Sabina02 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 tymuś napisał(a):nie strasz mie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eviltong:ja ajkoś za kotami nie przepadam one łażą własnymi drogami miewają humory:roll: wolę psiaki one zawsze są przy człowieku;) aha moim rodzicom umarł 18-letni piesek oni już nie chcą psiaka ale pałeczke gospodyni przejęła tam moja siostra i ona pieska chce tylko musi trochę mieć czasu żeby ochłonąć po stracie rudzika:-(jak tylko będzie pewna na 10000000000%to spróbuję ją zachęcić do jakiegoś weterana psitulowego:razz::razz: Wspolczuje rodzicom... :-( A co do weterana to ja polecam Paurunie, Liderka lub Kiare... :razz: Te trzy bidy leza mi na sercu szegolnie... :-(
tymuś Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 paura tak liderek trochę za mały a kiara hm........ miałem z nią osobiście kontakt(też brałem ją pod uwagę biorąc bąbla) i myśle że siostra sobie z nią nie poradzi ona jest tak stachliwa że mogłaby z tego stachu dziabnąć ja myślałem o leonie warce cezarze ibis reiko emil ; trzebaby się Mysi popytać jaki który jest ale jeszcze nic nie wiadomo
Sabina02 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 tymuś napisał(a):paura tak liderek trochę za mały a kiara hm........ miałem z nią osobiście kontakt(też brałem ją pod uwagę biorąc bąbla) i myśle że siostra sobie z nią nie poradzi ona jest tak stachliwa że mogłaby z tego stachu dziabnąć ja myślałem o leonie warce cezarze ibis reiko emil ; trzebaby się Mysi popytać jaki który jest ale jeszcze nic nie wiadomo No to ja stawiam na Paure :cool3:, ale oczywiscie to Wasza decyzja. :lol:
Beatkaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sabina02 napisał(a):No to ja stawiam na Paure :cool3:, ale oczywiscie to Wasza decyzja. :lol: No gdyby jej się udało to super :)! Ale dla każdego z tych weteranów to byłby cud!
Mysia_ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zależy jeszcze co przyszli właściciele chcieli by od psiaka, gdzie miałby mieszkać, itp. ;) Paura i Kiara są bardzo podobne z charakteru, tylko różnią się wielkością ;)
Bjuta Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dostaliśmy spacerek zakochanej pary! :loveu: Państwo Bąbelkowie -czyli Mito z małżonkiem.
Beatkaa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Bąbluś :loveu::loveu: dziękujemy za foteczki :multi:
Bjuta Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wygląda na to że im się b. przyjemnie tak wspólnie kroczy! :)
tymuś Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 już się nauczyły razem chodzić ale początki były straszne:lol:
Mysia_ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 zazdroszczę, z moimi nie da sie iść na wspólny spacer :shake::shake:
tymuś Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 był u mnie sarik ostatnio i .......................nicpoń odgryzł mojej kurze głowe jak ją przez oczko w siatce wystawiła, szok!!!przecież on ledwo podryźć cokolwiek umie; pozatym ostatnio ma jakieś zaburzenia neurologiczne raz nawet trzeba było biedaka przynieść ze spacerku, no ale on ma już 16 lat, 17 poleci!!ma wielki apetyt a pruchnica ząbków zatrzymana, a po obrzęku dziąseł też już nie ma śladu STRASZNY PRZYTULAK SIĘ Z NIEGO ZROBIŁ JAK TYLKO STRACI CZŁOWIEKA Z OCZU ZACZYNA BLAKAĆ I WYĆ
Beatkaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Koniecznie złóż mu życzonka ode mnie i wymiziaj ! :)
Bjuta Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 To już rok!!!! :p Ale ten Sarik się popisał.... :oops:
tymuś Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 wymiziam obowiązkowo:p no popisał się łobuz a on taż już w nowym domku od 13.02.2011r tj....10miesięcy:cool3:
Mysia_ Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 już minął rok? :crazyeye: ale przeleciało.... Życzę Wam kolejnego jak najpiękniejszego roku :cool3:
Sabina02 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 tymuś napisał(a):Bąbel jutro ma pierwsze urodziny u mnie:lol: O Matko, ale ten czas leci! :crazyeye: Nie powiedzialabym, ze to juz rok. No to moje gratulacje!!! :Rose:
Bjuta Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dawno tu nie zaglądałam. Co u Was słychać dobrego? :)
tymuś Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Bjuta napisał(a):Dawno tu nie zaglądałam. Co u Was słychać dobrego? :) tu w ogóle mało kto zagląda:roll:no ale rozumiem to bo są ważniejsze pilne sprawy. a u nas po staremu bąbel vel bomba teraz ma dietę musi schudnąć do 40kg bo boje się że jak się mu kiedyś coś stanie albo z wiekiem opadnie z sił to doopci nie dźwignie hi-hi moje dziecko zaakceptował a raczej boi się go na razie ale nie ma agresji w każdym bądź razie teściowa się go boi (i dobrze:p:eviltong:) ps zrobiłem sobie taką listę weteranów psitulowych które jeszcze nie są nawet w DT i interesuję się ich losami przynajmniej tyle mogę zrobić jak już tam do was nie jeżdże:roll::-(
tymuś Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 aha sarik trochę podupada na zdrowiu :-(raz jest lepiej raz gorzej ale ogólnie..........coraz gorzej:-(:-( coraz częstsze i gorsze ma te napady drgawek i zaburzeń neurologicznych mimo że dostaje leki na stawy....wetka zastanawia się nad metypretem na wzmocnienie.będzie też miał nowe badanie krwi i moczu ale to trzeba z nim jechać do kliniki(bo tak to miał wizyty w domciu)......raz biega a innym razem do koszyka nie potrafi dojść trzęsie się ślina mu leci i zatacza się...biedak:shake:tyle dobrze że ma wielki apetyt większy niż bąbel:lol:lubi bardzo głaskanie uwielbia to aż oczy zamyka i mruczy(tylko trzeba uważać na jego brodawki a ma ich już 4 na głowie):shake:.....wesoły z niego psiak tylko żal mi go bym umiał to dałbym mu trochę mojego wigoru:eviltong: no sarik według mojej tabeli ma już 88lat!! a bąbel 52
Bjuta Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Oj to taka mieszanka dobrych i złych wieści. Bardzo się ciesze, że Bąbel pokochał nową pańcię! :) Gratulacje ogromne!!! No Sariczek to już rzeczywiście jest Matuzalem. A buda psitulowa jest super!!! Ile psiaków się tam zmieści! Ciekawa jestem czy będą się grzały zimą... To taka superjednostka! :)
Recommended Posts