Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tymuś napisał(a):
nie strasz mie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eviltong:ja ajkoś za kotami nie przepadam one łażą własnymi drogami miewają humory:roll:
wolę psiaki one zawsze są przy człowieku;)
aha moim rodzicom umarł 18-letni piesek oni już nie chcą psiaka ale pałeczke gospodyni przejęła tam moja siostra i ona pieska chce tylko musi trochę mieć czasu żeby ochłonąć po stracie rudzika:-(jak tylko będzie pewna na 10000000000%to spróbuję ją zachęcić do jakiegoś weterana psitulowego:razz::razz:

Wspolczuje rodzicom... :-(

A co do weterana to ja polecam Paurunie, Liderka lub Kiare... :razz: Te trzy bidy leza mi na sercu szegolnie... :-(

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paura tak liderek trochę za mały a kiara hm........ miałem z nią osobiście kontakt(też brałem ją pod uwagę biorąc bąbla) i myśle że siostra sobie z nią nie poradzi ona jest tak stachliwa że mogłaby z tego stachu dziabnąć
ja myślałem o leonie warce cezarze ibis reiko emil ; trzebaby się Mysi popytać jaki który jest ale jeszcze nic nie wiadomo

Posted

tymuś napisał(a):
paura tak liderek trochę za mały a kiara hm........ miałem z nią osobiście kontakt(też brałem ją pod uwagę biorąc bąbla) i myśle że siostra sobie z nią nie poradzi ona jest tak stachliwa że mogłaby z tego stachu dziabnąć
ja myślałem o leonie warce cezarze ibis reiko emil ; trzebaby się Mysi popytać jaki który jest ale jeszcze nic nie wiadomo

No to ja stawiam na Paure :cool3:, ale oczywiscie to Wasza decyzja. :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
No to ja stawiam na Paure :cool3:, ale oczywiscie to Wasza decyzja. :lol:

No gdyby jej się udało to super :)! Ale dla każdego z tych weteranów to byłby cud!

Posted

Zależy jeszcze co przyszli właściciele chcieli by od psiaka, gdzie miałby mieszkać, itp. ;) Paura i Kiara są bardzo podobne z charakteru, tylko różnią się wielkością ;)

• 4 weeks later...
Posted

był u mnie sarik ostatnio i .......................nicpoń odgryzł mojej kurze głowe jak ją przez oczko w siatce wystawiła, szok!!!przecież on ledwo podryźć cokolwiek umie;
pozatym ostatnio ma jakieś zaburzenia neurologiczne raz nawet trzeba było biedaka przynieść ze spacerku, no ale on ma już 16 lat, 17 poleci!!ma wielki apetyt a pruchnica ząbków zatrzymana, a po obrzęku dziąseł też już nie ma śladu

STRASZNY PRZYTULAK SIĘ Z NIEGO ZROBIŁ JAK TYLKO STRACI CZŁOWIEKA Z OCZU ZACZYNA BLAKAĆ I WYĆ

• 3 weeks later...
Posted

tymuś napisał(a):
Bąbel jutro ma pierwsze urodziny u mnie:lol:

O Matko, ale ten czas leci! :crazyeye: Nie powiedzialabym, ze to juz rok.

No to moje gratulacje!!! :Rose:

• 5 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Dawno tu nie zaglądałam. Co u Was słychać dobrego? :)

tu w ogóle mało kto zagląda:roll:no ale rozumiem to bo są ważniejsze pilne sprawy. a u nas po staremu bąbel vel bomba teraz ma dietę musi schudnąć do 40kg bo boje się że jak się mu kiedyś coś stanie albo z wiekiem opadnie z sił to doopci nie dźwignie hi-hi moje dziecko zaakceptował a raczej boi się go na razie ale nie ma agresji w każdym bądź razie teściowa się go boi (i dobrze:p:eviltong:)

ps zrobiłem sobie taką listę weteranów psitulowych które jeszcze nie są nawet w DT i interesuję się ich losami przynajmniej tyle mogę zrobić jak już tam do was nie jeżdże:roll::-(

Posted

aha sarik trochę podupada na zdrowiu :-(raz jest lepiej raz gorzej ale ogólnie..........coraz gorzej:-(:-( coraz częstsze i gorsze ma te napady drgawek i zaburzeń neurologicznych mimo że dostaje leki na stawy....wetka zastanawia się nad metypretem na wzmocnienie.będzie też miał nowe badanie krwi i moczu ale to trzeba z nim jechać do kliniki(bo tak to miał wizyty w domciu)......raz biega a innym razem do koszyka nie potrafi dojść trzęsie się ślina mu leci i zatacza się...biedak:shake:tyle dobrze że ma wielki apetyt większy niż bąbel:lol:lubi bardzo głaskanie uwielbia to aż oczy zamyka i mruczy(tylko trzeba uważać na jego brodawki a ma ich już 4 na głowie):shake:.....wesoły z niego psiak tylko żal mi go bym umiał to dałbym mu trochę mojego wigoru:eviltong:

no sarik według mojej tabeli ma już 88lat!!
a bąbel 52

Posted

Oj to taka mieszanka dobrych i złych wieści. Bardzo się ciesze, że Bąbel pokochał nową pańcię! :) Gratulacje ogromne!!! No Sariczek to już rzeczywiście jest Matuzalem.

A buda psitulowa jest super!!! Ile psiaków się tam zmieści! Ciekawa jestem czy będą się grzały zimą... To taka superjednostka! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...