Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina02']Obiecane Allegro Sarika: :lol:

http://allegro.pl/czekam-na-ciebie-z-utesknieniem-juz-7-lat-sari-i1404803128.html

Buziaki dla Bąbelka! :buzi:

dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo sabinko:multi::multi:
może jakaś dobra duszyczka go zechce szanse trzeba też mu dać;)
a na szóstym zdjęciem od góry na tym alegro za sarikiem jest bąbel chyba:cool3:
jeszcze raz wielkie dzięki
bąbelek też śle buziaki:buzi:

Posted

tymuś napisał(a):
moj kochany grubasek dziś dostał wielgachną kość i floriki od mojej mamy:multi::loveu:
a jutro czesanko futra:cool3:

Widze, ze cala rodzinka rozpieszcza Bąbelka. :loveu:

Czekamy na fotki po czesanku! :cool3:

Posted

bąbel już pare razy był czesany; nie lubi tego wierci mi się:roll:
ale troche cierpliwości i będzie oki:lol:
a mama była u nas na odwiedzinach i zawsze coś mu tam przewiezie:razz:

hehe a teraz bąbel wczuwa sie w role strażnika teksasu - u nas rozpoczeła sie budowa nowego warsztatu mojej firmy wiec bąbel wszystko co nowe obwąchuje i kontroluje:evil_lol:!
nic nie umknie jego uwadze - ciekawski:p

• 3 weeks later...
Posted

cisza u mojego bąbela:-(
ps może coś drgnie w sprawie sarika!
moja koleżanka planuje mieć pieska pokazałem jej stronke psitula i sarika i spodobał sie jej wiec przywioze ją do was:cool3:jak bd tak daleko(po jej przeprowadzdzce):cool3:
podobał jej się też fredzel, łuska, rodan i pare innych, w każdym razie przekonałem ją do straszego psa bo są spokojne i poukładane a schroniskowe są wierne! - widzi to po bąblu

Posted

[quote name='tymuś']cisza u mojego bąbela:-(
ps może coś drgnie w sprawie sarika!
moja koleżanka planuje mieć pieska pokazałem jej stronke psitula i sarika i spodobał sie jej wiec przywioze ją do was:cool3:jak bd tak daleko(po jej przeprowadzdzce):cool3:
podobał jej się też fredzel, łuska, rodan i pare innych, w każdym razie przekonałem ją do straszego psa bo są spokojne i poukładane a schroniskowe są wierne! - widzi to po bąblu

Kochany jestes! :loveu: Dziekujemy za reklamowanie Sarika i trzymamy za niego kciuki! :lol:

Co slychac u Bąbelka? Masz jakies jego nowe fotki?

Na ogolnym zabrzanskim watku widzialam sunie, ktora mi troche Bąbelka przypomina:

Posted

kazan też jest podobny do bąbla:eviltong:
narazie fotek nie mam bo u mnie w firmie urwanie głowy z robotą:roll:ale jak trochę czasu znajde to porobie:p/a bąbel sobie drepce po swojej posesji:evil_lol:a ostatnio dostał nowy koszyk wiklinowy ale do południa go pogryzł jak szczeniak łobuz:mad:wiec bd musiał mu kupic taki plastikowy
ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-(

Posted

[quote name='tymuś']kazan też jest podobny do bąbla:eviltong:
narazie fotek nie mam bo u mnie w firmie urwanie głowy z robotą:roll:ale jak trochę czasu znajde to porobie:p/a bąbel sobie drepce po swojej posesji:evil_lol:a ostatnio dostał nowy koszyk wiklinowy ale do południa go pogryzł jak szczeniak łobuz:mad:wiec bd musiał mu kupic taki plastikowy
ps z tym sarikiem to chyba wypali ale moja koleżanka ma 18 w maju wiec dopiero wtedy chyba że z mamą przyjedzie; zresztą jak nikt go nie bd chciał do wiosny to postanowiłem, że ja go wezme bo sumienie nie pozwala mi na tą jego niedolę patrzeć:-(

Tymuś,jesteś wielki.Sarik dostał szansę na nowe lepsze życie :)

Posted

[quote name='tymuś']kazan też jest podobny do bąbla:eviltong:

Nowe fotki Sarika są na spacerowym. To jest bardzo słodki starszy pan. :loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29/page243

