tymuś Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 witajcie nie zniknąłem:cool3:pracy ostatnio dużo a u bąbelka wporządku porobie nowe fotki to wam pośle oki?;) bąbel wszedzie chodzi za nami hehe a apetyt ma! wiecej zje niz ja:lol:
Bjuta Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 To czekamy na zdjęcia spod choinki :) :) :) Bąbel dostał w tym roku taki prezent, o jakim już chyba nie marzył... :) :) :)
Bjuta Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Co jest? Na dworze błyskają, w domy błyskają? O co chodzi??? E, to już lepiej na dwór! :)
tymuś Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 babelek teraz w nocy śpi w domu w przedpokoju i na sylestra nawet sie nie obudził wogóle nie reagował ale ten mój drugi piesek, mito troche się bał chował sie za bąbla:lol:
tymuś Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 i nikt już się moim tłuściutkim misiem nie interesuje:-( bjutko mam takie pytanko jest w psitulu taki stary piesek który nie ma nigdzie ogłoszeń, nawet na poscie "ponad 6 lat czekają" go nie ma:look3: sari sie nazywa ma jeszcze jakieś szanse na domek?:roll: widziałem że ostatnio na stronie psitula pod jego opisem pojawiła sie stronka z jego zdjęciami zrobionymi przez ciebie (a jeszcze niedawno ich nie było) dzieki ci za to bo to fajny psiak:loveu:
Bjuta Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tymuś napisał(a):i nikt już się moim tłuściutkim misiem nie interesuje:-( bjutko mam takie pytanko jest w psitulu taki stary piesek który nie ma nigdzie ogłoszeń, nawet na poscie "ponad 6 lat czekają" go nie ma:look3: sari sie nazywa ma jeszcze jakieś szanse na domek?:roll: widziałem że ostatnio na stronie psitula pod jego opisem pojawiła sie stronka z jego zdjęciami zrobionymi przez ciebie (a jeszcze niedawno ich nie było) dzieki ci za to bo to fajny psiak:loveu: To są fotki różnych ludzi, ja je tylko zbieram do kupy i wklejam w albumik. Czy Sari ma szansę na dom? Szczerze mówiąc wątpiliśmy czy Bąbel ma taką szansę. Sari rzeczywiście nie ma ogłoszeń Frędzel nie ma, Orion... Muszę się za to wziąć i dać im chociaż cień cienia szansy, żeby znalazły dom. Prawda jest taka, że na alllegro ze szczeniakami prawie nikogo nie ubyło... :( :( :( Z Bąblem to cud z Sarim byłby mega cud. Mój kochany Jakob dziś umarł... Ale kto wie? Może i jest gdzieś na świecie dom dla Sariego, tylko trzeba do niego dotrzeć... PS. Sari to kumpel z wybiegu Bąbla :lol:
Sabina02 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ale cudne fotki!!!!! :multi::multi::multi: Ta fota mnie szczegolnie rozwala: Ostatnio bylam chora i bardzo krotko bywalam na dogo... ale juz jestem. :lol: Tymuś, czyzbys mial jakis chetny domek na Sariego? :cool3:
tymuś Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Bjuta napisał(a):To są fotki różnych ludzi, ja je tylko zbieram do kupy i wklejam w albumik. Czy Sari ma szansę na dom? Szczerze mówiąc wątpiliśmy czy Bąbel ma taką szansę. Sari rzeczywiście nie ma ogłoszeń Frędzel nie ma, Orion... Muszę się za to wziąć i dać im chociaż cień cienia szansy, żeby znalazły dom. Prawda jest taka, że na alllegro ze szczeniakami prawie nikogo nie ubyło... :( :( :( Z Bąblem to cud z Sarim byłby mega cud. Mój kochany Jakob dziś umarł... Ale kto wie? Może i jest gdzieś na świecie dom dla Sariego, tylko trzeba do niego dotrzeć... PS. Sari to kumpel z wybiegu Bąbla :lol: tak sie domyślałem że byli razem po różnych fotkach :lol:hmmm..........?sari to już widze staruszek chyba ma z 10 latek albo i więcej:roll: szkoda mi go bardzo oby dał sobie rade w tą zime a najlepiej jakby go ktoś zechciał taki smutny jest na tych fotach:shake: i zrezygnowany widać:-( przekro mi ze twój podopieczny nie dostał szansy na domek:shake:
tymuś Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Sabina02']Aaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ale cudne fotki!!!!! :multi::multi::multi: Ta fota mnie szczegolnie rozwala: Ostatnio bylam chora i bardzo krotko bywalam na dogo... ale juz jestem. :lol: Tymuś, czyzbys mial jakis chetny domek na Sariego? :cool3: sabinko niestety nie mam domku dla sariego choć bardzo bym chciał żeby go znalazł choc na te ostatnie pare latek tak poprostu czytałem o pieskach z psitula na ich stronie i zauwarzyłem że dużo psiaków z nr 1....... 2......... czy 3.......... miało lub ma swój wątek czy allegro a ten bidok nawet zdjęć nie miał ale ostetnio sie pojawiły:multi:a taki słodki wygląda i spokojny żal mi go a ja nawet nie wiem jakby mu tu pomóc:oops: allegro mu nie zrobie bo nie umiem / tak myśle że jak do wiosny bd w psitulu to zajade go choć odwiedzić jak mi pozwolą:eviltong::eviltong::eviltong:
Sabina02 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Tymuś, ja moge zrobic Sariemu Allegro. :lol: Bjutka, co Ty na to? Jest gdzies jego opis? Wiesz co? I jeszcze bym zrobila Allegro Żabce, tej malutkiej, niedawno przyjetej. Serce mi peklo na pol jak ja zobaczylam na ogolnym watku. :-(
Bjuta Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pewnie, że Ci pozwolą odwiedzić Sarika! Jeszcze Cię wypchną na spacer!!!! :) Sabinko - cały opis i fotki są pod Sarikiem tutaj: http://www.psitulmnie.pl/galeria.php Z innym tekstem się nie spotkałam. Wiem tylko o nim, że zawsze ktoś musi go karmić, bo inaczej by nie zjadł. Ma więc własnego kelnera! :evil_lol:
tymuś Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a to czemu trzeba go karmić?pewnie inne psiaki wyczuwają jego słabość wynikającą z wieku i zostaje do miski ostatni:???: jakby sari miał alegro to moze jakis ludek uwidzi w nim przyjaciela tak jak ja w bąblu; byłbym Ci bardzo wdzięczny ps bąbla w przeciwieństwie do sariego trzeba ograniczać z jedzeniem:D:D:megagrin: a na spacer CHĘTNIE pójdę!!!!!!:multi::multi:
Bjuta Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No to super! Te spacery to jest jak wygrana na loterii dla psiaków! :) Ja w sumie nie wiem, dlaczego się siedzi przy Sariku. On bardzo powili je. Mysia na pewno powie dlaczego tak.
Recommended Posts