Sabina02 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']dziękuję Sabinko...............smutno mi strasznie bo to fajny wątek:-([/QUOTE] Mi tez jest przykro, bo milosnicy zwierzat powinni trzymac sie razem i walczyc z tymi ktorzy zwierzeta krzywdza, a nie ze soba nawzajem. Nie trzymam zadnej ze stron, chce pozostac neutralna, bo bardzo szanuje i Mysie i Ciebie i wszystkich pozostalych ktorym los Loli nie jest obojetny, ale zal na to patrzec, bo na braku zgody zwierzeta tylko cierpia. Przciez w grupie sila.
tymuś Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Sabina02']Mi tez jest przykro, bo milosnicy zwierzat powinni trzymac sie razem i walczyc z tymi ktorzy zwierzeta krzywdza, a nie ze soba nawzajem. Nie trzymam zadnej ze stron, chce pozostac neutralna, bo bardzo szanuje i Mysie i Ciebie i wszystkich pozostalych ktorym los Loli nie jest obojetny, ale zal na to patrzec, bo na braku zgody zwierzeta tylko cierpia. Przciez w grupie sila.[/QUOTE] właśnie ucierpiały też nad tym ubolewam cieszę się że choć ty zachowałaś godność i zapraszam cie do mnie odwiedz bąbla należy mu się to Ty dałaś mu dom u mnie jestem ci wdzięczny za to :loveu:
barb Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']tak jestem pewny a znajomych zapraszam do siebie jeśli chcą odwiedzić bąbelka:shake:[/QUOTE] Możesz też zalożyć całkiem nowy watek dla wszystkich swoich psiakow.
tymuś Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 wiem i tak później zrobię tylko psitul niech mi się tam nie pokazuje
barb Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Sabina02']Mi tez jest przykro, bo milosnicy zwierzat powinni trzymac sie razem i walczyc z tymi ktorzy zwierzeta krzywdza, a nie ze soba nawzajem. Nie trzymam zadnej ze stron, chce pozostac neutralna, bo bardzo szanuje i Mysie i Ciebie i wszystkich pozostalych ktorym los Loli nie jest obojetny, ale zal na to patrzec, bo na braku zgody zwierzeta tylko cierpia. Przciez w grupie sila.[/QUOTE] Gdy wchodzilam na watek Lali i Murzyna tez bylam neutralna. Teraz juz nie jestem. Lala dostala moim zdaniem dozywocie w schronie bo tak nalezy rozumieć zmieniony tytuł "Lala zostaje w schronisku jako rezydentka". Zbyt chora aby pójśc do Tymusia ale wczesniej choroba nie przeszkadzala jej jechać do platnego hoteliku.
Sabina02 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']właśnie ucierpiały też nad tym ubolewam cieszę się że choć ty zachowałaś godność i zapraszam cie do mnie odwiedz bąbla należy mu się to Ty dałaś mu dom u mnie jestem ci wdzięczny za to :loveu:[/QUOTE] Dziekuje za zaproszenie. :lol: Jak bede w okolicy do sie z Toba skontaktuje i wpadne wymiziac Bąbelka.
barb Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 (edited) [quote name='barb']Gdy wchodzilam na watek Lali i Murzyna tez bylam neutralna. Teraz juz nie jestem. Lala dostala moim zdaniem dozywocie w schronie bo tak nalezy rozumieć zmieniony tytuł "Lala zostaje w schronisku jako rezydentka". Zbyt chora aby pójśc do Tymusia ale wczesniej choroba nie przeszkadzala jej jechać do platnego hoteliku. Kopiuję z wątku Kory [quote name='Bjuta']Kochani, rozmawiałam z Kasią. Jest gotowa przyjąć naszego następnego psiaka. Zerknijcie proszę na wątek Loli http://www.dogomania.pl/forum/threads/138259-MURZYN-i-LOLA-razem-po-grób W schronisku przebywa od 19 lutego 2002... Miała wiernego męża Murzyna, który odszedł w tym roku i Lola się posypała jak domek z kart. Serducho wysiadło po prostu. Akurat z tego wybiegu padł Bizon, Zdziś poszedł do hoteliku, a Cezar i Kanis zostali adoptowani!!! (też po gigantycznym okresie oczekiwania). Lola nagle znalazła się w zupełnie innym towarzystwie. Wszystko zaczęło ją przerastać, a nie było Murzyna, w którego sierść zawsze się mogła schować. I tak się zaczęła sypać nasza starowinka. Może dajmy jej wreszcie dom? U Kasi jest 170 zł u mnie 280 z jakimś okładem - na transport i pierwszy miesiąc by było. Ja deklaruję 25 zł/miesięcznie. [quote name='Mysia_']Bardzo prosimy o deklaracje i zapraszamy na wątek małej Loli... [quote name='Bjuta']Z Lolą mamy zastój myślowy. W każdym razie albo Lola albo Paura na pewno do Kasi trafią, tylko jeszcze potrzeba troszkę czasu Mysi, żeby podjąć decyzję. Przepraszam, że to się tak przedłuża. W świetle powyższego trudno dziwić sie Tymuś Twojemu rozgoryczeniu. Za to nie rozumiem dlaczego pracownicy schroniska zajmują sie zbieraniem deklaracji na płatny hotel i przedkładaja go ponad adopcje przez wiarygodna osobę ? Edited July 15, 2012 by barb
tymuś Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 jak nie wiadomo o co chodzi to przeważnie chodzi o kasę :-(
Recommended Posts