tymuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-hSEB0Wc_9YQ/Tu9otzWJcGI/AAAAAAAAbCM/ha62cfmLXps/s320/P191211_1406.jpg to zdjęcie mówi samo za siebie..mimo wieku potrafi się jeszcze cieszyć.... wiesz ile czasu musiało minąć aby on dał się wyczesać dotknąć za tył grzbietu, kita czy ogon(może inne pieski czuły jego słabość i go kąsały:-() a kłaść zaczął się po 4 miesiącach dopiero tak trudno było mu zaufać :shake::shake:
Beatkaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 tymuś napisał(a): wiesz ile czasu musiało minąć aby on dał się wyczesać dotknąć za tył grzbietu, kita czy ogon(może inne pieski czuły jego słabość i go kąsały:-() a kłaść zaczął się po 4 miesiącach dopiero tak trudno było mu zaufać :shake::shake: mogę się tylko domyślać... :( Nie wyobrażam sobie jego w schronisku....
tymuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 on naprawdę był biedny; byłem z Kasią gdy go brała i szczerze..............myślałem że to już końcówa:-(:-(:-( góra 2-3miesiące bo on był taki słaby po schodach nie chodził rozjeżdżał się nawet do koszyka miał trudność wejść a tu nagle po 2tyg pies zaczął lepiej chodzić dźwigać nogę do siusiu:crazyeye::crazyeye: potem biegać :multi: itd ostatnio ma tylko jakieś drgawki ale ma też i lepsze dni dziś zaś np biegał .........różnie to z nim bywa:roll::shake:
Bjuta Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Sariczkowi, to chyba nikt nie wróżyl, że tyle pociągnie i że jeszcze tak rozkwitnienie!!!!
tymuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Bjuta napisał(a):Sariczkowi, to chyba nikt nie wróżyl, że tyle pociągnie i że jeszcze tak rozkwitnienie!!!! noo żyje sobie długo(w książeczce ma1995r ur.), oby jak najdłużej bo się do niego przywiązałem a rozkwitnięcie mu się należało!!!!!!!!!!
Sabina02 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Ale fajne fotki!!!! :loveu: Klaudia taka sliczna dziewczynka!!!!! :loveu: Tato musi byc dumny! :lol: A psiaki tez super! Cala trojka! :loveu:
tymuś Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Sarik dziś był u weta...........wyniki krwi nie wykazały niczego niepokojącego, serce o dziwo jak na takiego staruszka jak dzwon płuca oskrzela tchawica czyste, bez szmerów no i teraz reszta.........zdj rtg wykazało że kręgosłup i stawy Sarika są fatalne podczas chodzenia bolą go - dostał zastrzyki dwa(przeciwbólowy i wzmacniający) i tabletki - Scanodyl(na następne dni) mało tego te zaburzenia neurologiczne które ma podczas chodzenia wynikają z ucisku kręgosłupa na nerwy na to dostał agapurin na 60 dni......:-(:-( oby było lepiej................
Bjuta Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Oj biedny Saricio. Oby się pozbierał po tych tabletkach!
Beatkaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Biedactwo..Sariczku :( Trzymaj się kochany !
Bjuta Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ściskamy poświątecznie!!! :) Klaudii podobała się pierwsza choinka?
tymuś Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bjuta napisał(a):Ściskamy poświątecznie!!! :) Klaudii podobała się pierwsza choinka? bardzoo! szczególnie jak jej te lamki włączę:lol: to tak się patrzy......;)
Bjuta Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Aż jej zazdroszczę tych emocji! :) :) A Twoja buda w psitulu jest pięknie wyłożona siankiem i zaprasza na spoczynek! Człowiek by miał w niej spanko jak należy! :)
tymuś Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bjuta napisał(a):Aż jej zazdroszczę tych emocji! :) :) A Twoja buda w psitulu jest pięknie wyłożona siankiem i zaprasza na spoczynek! Człowiek by miał w niej spanko jak należy! :) to bardzo mi miło :loveu::loveu:a kto tam śpi? a co Gosia powiedziała podobała się jej? bo jak ją przywiozłem to tylko Sandra była, a nie umiem przeboleć żeśmy się tak rozminęli wtedy; bym wiedział to poczekałbym aż przyjedziesz........eh:shake:
Beatkaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Buda super..ostatnio jak byłam to widziałam,no extra !!! :cool1:
tymuś Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 zamówiłem dziś do moich nosów adresówki tanie i trwałe polecam jakby któraś chciała: http://allegro.pl/identyfikator-grawerowany-dla-psa-kota-adresowka-i2004827097.html
tymuś Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 a bąbel już ma mniej tłuszczu:eviltong:, na karku już krtań można wymacać, na głowie tą skóre już ma mniej zatłuszczoną i zwinniejszy jest:lol:
Bjuta Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Wow! A ja ciągle tak samo tłuściutka... :( Dobrze że nie przybywa!
tymuś Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 bjutko!!! ja Cię na siłownie wezmę!!ale musisz ćwiczyć nie tak jak bąbel......yhm pod ławeczką czeka na mnie:evil_lol:
Bjuta Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ojej! Od razu strasznie się boję!!!! :eek2::eek2:
tymuś Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Bjutka nie bój się!;) a ile Ty masz zwierzątek bo o Sienie to wiem że ją adoptowałaś jakiś rok temu jak dobrze kojarzę:roll:
Beatkaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 wątek zwierzyńca Bjutki : http://www.dogomania.pl/threads/129305-HEKSA-warta-całego-nieba.-I-Filip-chwat. ;)
Bjuta Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sienkę mam od marca. :) Z Bąblem się raczej nie znały, bo ona nie chadzała na spacery.
Bjuta Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dostaliśmy zdjęcia Bąbelka :) :) z pytaniem - czy schudł. No to otwieram dyskusję! :evil_lol:
tymuś Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 zdjęcia takie sobie:roll: ale popatrzcie sobie na poprzednie i na te , na poszczególne partie , głowa kark "bass" szerokość w kłębie ............. no schudł no..... czyż nie?!:cool3:hihi:D DZIĘKI BJUTKO:Rose:
Recommended Posts