tymuś Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 A buda psitulowa jest super!!! Ile psiaków się tam zmieści! Ciekawa jestem czy będą się grzały zimą... To taka superjednostka! :)[/QUOTE] a patrzyłaś do środka?
tymuś Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 trzeba było sobie dach podnieść jest na zawiasach:cool3:
tymuś Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a odnośnie otta miałem dom dla niego ale jakoś nie wyszło bo otto teraz ma szkolenie:shake:
Bjuta Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O rany!!! Otto jest moim absolutnym ulubieńcem! :) :) :)
tymuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 byłem na takiej wizycie PA ale iokazało się że ludzie nie są tak do końca zdecydowani wahali się pomiędzy paroma psiakami więc pokazałem im zdj z psitula i spomiędzy wszystkich psiaków spodobał się im Otto.............no ale jakoś nie wyszło i wzięli jednak tego psiaka co mu wizytę robiłem
Beatkaa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bąbelek widzę na diecie przedświątecznej :evil_lol: a Sarik bidulek nasz...:-( oby jeszcze trochę pożył....niech się nacieszy domkiem...
Bjuta Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No to byłeś na pierwszej PA! Kawał stresu, prawda?
tymuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Bjuta']No to byłeś na pierwszej PA! Kawał stresu, prawda?[/QUOTE no ale tamta PA skączyła się szczęśliwie (to była Kruczka z Sosnowieckiego schronu):pa ostatnio też robiłem pa dla samoyeda;)-chyba tak to się pisze?:roll:
ania > Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 witam się u Bąbla :) nie miałam okazji go poznać, ale historię jego i Sarika czytałam. szczęściarze! :)
Bjuta Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 przed adopcyjna :) żeby nie było "Pa! Pa! PA? :bye: :bye: :lol:
Sabina02 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='Bjuta']przed adopcyjna :) żeby nie było "Pa! Pa! PA? :bye: :bye: :lol: Haha! No, to bystra jestem jak woda w klozecie! :evil_lol: Jak Tymuś pisał ze robił pa dla samoyeda, to myslalam ze pa! :bye: Tymuś, buziaczki dla Bąbla i Sarika, a przede wszystkim dla malutkiej coreczki!!! :buzi:
tymuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Bjuta napisał(a):): A jak maleńka cioteczka ma na imię!? ): Klaudia dziś wpatrywała się w bąbla hihi bo on oczywiście jak ja jem to musi być obecny od początku do końca a ostatnio szczególnie bo ma dietę :diabloti: nawet ją dziś powąchał w rączke:loveu::loveu::loveu:
tymuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ania >;18222071 napisał(a):witam się u Bąbla :) nie miałam okazji go poznać, ale historię jego i Sarika czytałam. szczęściarze! :) aa....witamy witamy;);)
Bjuta Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Klaudia! Miałam bardzo fajną ciotkę Klaudię. Kobitka z fantazją! ): ):
tymuś Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 aleśmy dziś zmokli na spacerze brrrrr....................ale potem bąbel się grzał na siłowni pod ławeczką(bo oczywiście on musi obserwować co się dzieje):eviltong::eviltong: mam pytanie do którejś z was cioteczki bo też jestem jak ta woda w klopie:oops::oops:: co to są za punkciki pod awatarem? Biutka ma 4 oświetlone Mysia wszystkie a ja yno(:lol:) jeden :roll:
Beatkaa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 tymuś napisał(a):aleśmy dziś zmokli na spacerze brrrrr....................ale potem bąbel się grzał na siłowni pod ławeczką(bo oczywiście on musi obserwować co się dzieje):eviltong::eviltong: mam pytanie do którejś z was cioteczki bo też jestem jak ta woda w klopie:oops::oops:: co to są za punkciki pod awatarem? Biutka ma 4 oświetlone Mysia wszystkie a ja yno(:lol:) jeden :roll: w zależności od ilości postów :) jak będziesz miał powyżej 2,500 to będziesz miał 1 "ogień" ;) póki co zbierasz łapeczki ;)
tymuś Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Beatkaa napisał(a):w zależności od ilości postów :) jak będziesz miał powyżej 2,500 to będziesz miał 1 "ogień" ;) póki co zbierasz łapeczki ;) aaaaa...........! to ja na razie taki borok jestem:roll: na Nowy Rok postanowiłem sobie że postaram się odwiedzać w końcu Psitul , mam daleko ale choć raz w miesiącu dam rade; chyba że mnie Mysia wyciepnie :-D:-D:-D
ania > Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ciekawe skąd w ogóle pomysł na ogień? łapki są takie fajne i psie! powinny być łapki a na wyższym levelu psie mordki ;)
Bjuta Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja też się bardzo martwiłam, jak mi się pierwszy ogień pokazał. Łapki są super! Tymusiu, daj znać kiedy będziesz! :)
Recommended Posts