Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O nie, nie, nie. Ja ostatnio jadąc do pracy, przyklejona do szyby autobusu, widziałam niefajne zdarzenie.
Pan z pięknym, dumnie kroczącym owczarkiem, przechodził koło grupy ludzi, czekajacych na przystanku.
Co zrobił piękny owczareczek?

Rzucił się na staruszkę:cool1:

Posted

ale fajny właściciel.......

tez kiedys mialam takiego psa,ale to bylo dawno temu,agresja byla wtedy w cenie,gleboki komunizm a ja bylam dumna z tego gowniara.A pies był faktycznie wspanialy...

Posted

Kurcze,,,czego na tej dogomani ucza??ja jestem zalamana!!!Ja mam nadwyraz czule serce,,aureolka nie znika nigdy znad mojej glowy i zeby to podtrzymac ,,,ide spac zeby nie czytac tych okropnosci:razz::razz::diabloti:
Rano wstaje do swoich pieszczoszkow,,,misiaczkow,,:cool3:,,,:diabloti:,,,,:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Ja o świętach nawet jeszcze nie myślę :shake:
Koniec roku finansowego w szkołach. Szał zakupów, rachunki, inwentaryzacje, wystawianie ocen, rady pedagogiczne, jasełka, wigilie, posiedzenia komisji przedmiotowych. Rany... można się pochlastać.

W domu bałagan, bo wracamy późno, psy robią co chcą, to same wiecie.

Jestem jakaś zmęczona, serio.

Wczoraj była u nas straszna ślizgawica, rano można się było zabić, na chodnikach lustro. Tolka wyskoczyła z chałupy - jak to ona - i wpadła w gigantyczny poślizg. Byłoby smiesznie, gdyby nie to, że zahamowała na doopsku.
Cały tył do remontu :-( rany niczego sobie, naderwane "perskie oczko".

A dzisiaj napuchła łapa, tylny staw kolanowy, jak bania. Wygląda na pogryzienie, ale niby skąd? Sama pogryzła?
Doopsko i łapa opatrzone, nasmarowane.

Pynia zdrowiuteńka, wesolutka i łysa! Tak ją wyczesałam elegancko.
Belka w normie
Wewiór zdrów.

A TZ-et przytargał dziś 40 m kabla dekoracyjnego, co on bedzie dekorował? Nie mam pojęcia, nie pytam, bo jakoś mnie to nie obchodzi.

Posted

No tak normalka w szkołach..papiery gonią papiery, nasiadówki..itp.

Biedna Tolka....tak to jest jak ma się krótką sierść....amortyzacji żadnej...trza zbierać na zderzaki dla Bulwek.

Pomysł ze świecącą bulwą super..pomyślę nad świecącym...jamnikiem :lol:

Posted

Ponieważ już pewnie do świąt nie zajrze,
Wszystkim kochanym Cioteczkom i Wujaszkom,
życzę:
Spokojnych, pogodnych, cieplutkich Świąt,
takich prawdziwych spędzonych wśród kochającej rodziny i przyjaciół, dajacych wytchenie i przynoszących refleksje...
(i bogatych prezentów;)

Ja święta spędze w pracy:flaming:, będe buczeć przy kolędach i wyżywać się na klientach, zawsze to coś;)

Posted

Kasiu jakie to piękne....

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija. Tobie
i całej Twojej rodzinie życzy ..Celina z rodzinką i jamnikami

Posted

Jak to dobrze, że ejst taki wątek, gdzie zaglądają wszyscy nasi i jeszcze bardziej nasi i można złożyć zyczenia. Ja tak nietypową nieco kartę wkleję...ale, ale no wszystkiego dobrego.

Posted

Dziękujemy wam serdecznie za życzenia, jesteście kochane! :loveu:

Betbet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, ale się uśmiałam!!! Ale wiesz, nie od razu zorientowałam się o co chodzi. Najpierw pomyślałam: a co ona mi tu za spaniela wkleila hihihihihihi... o rety, dzieki!!! Belka taka laska!

Wszystkim dogo przyjaciołom i tym, którzy odwiedzają ten wątek składamy i my świąteczne życzenia:
[SIZE="4"]

[SIZE="3"]
Marzeń, o które warto walczyć,
radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć!