Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, ona jest boska! I może teraz latać po śniegu, wczesniej przyklejał się jej do sierści i była cała w śnieżnyck kulkach. Marzła i ciężko jej było.
Dziś pokazała, jaki z niej szatan.

Posted

Nie wywalą, nie bój, gdzie masz się natrzasać bez konsekwencji? Ja tolerancyjna jestem.

Gabi Bela nie ma, bo... odpowiednie na długość są za ciasne :placz:
Aleeee, kapotkka się dla beli szyje. Ona i tak nie będzie jej nosić, nie trawi ubranek. I nie marznie jakoś, co mnie dziwi.

dla Brązowej, żeby miała więcej używania :evil_lol:Chociaż już wczoraj nabijała się pół dnia...

Posted

Hehehehe... nie dowierzam!
Zresztą, to nie mój wymysł, ostatecznie od mężczyzny dostała.
A że jechałam obrazona całą drogę, to już inna sprawa. Nie pamiętam kiedy biżuterię jakąś dostałam :cool3: Co prawda nie noszę, ale liczy się gest...

Posted

[quote name='Kar0la']Hihi booooskie. Diamonds are a girl's best friend :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images41.fotosik.pl/45/7c0ad58f8ec87bce.jpg

Kar0laaaa buhahahahahahaha.... Ale z drugiej strony.. blondynka przecież i ma i tu i tam :evil_lol:

Pynia jest szajbuska, to Brązowa nas w błąd wprowadziła, na litość nas brała z tą grubą, ociężałą dupką. Ta staruszka ma taki power, że nie dogonisz. I świra w oczach.

Posted

Ze tak powiem......jaki pan,taki kram.
Jakbys miałą ocieżała doopke,to Pynia by sie w rodzine wdała.

Zobacz na Wacie markofixowa-slodkie,miłe,ulozone dziewczatko.Taka byla i taka pozostała.ha?

Posted

Super dziewczynki wdzianka mają, super!!!
Akucha, Ty się na Tzcika nie gniewaj, Oni od nas mniejsze głowki mają. Ja to bym się wkurzyła jakbym w postaci prezentu; mikser, odkurzacz, robot albo coś na podobe dostała. Nooo, wtedy to bym miała większego świra w oczach niż Pyńka:evil_lol:

Posted

Poznajecie ciotki? :loveu:

Rolf uwielbia śnieg, nie chce ze spaceru wracać do domu. A do saren już się przyzwyczaił i już ich nie gania.

Cudowny jest! I nieustająco szczęśliwy :multi: