Sabina02 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Obiecane Allegro Sarika: :lol: http://allegro.pl/czekam-na-ciebie-z-utesknieniem-juz-7-lat-sari-i1404803128.html Buziaki dla Bąbelka! :buzi:
tymuś Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Sabina02']Obiecane Allegro Sarika: :lol: http://allegro.pl/czekam-na-ciebie-z-utesknieniem-juz-7-lat-sari-i1404803128.html Buziaki dla Bąbelka! :buzi: dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo sabinko:multi::multi: może jakaś dobra duszyczka go zechce szanse trzeba też mu dać;) a na szóstym zdjęciem od góry na tym alegro za sarikiem jest bąbel chyba:cool3: jeszcze raz wielkie dzięki bąbelek też śle buziaki:buzi:
tymuś Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 moj kochany grubasek dziś dostał wielgachną kość i floriki od mojej mamy:multi::loveu: a jutro czesanko futra:cool3:
Sabina02 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 tymuś napisał(a):moj kochany grubasek dziś dostał wielgachną kość i floriki od mojej mamy:multi::loveu: a jutro czesanko futra:cool3: Widze, ze cala rodzinka rozpieszcza Bąbelka. :loveu: Czekamy na fotki po czesanku! :cool3:
tymuś Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 bąbel już pare razy był czesany; nie lubi tego wierci mi się:roll: ale troche cierpliwości i będzie oki:lol: a mama była u nas na odwiedzinach i zawsze coś mu tam przewiezie:razz: hehe a teraz bąbel wczuwa sie w role strażnika teksasu - u nas rozpoczeła sie budowa nowego warsztatu mojej firmy wiec bąbel wszystko co nowe obwąchuje i kontroluje:evil_lol:! nic nie umknie jego uwadze - ciekawski:p
Bjuta Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Mam nadzieję, że starannie wszystko obsikuje! Żeby wiadomo było, że warsztat należy do rodziny!
tymuś Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 cisza u mojego bąbela:-( ps może coś drgnie w sprawie sarika! moja koleżanka planuje mieć pieska pokazałem jej stronke psitula i sarika i spodobał sie jej wiec przywioze ją do was:cool3:jak bd tak daleko(po jej przeprowadzdzce):cool3: podobał jej się też fredzel, łuska, rodan i pare innych, w każdym razie przekonałem ją do straszego psa bo są spokojne i poukładane a schroniskowe są wierne! - widzi to po bąblu
Sabina02 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='tymuś']cisza u mojego bąbela:-( ps może coś drgnie w sprawie sarika! moja koleżanka planuje mieć pieska pokazałem jej stronke psitula i sarika i spodobał sie jej wiec przywioze ją do was:cool3:jak bd tak daleko(po jej przeprowadzdzce):cool3: podobał jej się też fredzel, łuska, rodan i pare innych, w każdym razie przekonałem ją do straszego psa bo są spokojne i poukładane a schroniskowe są wierne! - widzi to po bąblu Kochany jestes! :loveu: Dziekujemy za reklamowanie Sarika i trzymamy za niego kciuki! :lol: Co slychac u Bąbelka? Masz jakies jego nowe fotki? Na ogolnym zabrzanskim watku widzialam sunie, ktora mi troche Bąbelka przypomina:
tymuś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 kazan też jest podobny do bąbla:eviltong: narazie fotek nie mam bo u mnie w firmie urwanie głowy z robotą:roll:ale jak trochę czasu znajde to porobie:p/a bąbel sobie drepce po swojej posesji:evil_lol:a ostatnio dostał nowy koszyk wiklinowy ale do południa go pogryzł jak szczeniak łobuz:mad:wiec bd musiał mu kupic taki plastikowy ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-(
tymuś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a to pewnie hasa też baaaaaaaardzo długo w schronie:lookarou:
Beatkaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='tymuś']kazan też jest podobny do bąbla:eviltong: narazie fotek nie mam bo u mnie w firmie urwanie głowy z robotą:roll:ale jak trochę czasu znajde to porobie:p/a bąbel sobie drepce po swojej posesji:evil_lol:a ostatnio dostał nowy koszyk wiklinowy ale do południa go pogryzł jak szczeniak łobuz:mad:wiec bd musiał mu kupic taki plastikowy ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-( Tymuś,jesteś wielki.Sarik dostał szansę na nowe lepsze życie :)
Bjuta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='tymuś']kazan też jest podobny do bąbla:eviltong: narazie fotek nie mam bo u mnie w firmie urwanie głowy z robotą:roll:ale jak trochę czasu znajde to porobie:p/a bąbel sobie drepce po swojej posesji:evil_lol:a ostatnio dostał nowy koszyk wiklinowy ale do południa go pogryzł jak szczeniak łobuz:mad:wiec bd musiał mu kupic taki plastikowy ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-( Nowe fotki Sarika są na spacerowym. To jest bardzo słodki starszy pan. :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29/page243
