Bjuta Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tymusiu dziękuję!!! Dziś myślałam, żeby tu koniecznie zajrzeć i proszę! Są takie wspaniałe newsy!!!! Ja myślałam, że Sarikowi człowiek nie przeszkadza - a tu proszę - jednak człapusia za człowiekiem! Brawo Sarik!!!
Beatkaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Strasznie fajnie się czyta takie wiadomości,to Ci się Sariczku udało :):):):)
tymuś Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Sarik coraz lepiej chodzi:multi::crazyeye:(czego się już niespodziewaliśmy bo swoje latka ma)nawet próbuje truchtem biegać, nabiera sił:multi::multi:, sierć zaczyna mu się świecić; coraz fajniejszy się staje-przystojniak:cool3:,a wszędzie chodzi za Kasią nawet jak szła mi kawe robić, jak apostoł:lol:
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A ja człowiek małej wiary, nigdy nie myślałam, że w katalogu "Sarik" przyjdzie mi zrobić podfolder "w nowym domu"... Oczekiwanie na spacerek Nie rób mi zdjęć, tylko już chodź! Nareszcie...
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Na spacerku było fajnie, ale trzeba by coś chyba zjeść? Lubię chlebek... No ale coś ciepłego też by się przydało... Kasiu, umyć Twój talerzyk? Każde miejsce jest dobre na mizianko... I dlaczego tak długo Cię nie było? Martwiłem się...
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Taki jestem po czesanku. Można już poszukać miejsca do spania... Ale najpierw bajka!
Sabina02 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Te fotki to miód na serce! Normalnie sie poplakalam ze wzruszenia!!!
Mysia_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 piękne!!! :loveu: cud poprostu... Lecę zrobić jakiś piękny wpis na facebooku... Trzeba tym cudem się pochwalić :loveu: Nie potrafię opisać jak bardzo się cieszę :multi:
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Luty to jest u nas jakiś niesamowity okres cudów!!! Kruk, Biełek, Dżeki i Sari... Jak sobie człapusiał na ostatnim spacerze, to mi się serducho kroiło. Pamiętam jak pomyślałam :oops: - no kto jak kto, ale ty domku już nie znajdziesz... I znalazł!!!! Śmierć Jakoba mnie podłamała, a Sari to jakoś... hm... wyrównał....:lol: Może Jakob natchnął pomysłem Tymusia, żeby reklamować Sarika? :roll: :loveu:
tymuś Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Bjuta napisał(a):Luty to jest u nas jakiś niesamowity okres cudów!!! Kruk, Biełek, Dżeki i Sari... Jak sobie człapusiał na ostatnim spacerze, to mi się serducho kroiło. Pamiętam jak pomyślałam :oops: - no kto jak kto, ale ty domku już nie znajdziesz... I znalazł!!!! Śmierć Jakoba mnie podłamała, a Sari to jakoś... hm... wyrównał....:lol: Może Jakob natchnął pomysłem Tymusia, żeby reklamować Sarika? :roll: :loveu: człapusiał..........jeszcze niedawno a teraz zaczyna biegać i chodzić płynnie!!!!!!!!!poważnie aż w zadziw wpadłem jak to zobaczyłem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakoba żal że czakał i sie niedoczekał:-( ale szczerze to sarik zwrócił już wcześniej moją uwagę bo taki biedak był ani zdjęć żadnych nie miał(kiedyś):shake:i postanowiłem pomóc w znalezieniu mu domciu;) spróbuje filmik ze spacerku zorganizować, jak chodzi:razz:
Bjuta Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dostaliśmy pełny koszyczek Bąbla!!! :) :) :) A filmik ze spaceru by nas bardzo ucieszył!!! :) :)
Mysia_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 rzeczywiście pełen koszyczek :loveu: kochany Bąbelek :multi:
Beatkaa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 O jaki fajny Bąbelek :):) Taki tylko do tulenia i miziania :evil_lol: A tak przy okazji Czester z zabrzańskiego schroniska już 10 lat za kratami :( http://www.dogomania.pl/threads/203037-Czester-W-szarym-ciasnym-boksie-błaga-o-dom-od-10-lat
