Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczyny że nas odwiedzacie:multi:

a co was tak urzekło że lubicie ten wątek? ps ja też dużo zabrzańskich wątków sledzę:eviltong:

Posted

[quote name='tymuś']dzięki dziewczyny że nas odwiedzacie:multi:

a co was tak urzekło że lubicie ten wątek? ps ja też dużo zabrzańskich wątków sledzę:eviltong:[/QUOTE]

Nie ma nic lepszego gdy starsze pieski, wydawaloby sie ze bez szans, znajduja tak wspaniale domki!!! Cieszy to ze sa jeszcze wspaniali, wrazliwi ludzie na tej ziemi...

Posted

[quote name='Sabina02']Nie ma nic lepszego gdy starsze pieski, wydawaloby sie ze bez szans, znajduja tak wspaniale domki!!! Cieszy to ze sa jeszcze wspaniali, wrazliwi ludzie na tej ziemi...[/QUOTE]

oby takich ludzi było masa!!!!!
a tak z innej bajki: dawno Cie tu nie było:???:

Posted

[quote name='tymuś']oby takich ludzi było masa!!!!!
a tak z innej bajki: dawno Cie tu nie było:???:[/QUOTE]

Oj bylam, bylam tylko nic nie pisalam... :oops: Wchodze tu zawsze jak jest jakis nowy post. :lol:

Posted

[quote name='Sabina02']Oj bylam, bylam tylko nic nie pisalam... :oops: Wchodze tu zawsze jak jest jakis nowy post. :lol:[/QUOTE]

to tak jak ja tylko jak nikt nic nie napisze to ja też nic nie pisze:roll:

Posted

[quote name='tymuś']to tak jak ja tylko jak nikt nic nie napisze to ja też nic nie pisze:roll:[/QUOTE]

No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:

Posted

[quote name='Sabina02']No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:[/QUOTE]

co prawda to prawda :loveu:

Posted

[quote name='Sabina02']No, ale nie ukrywam, ze na Twoje posty czekamy najbardziej, bo wtedy mamy nowosci (i czasem fotki) o Bąbelku i Sariku. :cool3:[/QUOTE]

dzięki ale jakbym nie był taki zagoniony to więcej bym tych newsów i fotek porobił:oops:
ta praca..........wykończy mie:placz:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Foteczki do mnie doszły jak byłam w Katarze, a jak wróciłam to zapomniałam... Już się poprawiam!

[video=youtube;Da-LMkoZKX4]http://www.youtube.com/watch?v=Da-LMkoZKX4[/video]

[video=youtube;JjjIqPtrKLA]http://www.youtube.com/watch?v=JjjIqPtrKLA[/video]

Posted

hej dziewczyny rzadko ostatnio bywam na necie pracuje długo potem już mi sie nic nie chce uff
ostatnio sarik spotkał sie z bąblem ale nie bardzo bąbel był zadowolony warczał i szczekał:evil_lol: zazdrosny chyba czy co?

a Tobie Bjutko serdeczne dzięki że mi te fotki wstawiasz:Rose:

Posted

Ale prezent dostalismy od Tymcia i Bjutki!!!! :multi: Dziekujemy za cudne foteczki i filmiki! :loveu:

Piekny jest ten nasz Bąbelek, taki kochany puchatek!!! :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

witam wszystkim:lol:
dziś towarzyszyłem Kasi i Sarikowi w wizycie u weta!:cool3:
i mam parę newsów!!! a więc tak sarik przytył ciut wzmocniły mu się bardzo przednie łapy które miał tak liche że na krawężnik z trudem wchodził; teraz biega i podskakuje, piłą się bawi i ciągnie jak gupi na smyczy:eviltong::eviltong:pani wetka po zbadaniu zaleciła witaminy z dodatkim wapnia i jako najstarszy pacjent dostał pierniki:cool3:

pozatym troche niedosłyszy i niedowidzi ale nie jest tak źle!!

NIESAMOWITA ZMIANA!

Posted

tymuś napisał(a):
witam wszystkim:lol:
dziś towarzyszyłem Kasi i Sarikowi w wizycie u weta!:cool3:
i mam parę newsów!!! a więc tak sarik przytył ciut wzmocniły mu się bardzo przednie łapy które miał tak liche że na krawężnik z trudem wchodził; teraz biega i podskakuje, piłą się bawi i ciągnie jak gupi na smyczy:eviltong::eviltong:pani wetka po zbadaniu zaleciła witaminy z dodatkim wapnia i jako najstarszy pacjent dostał pierniki:cool3:

pozatym troche niedosłyszy i niedowidzi ale nie jest tak źle!!

NIESAMOWITA ZMIANA!

Cieszymy się z dobrych wiadomości - oby tak dalej:) A uda Ci się jakoś zdobyć zdjęcia Sarika?:cool3:

Posted

chciałbym w niedzielę po kościele jechać do kasi i jakiś filmik wam posłać bo nie uwierzycie jaka zmiana nastąpiła:-omyśle że dam radę bo jeszcze tatuaż potem mam robić sobie ale jakoś to pogodzę;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...