Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A buda psitulowa jest super!!! Ile psiaków się tam zmieści! Ciekawa jestem czy będą się grzały zimą... To taka superjednostka! :)[/QUOTE]

a patrzyłaś do środka?

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłem na takiej wizycie PA ale iokazało się że ludzie nie są tak do końca zdecydowani wahali się pomiędzy paroma psiakami więc pokazałem im zdj z psitula i spomiędzy wszystkich psiaków spodobał się im Otto.............no ale jakoś nie wyszło i wzięli jednak tego psiaka co mu wizytę robiłem

Posted

[quote name='Bjuta']No to byłeś na pierwszej PA! Kawał stresu, prawda?[/QUOTE

no ale tamta PA skączyła się szczęśliwie (to była Kruczka z Sosnowieckiego schronu):pa ostatnio też robiłem pa dla samoyeda;)-chyba tak to się pisze?:roll:

Posted

[quote name='Bjuta']przed adopcyjna :) żeby nie było "Pa! Pa! PA? :bye: :bye: :lol:

Haha! No, to bystra jestem jak woda w klozecie! :evil_lol: Jak Tymuś pisał ze robił pa dla samoyeda, to myslalam ze pa! :bye:

Tymuś, buziaczki dla Bąbla i Sarika, a przede wszystkim dla malutkiej coreczki!!! :buzi:

Posted

Bjuta napisał(a):
): A jak maleńka cioteczka ma na imię!? ):

Klaudia dziś wpatrywała się w bąbla hihi bo on oczywiście jak ja jem to musi być obecny od początku do końca a ostatnio szczególnie bo ma dietę :diabloti:
nawet ją dziś powąchał w rączke:loveu::loveu::loveu:

Posted

ania >;18222071 napisał(a):
witam się u Bąbla :)
nie miałam okazji go poznać, ale historię jego i Sarika czytałam. szczęściarze! :)

aa....witamy witamy;);)

Posted

aleśmy dziś zmokli na spacerze brrrrr....................ale potem bąbel się grzał na siłowni pod ławeczką(bo oczywiście on musi obserwować co się dzieje):eviltong::eviltong:

mam pytanie do którejś z was cioteczki bo też jestem jak ta woda w klopie:oops::oops:: co to są za punkciki pod awatarem? Biutka ma 4 oświetlone Mysia wszystkie a ja yno(:lol:) jeden :roll:

Posted

tymuś napisał(a):
aleśmy dziś zmokli na spacerze brrrrr....................ale potem bąbel się grzał na siłowni pod ławeczką(bo oczywiście on musi obserwować co się dzieje):eviltong::eviltong:

mam pytanie do którejś z was cioteczki bo też jestem jak ta woda w klopie:oops::oops:: co to są za punkciki pod awatarem? Biutka ma 4 oświetlone Mysia wszystkie a ja yno(:lol:) jeden :roll:

w zależności od ilości postów :) jak będziesz miał powyżej 2,500 to będziesz miał 1 "ogień" ;) póki co zbierasz łapeczki ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
w zależności od ilości postów :) jak będziesz miał powyżej 2,500 to będziesz miał 1 "ogień" ;) póki co zbierasz łapeczki ;)

aaaaa...........! to ja na razie taki borok jestem:roll:

na Nowy Rok postanowiłem sobie że postaram się odwiedzać w końcu Psitul , mam daleko ale choć raz w miesiącu dam rade; chyba że mnie Mysia wyciepnie :-D:-D:-D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...