Sabina02 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ahhh! Ten wątek jest jednym z moich ulubionych wątkow! :multi: (i to nie dlatego, ze ja go zalozylam :razz:)
tymuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 dzięki dziewczyny że nas odwiedzacie:multi: a co was tak urzekło że lubicie ten wątek? ps ja też dużo zabrzańskich wątków sledzę:eviltong:
Sabina02 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='tymuś']dzięki dziewczyny że nas odwiedzacie:multi: a co was tak urzekło że lubicie ten wątek? ps ja też dużo zabrzańskich wątków sledzę:eviltong:[/QUOTE] Nie ma nic lepszego gdy starsze pieski, wydawaloby sie ze bez szans, znajduja tak wspaniale domki!!! Cieszy to ze sa jeszcze wspaniali, wrazliwi ludzie na tej ziemi...
tymuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Sabina02']Nie ma nic lepszego gdy starsze pieski, wydawaloby sie ze bez szans, znajduja tak wspaniale domki!!! Cieszy to ze sa jeszcze wspaniali, wrazliwi ludzie na tej ziemi...[/QUOTE] oby takich ludzi było masa!!!!! a tak z innej bajki: dawno Cie tu nie było:???:
Sabina02 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='tymuś']oby takich ludzi było masa!!!!! a tak z innej bajki: dawno Cie tu nie było:???:[/QUOTE] Oj bylam, bylam tylko nic nie pisalam... :oops: Wchodze tu zawsze jak jest jakis nowy post. :lol:
tymuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Sabina02']Oj bylam, bylam tylko nic nie pisalam... :oops: Wchodze tu zawsze jak jest jakis nowy post. :lol:[/QUOTE] to tak jak ja tylko jak nikt nic nie napisze to ja też nic nie pisze:roll:
Mysia_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 i tym sposobem potem nikt tu nic nie pisze :mad: nie ładnie :evil_lol:
Sabina02 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='tymuś']to tak jak ja tylko jak nikt nic nie napisze to ja też nic nie pisze:roll:[/QUOTE] No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:
Mysia_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Sabina02']No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:[/QUOTE] co prawda to prawda :loveu:
tymuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Sabina02']No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:[/QUOTE] dzięki ale jakbym nie był taki zagoniony to więcej bym tych newsów i fotek porobił:oops: ta praca..........wykończy mie:placz:
tymuś Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ja już mykam dziewczyny bo jutro o piątej wstaje papa może jutro wpadne
Mysia_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ja o 6, ale też za chwilę spadam ;) Dobrej nocki :cool3:
Beatkaa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Co tam u Bąbelka ? Proooosimy o foteczki :evil_lol:
Bjuta Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Foteczki do mnie doszły jak byłam w Katarze, a jak wróciłam to zapomniałam... Już się poprawiam! [video=youtube;Da-LMkoZKX4]http://www.youtube.com/watch?v=Da-LMkoZKX4[/video] [video=youtube;JjjIqPtrKLA]http://www.youtube.com/watch?v=JjjIqPtrKLA[/video]
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ale wspaniałe okolice ma Bąbelek na spacerki !!! I ten strumyczek - pięknie:loveu:
tymuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 hej dziewczyny rzadko ostatnio bywam na necie pracuje długo potem już mi sie nic nie chce uff ostatnio sarik spotkał sie z bąblem ale nie bardzo bąbel był zadowolony warczał i szczekał:evil_lol: zazdrosny chyba czy co? a Tobie Bjutko serdeczne dzięki że mi te fotki wstawiasz:Rose:
Sabina02 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ale prezent dostalismy od Tymcia i Bjutki!!!! :multi: Dziekujemy za cudne foteczki i filmiki! :loveu: Piekny jest ten nasz Bąbelek, taki kochany puchatek!!! :loveu:
tymuś Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 witam wszystkim:lol: dziś towarzyszyłem Kasi i Sarikowi w wizycie u weta!:cool3: i mam parę newsów!!! a więc tak sarik przytył ciut wzmocniły mu się bardzo przednie łapy które miał tak liche że na krawężnik z trudem wchodził; teraz biega i podskakuje, piłą się bawi i ciągnie jak gupi na smyczy:eviltong::eviltong:pani wetka po zbadaniu zaleciła witaminy z dodatkim wapnia i jako najstarszy pacjent dostał pierniki:cool3: pozatym troche niedosłyszy i niedowidzi ale nie jest tak źle!! NIESAMOWITA ZMIANA!
Beatkaa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 tymuś napisał(a):witam wszystkim:lol: dziś towarzyszyłem Kasi i Sarikowi w wizycie u weta!:cool3: i mam parę newsów!!! a więc tak sarik przytył ciut wzmocniły mu się bardzo przednie łapy które miał tak liche że na krawężnik z trudem wchodził; teraz biega i podskakuje, piłą się bawi i ciągnie jak gupi na smyczy:eviltong::eviltong:pani wetka po zbadaniu zaleciła witaminy z dodatkim wapnia i jako najstarszy pacjent dostał pierniki:cool3: pozatym troche niedosłyszy i niedowidzi ale nie jest tak źle!! NIESAMOWITA ZMIANA! Cieszymy się z dobrych wiadomości - oby tak dalej:) A uda Ci się jakoś zdobyć zdjęcia Sarika?:cool3:
tymuś Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 chciałbym w niedzielę po kościele jechać do kasi i jakiś filmik wam posłać bo nie uwierzycie jaka zmiana nastąpiła:-omyśle że dam radę bo jeszcze tatuaż potem mam robić sobie ale jakoś to pogodzę;)
Recommended Posts