tymuś Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Beatkaa']O jaki fajny Bąbelek :):) Taki tylko do tulenia i miziania :evil_lol: A tak przy okazji Czester z zabrzańskiego schroniska już 10 lat za kratami :( http://www.dogomania.pl/threads/203037-Czester-W-szarym-ciasnym-boksie-błaga-o-dom-od-10-lat jak tylko ktoś będzie szukał psiaka zareklamuje biedaka ps już dawno zaobserwowałem czesterka na stronie psitula po jego rzucającym się w oczy niskim numerku:-(
Mysia_ Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 tymuś napisał(a):jak tylko ktoś będzie szukał psiaka zareklamuje biedaka ps już dawno zaobserwowałem czesterka na stronie psitula po jego rzucającym się w oczy niskim numerku:-( będziemy bardzo wdzięczni ;) Czester ma jeszcze w sobie tyle radości i energii... A jak tam Sarik? :)
Beatkaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 tymuś napisał(a):jak tylko ktoś będzie szukał psiaka zareklamuje biedaka ps już dawno zaobserwowałem czesterka na stronie psitula po jego rzucającym się w oczy niskim numerku:-( Super dzięki !!! :):) Czesterek nie ma szczęscia :-( Z tych psów w boksach to chyba z takim długim stażem tylko on i Kora(ale Kora już w hoteliku ). :-(
Bjuta Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jest jeszcze Myszka, ona ma nr 30, ale nie jest do adopcji.
Beatkaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bjuta napisał(a):Jest jeszcze Myszka, ona ma nr 30, ale nie jest do adopcji. Wiem wiem,ale dla Myszki schronisko to już jej dom :) Zresztą ma wspaniałego męża - Czapiego :D
tymuś Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 witam dziewczyny;)jeszcze zapomnieliście o adiku też ma numerek 1...........:shake:ps moja misia jest do niego podobna a sarik zgróbł to znaczy nabrał mięśni chodzi fajnie ciągnie na spacerach niesamowicie, miałem przyjemność na chwile go prowadzić fajnie odżył i jest wesoły nabrał chęci do życia nie ten pies:multi::multi::multi:czuję się dosko że mogłem mu pomóc:lol: mysiu kasia miała do cb dzwonić jak nie dzwoniła to pewnie zadzwoni:cool3: a myszke z nr30 osobiście widziałem jeszcze się dobrze trzyma:cool3:
Beatkaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Super,że Sari tak odżył,już dwa pieski zawdzięczają wspaniałe domy dzięki Tobie, Tymusiu;) Adika nie kojarze...może przy następny wypadzie do schroniska spróbuję go znaleźć :)
Mysia_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Beatkaa napisał(a):Super,że Sari tak odżył,już dwa pieski zawdzięczają wspaniałe domy dzięki Tobie, Tymusiu;) Adika nie kojarze...może przy następny wypadzie do schroniska spróbuję go znaleźć :) mieszka z Taro i Maksem w 43 boksie (jeśli dobrze liczę), jakiś czas temu na spacerowym były jego fotki :cool3:
Beatkaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mysia_ napisał(a):mieszka z Taro i Maksem w 43 boksie (jeśli dobrze liczę), jakiś czas temu na spacerowym były jego fotki :cool3: Super,dzięki :):):)
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [video=youtube;OOmvffbzj8o]http://www.youtube.com/watch?v=OOmvffbzj8o[/video] Dostaliśmy filmik z Sarim!!! :) :loveu::loveu::loveu: (dźwięku nie udało mi się poprawić, bo format jest jakoś niekompatybilny z moim sprzętem - ale filmik jest super!!! Ileż on ma pary w łapach!)
tymuś Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dzięki bardzo :lol:jak uda mi się to zrobie cyfrówką to bd lepsza jakość dziś jakoś nie chciał sarik pobiegać, a szkoda, ale też go nagram jak biega:razz:tylko muszę utrefić na taki dzień jak bd u kasi żeby mu się chciało:lol:
Recommended Posts