Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Bąbelka i Mita dołączył dziś.....ORIONEK :multi::multi:
No cóż mogę napisać,cieszę się ogromnie !!!:loveu:
Orionek po prawie 10 latach znalazł wreszcie swojego człowieka!!!:loveu::loveu:

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naklejka napisał(a):
Tymuś, Artemidę poganiasz, a sam cicho siedzisz :lol:
Gdzie są te zdjęcia :mad:

są trzy na górze:eviltong: świeże zaraz po przybyciu Oriona do mnie i okąpaniu:evil_lol:
będą, będą tylko na razie mi się, szczerze, nie chce:oops::oops:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ha ha ha:lol::lol: posłałem Beatce tego mmsa bo tak super mu ten NOS wyszedł że nie mogłem ze śmiechu:lol: a mam wiecej fot ale jakoś nie mam czasu ich zrzucić na kompa, i Mit tez tam jest:razz:
a Bąbelek nie ma nic za uszami :evil_lol:to spokojny i szery piesek a dotego bardzo grzeczny;)

• 2 months later...
Posted (edited)

bąbel juz po wizycie u weta.................:crazyeye:beatę u nas u weta w gorzycach lubi a teraz był na USG w jastrzębiu w specjalistycznej klinice VETKA i....................prawie zdemolował gabinet , wet popełnił już na początku błąd..................chwycił go za ogon a to mogę tylko ja i kasia:evil_lol:bAbel zamienił się w ostrą bąbę odwrócił się krzywo zajrzał zawarczał i ruszył................krzesło przewrócił biórko przesunął i wet spie..............dalał do drugiego pom krzycząc weź go pan!!! potem się na podwórku uspokoił ale jak ujrzał weta zaś była piana i wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dałem m ściągacz na mordkę wet go wymacał pobrał krew do analizy ja ledwo go trzymałem a płaczki miałem w oczach tak mi go żal było potem bąbel został zważony wyszło.............ehm41kg!!!!!:oops: wet mnie zje...........ał po wizycie ucałowałem mojego nosa i pojechaliśmy do biedronki po 1kg kiełbasy za nagrodę , po pierwsze za to że dał się zbadać a po 2drugie za bohaterski atak jak adamek!!:multi: i powiedziałem sobie że już tylko beata będzie go badała chyba że będzie znowu USG konieczne , zresztą nic nie wykazało tylko tłuszcz wyniki krwi i nerek oraz wątroby oki:lol::multi:, jest zdrowy tylko na serduchu lekkie szmery . wet zalecał żeby te serce nie było obciążone to musi przejść na specjalną karmę , suchą i schudnąć , kupiłem mu więc taką:
http://allegro.pl/ton-guau-kurczak-ryz-light-20-kg-kurier-i2403910833.html
znacie ją , dobra jest??

Edited by tymuś
Posted

W zeszłym roku odchudzałam psa ciotki i karma laitowa to był tylko taki dodatek do wysiłku... Sama karma nie odchudza, tyle że pies nie przybiera na wadze na normalnej karmie. Niestety trzeba zasuwać po lesie... To zresztą bardzo miłe! Ja go odchudziłam o 2 kg, ale jak ciotka mu przycięła racje żywieniowe i wydłużyła treningi, to dychę zrzucił. Ponoć do odchudzenia psa potrzeba więcej samozaparcia niż do własnego...

Posted

Karma, najlepiej bezzbożowa, bo to wypełniacze takie jak ryż, pszenica, kukurydza tuczą- pies to nie kura, mięso powinien jeść ;) Tutaj na dogo pewnie coś się znajdzie na temat karm typu light...
No i dużo ruchu- ale tak, by psa nie przemęczyć.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...