Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

https://lh4.googleusercontent.com/-hSEB0Wc_9YQ/Tu9otzWJcGI/AAAAAAAAbCM/ha62cfmLXps/s320/P191211_1406.jpg to zdjęcie mówi samo za siebie..mimo wieku potrafi się jeszcze cieszyć....

wiesz ile czasu musiało minąć aby on dał się wyczesać dotknąć za tył grzbietu, kita czy ogon(może inne pieski czuły jego słabość i go kąsały:-() a kłaść zaczął się po 4 miesiącach dopiero tak trudno było mu zaufać :shake::shake:

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tymuś napisał(a):

wiesz ile czasu musiało minąć aby on dał się wyczesać dotknąć za tył grzbietu, kita czy ogon(może inne pieski czuły jego słabość i go kąsały:-() a kłaść zaczął się po 4 miesiącach dopiero tak trudno było mu zaufać :shake::shake:

mogę się tylko domyślać... :( Nie wyobrażam sobie jego w schronisku....

Posted

on naprawdę był biedny; byłem z Kasią gdy go brała i szczerze..............myślałem że to już końcówa:-(:-(:-( góra 2-3miesiące bo on był taki słaby po schodach nie chodził rozjeżdżał się nawet do koszyka miał trudność wejść a tu nagle po 2tyg pies zaczął lepiej chodzić dźwigać nogę do siusiu:crazyeye::crazyeye: potem biegać :multi: itd ostatnio ma tylko jakieś drgawki ale ma też i lepsze dni dziś zaś np biegał .........różnie to z nim bywa:roll::shake:

Posted

Bjuta napisał(a):
Sariczkowi, to chyba nikt nie wróżyl, że tyle pociągnie i że jeszcze tak rozkwitnienie!!!!

noo żyje sobie długo(w książeczce ma1995r ur.), oby jak najdłużej bo się do niego przywiązałem a rozkwitnięcie mu się należało!!!!!!!!!!

Posted

Sarik dziś był u weta...........wyniki krwi nie wykazały niczego niepokojącego, serce o dziwo jak na takiego staruszka jak dzwon płuca oskrzela tchawica czyste, bez szmerów no i teraz reszta.........zdj rtg wykazało że kręgosłup i stawy Sarika są fatalne podczas chodzenia bolą go - dostał zastrzyki dwa(przeciwbólowy i wzmacniający) i tabletki - Scanodyl(na następne dni) mało tego te zaburzenia neurologiczne które ma podczas chodzenia wynikają z ucisku kręgosłupa na nerwy na to dostał agapurin na 60 dni......:-(:-( oby było lepiej................

Posted

Bjuta napisał(a):
Ściskamy poświątecznie!!! :) Klaudii podobała się pierwsza choinka?

bardzoo! szczególnie jak jej te lamki włączę:lol: to tak się patrzy......;)

Posted

Aż jej zazdroszczę tych emocji! :) :)

A Twoja buda w psitulu jest pięknie wyłożona siankiem i zaprasza na spoczynek! Człowiek by miał w niej spanko jak należy! :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Aż jej zazdroszczę tych emocji! :) :)

A Twoja buda w psitulu jest pięknie wyłożona siankiem i zaprasza na spoczynek! Człowiek by miał w niej spanko jak należy! :)

to bardzo mi miło :loveu::loveu:a kto tam śpi? a co Gosia powiedziała podobała się jej? bo jak ją przywiozłem to tylko Sandra była, a nie umiem przeboleć żeśmy się tak rozminęli wtedy; bym wiedział to poczekałbym aż przyjedziesz........eh:shake:

Posted

a bąbel już ma mniej tłuszczu:eviltong:, na karku już krtań można wymacać, na głowie tą skóre już ma mniej zatłuszczoną i zwinniejszy jest:lol:

Posted

zdjęcia takie sobie:roll:
ale popatrzcie sobie na poprzednie i na te , na poszczególne partie , głowa kark "bass" szerokość w kłębie ............. no schudł no..... czyż nie?!:cool3:hihi:D

DZIĘKI BJUTKO:Rose:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...