdemu przecież się należy ;) kiedy będą jakieś fotki Bąblika? :loveu:
Sabina02 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Mysia_ napisał(a):ojj współczuję :shake: chociaż chwila wytchnienia każdemu przecież się należy ;) kiedy będą jakieś fotki Bąblika? :loveu: No wlasnie... beda jakies nowe foteczki? :cool3:
tymuś Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 witam dziewczyny! foteczki będą jak się trochę ogarnę uff jeszcze dzidzi mnie czeka:cool3:......... pokupić różne rzeczy trzeba ciekawe jak bąbel to wszystko pojmie,jak się zachowa? a odpoczynek mysiu to ja mam w zimie i jak pada:roll:
Bjuta Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ojejku, to gratulujemy!!! Szkoda, że nie da się wyspać na zapas...
tymuś Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Bjuta napisał(a):Ojejku, to gratulujemy!!! Szkoda, że nie da się wyspać na zapas... aa dziękuje:lol: no właśnie ciągle w te lato jestem niedospany robota przy domu wszystko porobić - a jestem do tego sam, niestety
Bjuta Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Za parę lat będziesz miał pomocnika, albo pomocniczkę! :)
tymuś Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 dzięki bardzo ; a będzie to pomocniczka ciekawe czy też będzie miała taką ciągotke do zwierząt:eviltong:
Beatkaa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 tymuś napisał(a):dzięki bardzo ; a będzie to pomocniczka ciekawe czy też będzie miała taką ciągotke do zwierząt:eviltong: We krwi po tacie na pewno :evil_lol:
tymuś Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Beatkaa napisał(a):We krwi po tacie na pewno :evil_lol: tak myślisz?:razz: a co słychać w schronie tak wogóle jak tam fafik się czuje?
Sabina02 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Tymuś, gratuluje Ci malenkiej córeczki!!! :loveu: Czy to pierwsze Twoje dzieciątko?
tymuś Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Sabina02 napisał(a):Tymuś, gratuluje Ci malenkiej córeczki!!! :loveu: Czy to pierwsze Twoje dzieciątko? dzieki sabinko :lol: tak pierwsze no............ oprócz tych moich dwóch rumcajsów tj bąbla i mita:cool3:
Bjuta Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wow! A my Mita nie znamy!!! Czy się mylę? Chyba nie?
tymuś Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 a mylisz się biutko.mit to ta czekoladowa suczka na zdjęciach z bąblem:cool3: różnie na nią mówię mit misio mito:eviltong:
Bjuta Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kochani zajrzyjcie do naszego drania Adibu. Może ktoś ma pomysł na tego gagatka? http://www.dogomania.pl/threads/212692-Adibu-pi%C4%99kny-jak-prawdziwy-wilk!-Czy-ma-szans%C4%99-na-dom-%28 Ciekawa jestem, czy Bąbelek już wie, że nowa Pani niedługo się pojawi. Pewnie wie! A zdjęcia dziś mi się nie otwierają. Ale wrócę i zerknę na Mitsię z wielką ciekawością, jak mnie net wpuści. :)
tymuś Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 no napewno Ci się przypomni dziewczyny szukam kotka do domu dla mojej drugiej polowy chciała przynieść małego kotusia ale powiedziałem jej że może będzie jakiś kotek do adopci dorosły nie trzebaby było go wszystkiego uczyć a wiek szaleństw będzie mieć za sobą:lol: już znalazła kotka;)na alegro był do oddania 3-letni kocurek
Bjuta Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 O to się spóźniłam... Wuj znalazł młodego kocurka i pilnie szuka dla niego dobrego domu, bo ma już... siedem i żona kazała mu wybierać. Wicie jak to jest... Dwa psy też nie pomagają w negocjacjach...
tymuś Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bjuta napisał(a):O to się spóźniłam... Wuj znalazł młodego kocurka i pilnie szuka dla niego dobrego domu, bo ma już... siedem i żona kazała mu wybierać. Wicie jak to jest... Dwa psy też nie pomagają w negocjacjach... no z pewnością psiaki żrą się z kotami:lol: ja myślałem o messo lub julianie z psitula ale oba znalazły domki a moja dziewczyna przyjęła kocura syberyjskiego odebranego z pseudohodowli jest już po kastracji, fajny przytulak:loveu:jak zabawka pluszowa:lol:
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wiesz z kotami to nigdy nie wiadomo. To moje wujostwo chciało tylko jednego kota... No potem kupili działkę razem z kotem i obudowali go dookoła domem, potem w środku lasu spotkali kocie dziecko, potem kota z połamanymi nogami i tak doszli do siedmiu... A psa nie chcieli żadnego! Do niedawna mieli trzy, ale jeden już poszedł do nieba. Oczywiście wcale Ci nie życzę takiego scenariusza! :)
tymuś Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 nie strasz mie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eviltong:ja ajkoś za kotami nie przepadam one łażą własnymi drogami miewają humory:roll: wolę psiaki one zawsze są przy człowieku;) aha moim rodzicom umarł 18-letni piesek oni już nie chcą psiaka ale pałeczke gospodyni przejęła tam moja siostra i ona pieska chce tylko musi trochę mieć czasu żeby ochłonąć po stracie rudzika:-(jak tylko będzie pewna na 10000000000%to spróbuję ją zachęcić do jakiegoś weterana psitulowego:razz::razz:
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oj jak umiera 18 letni pies, to kawał życia odchodzi do nieba... Musi być bardzo smutno rodzicom... Eh... :(
tymuś Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ratowali go już tak od dwóch lat ale teraz miał taką zapaść że polepszyło się po zastrzykach tylko na jeden dzień a potem było tylko gorzej.........
Recommended Posts