Posted

[quote name='Bjuta']Nowe fotki Sarika są na spacerowym. To jest bardzo słodki starszy pan. :loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29/page243

widziałem już nowe foty; już dawno obczaiłem wątwek piesków na spacerach:eviltong:
tak jakoś to wasze schronisko i wasze działanie wokół niego jest wyjątkowe, nie ma chyba innego schronu co z taką haryzmą pomaga psiakom,oby tak dalej!!!!!!!!!!!:multi:jestem z wami bo takie czyny są bardzoooooooo pozytywne:cool3:

aha jak będziecie szukali osoby do spr domu stałego czy jakielkolwiek innej pomocy w mojej okolicy to służe pomocą:lol:

Posted

tymuś napisał(a):

Ale super wiesci!!! Jestes wspanialym czlowiekiem!!! :loveu:

Wymiziaj prosze Bąbelka odemnie... Pamietam, ze to lubil... :cool3:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ale super wiesci!!! Jestes wspanialym czlowiekiem!!! :loveu:

Wymiziaj prosze Bąbelka odemnie... Pamietam, ze to lubil... :cool3:

wymiziany i wyczesany:lol:lubi to i to bardzo!!!
a sari już w nowym domu zaraz po przyjeździe usnął pod stołem. kasi się spodobał i dała mu dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

tymuś napisał(a):
wymiziany i wyczesany:lol:lubi to i to bardzo!!!
a sari już w nowym domu zaraz po przyjeździe usnął pod stołem. kasi się spodobał i dała mu dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

czytam i oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To niesamowite ! :multi::multi: Powodzenia Sariczku :loveu::loveu::loveu:

Pozdrowionka dla Bąbelka :):):)

Posted

Beatkaa napisał(a):
czytam i oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To niesamowite ! :multi::multi: Powodzenia Sariczku :loveu::loveu::loveu:

Pozdrowionka dla Bąbelka :):):)

noooooooooo niesamowite bałem się że zdecyduje się na innego psiaka (chociaż wszyskie potrzebują domu:-() a jednak po spacerku z sarikiem nie chciała już oglądać innych piesków teraz sarik na starość bd w cieplutkim koszu spikać:lol:

a za pozro wielkie dzięki:p

Posted

Tymuś, pójdziecie z koleżanką w kapciach do nieba... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Tymuś, pójdziecie z koleżanką w kapciach do nieba... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

przesadzasz poprostu chciała mieć pieska a ja tylko podsunąłem jej pomysł o adopcji i pokazałem sarika, stronę psitula i przywiozłem ją do schronu:cool3: a wybór był jej:razz::razz:

Posted

tymuś napisał(a):
przesadzasz poprostu chciała mieć pieska a ja tylko podsunąłem jej pomysł o adopcji i pokazałem sarika, stronę psitula i przywiozłem ją do schronu:cool3: a wybór był jej:razz::razz:

Tymuś :loveu: koniecznie nam melduj jak tam Sarik, to juz taki starusio... Zasłużył sobie na domek ;)
Dziękujemy :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Tymuś :loveu: koniecznie nam melduj jak tam Sarik, to juz taki starusio... Zasłużył sobie na domek ;)
Dziękujemy :loveu:

obowiązkowo złoże raport!:cool3:
często u niej bywam także fotki napewno porobie i prześle dziś wiem że go wyczesała jutro idzie mu po pasek nowy i witaminki oby jej pożył jeszcze jak najdłużej szczególnie teraz jak ma domek:multi:

Posted

Cooooooooooooo???????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja poprostu nie nadążam za njusami!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Dziekujemy baaaaaaardzo Kasi za ofiarowanie domku dla Sarika i Tobie Tymuś za jego reklame!!! :calus:

Powodzenia Sariczku!!!!! :bye:

Posted

byłem wczaraj u Kasi; Sarik ma się wręcz świetnie śpi koło łóżka mimo że ma koszyk i wszędzie człapusia za człowiekiem:p. Był też u pani wet na "przeglądzie", i ogólnie nie jest źle:cool3:ma bardzo dobry wzrok i słuch jak na swój wiek tylko stawy i nóżki troche słabe, dostał witaminy wzmacniające. Kasia go wyczesała ale nie bardzo mu się to podobało daje mu mleko na wzmocnienie kości (tak wet zaleciła) i bardzo lubi........chleb bułki itd:crazyeye:. fajny psiak oaza spokoju; może ze względu na wiek.lubi spacerować po ogródku jakby mógł to by chodził godzinami a jak sie mu znudzi to zawyje pod drzwiami i myka spać do pokoju:lol:

w najbliższym czasie postaram się foty porobić:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...