Beatkaa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Do Bąbelka i Mita dołączył dziś.....ORIONEK :multi::multi: No cóż mogę napisać,cieszę się ogromnie !!!:loveu: Orionek po prawie 10 latach znalazł wreszcie swojego człowieka!!!:loveu::loveu:
Naklejka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tymuś, Artemidę poganiasz, a sam cicho siedzisz :lol: Gdzie są te zdjęcia :mad:
tymuś Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Naklejka napisał(a):Tymuś, Artemidę poganiasz, a sam cicho siedzisz :lol: Gdzie są te zdjęcia :mad: są trzy na górze:eviltong: świeże zaraz po przybyciu Oriona do mnie i okąpaniu:evil_lol: będą, będą tylko na razie mi się, szczerze, nie chce:oops::oops:
Beatkaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Pamiętamy Sariś A tutaj Bąbelek,wczoraj dostałam mmsa :loveu::loveu:
Bjuta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nos mu się wydłuża, czyżby jakieś kłamstewko miał za uszami?
tymuś Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ha ha ha:lol::lol: posłałem Beatce tego mmsa bo tak super mu ten NOS wyszedł że nie mogłem ze śmiechu:lol: a mam wiecej fot ale jakoś nie mam czasu ich zrzucić na kompa, i Mit tez tam jest:razz: a Bąbelek nie ma nic za uszami :evil_lol:to spokojny i szery piesek a dotego bardzo grzeczny;)
Beatkaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 nochalek wyszedł cudnie:loveu: Czekamy na kolejne fotki:cool1:
tymuś Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Bąbello bąbowy trochę jakby się postarzał nie sądzicie ? albo tylko mi się zdaje........:roll:
Beatkaa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Bąbelek wyleguje się:loveu: Pogoda już coraz ładniejsza,więc teraz korzysta:p
tymuś Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 mój kochany BASS!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bjuta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wygląda jakby nie miał najmniejszych powodów do narzekań! :)
Bjuta Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 O Matko! Jakie brzuszysko!!!! Bąbel! Ty się weź trochę za siebie, co? ;)
tymuś Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 on już i tak jest ograniczany i to znacznie !!! a tak wogóle to bąbelek ma za parę dni wizytę u weta .....................:roll:
tymuś Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) bąbel juz po wizycie u weta.................:crazyeye:beatę u nas u weta w gorzycach lubi a teraz był na USG w jastrzębiu w specjalistycznej klinice VETKA i....................prawie zdemolował gabinet , wet popełnił już na początku błąd..................chwycił go za ogon a to mogę tylko ja i kasia:evil_lol:bAbel zamienił się w ostrą bąbę odwrócił się krzywo zajrzał zawarczał i ruszył................krzesło przewrócił biórko przesunął i wet spie..............dalał do drugiego pom krzycząc weź go pan!!! potem się na podwórku uspokoił ale jak ujrzał weta zaś była piana i wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dałem m ściągacz na mordkę wet go wymacał pobrał krew do analizy ja ledwo go trzymałem a płaczki miałem w oczach tak mi go żal było potem bąbel został zważony wyszło.............ehm41kg!!!!!:oops: wet mnie zje...........ał po wizycie ucałowałem mojego nosa i pojechaliśmy do biedronki po 1kg kiełbasy za nagrodę , po pierwsze za to że dał się zbadać a po 2drugie za bohaterski atak jak adamek!!:multi: i powiedziałem sobie że już tylko beata będzie go badała chyba że będzie znowu USG konieczne , zresztą nic nie wykazało tylko tłuszcz wyniki krwi i nerek oraz wątroby oki:lol::multi:, jest zdrowy tylko na serduchu lekkie szmery . wet zalecał żeby te serce nie było obciążone to musi przejść na specjalną karmę , suchą i schudnąć , kupiłem mu więc taką: http://allegro.pl/ton-guau-kurczak-ryz-light-20-kg-kurier-i2403910833.html znacie ją , dobra jest?? Edited June 14, 2012 by tymuś
Bjuta Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 W zeszłym roku odchudzałam psa ciotki i karma laitowa to był tylko taki dodatek do wysiłku... Sama karma nie odchudza, tyle że pies nie przybiera na wadze na normalnej karmie. Niestety trzeba zasuwać po lesie... To zresztą bardzo miłe! Ja go odchudziłam o 2 kg, ale jak ciotka mu przycięła racje żywieniowe i wydłużyła treningi, to dychę zrzucił. Ponoć do odchudzenia psa potrzeba więcej samozaparcia niż do własnego...
asikowska Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 karma i zero podjadania i spacery, sprawdzona metoda
Naklejka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Karma, najlepiej bezzbożowa, bo to wypełniacze takie jak ryż, pszenica, kukurydza tuczą- pies to nie kura, mięso powinien jeść ;) Tutaj na dogo pewnie coś się znajdzie na temat karm typu light... No i dużo ruchu- ale tak, by psa nie przemęczyć.
Recommended Posts