tymuś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Bjuta']Nowe fotki Sarika są na spacerowym. To jest bardzo słodki starszy pan. :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29/page243 widziałem już nowe foty; już dawno obczaiłem wątwek piesków na spacerach:eviltong: tak jakoś to wasze schronisko i wasze działanie wokół niego jest wyjątkowe, nie ma chyba innego schronu co z taką haryzmą pomaga psiakom,oby tak dalej!!!!!!!!!!!:multi:jestem z wami bo takie czyny są bardzoooooooo pozytywne:cool3: aha jak będziecie szukali osoby do spr domu stałego czy jakielkolwiek innej pomocy w mojej okolicy to służe pomocą:lol:
Sabina02 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 tymuś napisał(a):ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-( Ale super wiesci!!! Jestes wspanialym czlowiekiem!!! :loveu: Wymiziaj prosze Bąbelka odemnie... Pamietam, ze to lubil... :cool3:
tymuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Sabina02 napisał(a):Ale super wiesci!!! Jestes wspanialym czlowiekiem!!! :loveu: Wymiziaj prosze Bąbelka odemnie... Pamietam, ze to lubil... :cool3: wymiziany i wyczesany:lol:lubi to i to bardzo!!! a sari już w nowym domu zaraz po przyjeździe usnął pod stołem. kasi się spodobał i dała mu dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
Beatkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 tymuś napisał(a):wymiziany i wyczesany:lol:lubi to i to bardzo!!! a sari już w nowym domu zaraz po przyjeździe usnął pod stołem. kasi się spodobał i dała mu dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: czytam i oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To niesamowite ! :multi::multi: Powodzenia Sariczku :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka dla Bąbelka :):):)
tymuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Beatkaa napisał(a):czytam i oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To niesamowite ! :multi::multi: Powodzenia Sariczku :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka dla Bąbelka :):):) noooooooooo niesamowite bałem się że zdecyduje się na innego psiaka (chociaż wszyskie potrzebują domu:-() a jednak po spacerku z sarikiem nie chciała już oglądać innych piesków teraz sarik na starość bd w cieplutkim koszu spikać:lol: a za pozro wielkie dzięki:p
Bjuta Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Tymuś, pójdziecie z koleżanką w kapciach do nieba... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
tymuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Bjuta napisał(a):Tymuś, pójdziecie z koleżanką w kapciach do nieba... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: przesadzasz poprostu chciała mieć pieska a ja tylko podsunąłem jej pomysł o adopcji i pokazałem sarika, stronę psitula i przywiozłem ją do schronu:cool3: a wybór był jej:razz::razz:
Mysia_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 tymuś napisał(a):przesadzasz poprostu chciała mieć pieska a ja tylko podsunąłem jej pomysł o adopcji i pokazałem sarika, stronę psitula i przywiozłem ją do schronu:cool3: a wybór był jej:razz::razz: Tymuś :loveu: koniecznie nam melduj jak tam Sarik, to juz taki starusio... Zasłużył sobie na domek ;) Dziękujemy :loveu:
tymuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mysia_ napisał(a):Tymuś :loveu: koniecznie nam melduj jak tam Sarik, to juz taki starusio... Zasłużył sobie na domek ;) Dziękujemy :loveu: obowiązkowo złoże raport!:cool3: często u niej bywam także fotki napewno porobie i prześle dziś wiem że go wyczesała jutro idzie mu po pasek nowy i witaminki oby jej pożył jeszcze jak najdłużej szczególnie teraz jak ma domek:multi:
Sabina02 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Cooooooooooooo???????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja poprostu nie nadążam za njusami!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziekujemy baaaaaaardzo Kasi za ofiarowanie domku dla Sarika i Tobie Tymuś za jego reklame!!! :calus: Powodzenia Sariczku!!!!! :bye:
tymuś Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 byłem wczaraj u Kasi; Sarik ma się wręcz świetnie śpi koło łóżka mimo że ma koszyk i wszędzie człapusia za człowiekiem:p. Był też u pani wet na "przeglądzie", i ogólnie nie jest źle:cool3:ma bardzo dobry wzrok i słuch jak na swój wiek tylko stawy i nóżki troche słabe, dostał witaminy wzmacniające. Kasia go wyczesała ale nie bardzo mu się to podobało daje mu mleko na wzmocnienie kości (tak wet zaleciła) i bardzo lubi........chleb bułki itd:crazyeye:. fajny psiak oaza spokoju; może ze względu na wiek.lubi spacerować po ogródku jakby mógł to by chodził godzinami a jak sie mu znudzi to zawyje pod drzwiami i myka spać do pokoju:lol: w najbliższym czasie postaram się foty porobić:p
Recommended Posts