Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa :loveu::multi::loveu:, witaj pasibrzuszku!!!!!!!!!!!!
Dzięki Bila! No ale mogłas więcej fotek dać chytrusko.

Bilbo przystojniaczek jest, żadne tam tłuszczyki jak u moich. Może sobie pozwolić na łasuchowanie :lol:
Labusie to pięknoty są.

A jak prosisz, pieska, żeby lodówkę pozwolił otworzyć? Bo Belka się nie ruszy, muszę ręcznie przestawiać.

Posted

akucha napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaa :loveu::multi::loveu:, witaj pasibrzuszku!!!!!!!!!!!!
Dzięki Bila! No ale mogłas więcej fotek dać chytrusko.

Bilbo przystojniaczek jest, żadne tam tłuszczyki jak u moich. Może sobie pozwolić na łasuchowanie :lol:
Labusie to pięknoty są.

A jak prosisz, pieska, żeby lodówkę pozwolił otworzyć? Bo Belka się nie ruszy, muszę ręcznie przestawiać.

On wstaje, jak proszę:roll:, i przesuwa się, po centymetrze:mad:, żeby za daleko nie odejść. Twoje dziewczyny byłyby nim zachwycone, bo by im wszystko ściągnął z tych miejsc, gdzie nie sięgają:evil_lol:

Ale te szczeniory śliczne:loveu:

Posted

Chyba wszystkie sępy tak mają, że jak się je prosi o przesunięcie to nagle robią się strasznie ciężkie, zmęczone i głuche. :evil_lol: Moja Gabi też tak ma. Łakomczucha mała, a dupsko już kwadratowe. :roll:

Posted

Tak! Tola byłaby zachwycona dużym bratem Bilbo, tak, tak! :multi:
Ona nie ma z kim rozrabiać, samotna w ciagłym podpadaniu jest.

Kar0la, wklejej kwadratowe doopsko!!! :lol:

Ciotki, a może założymy wątek amatorów lodówkowych rozrywek? Dogo tłuściochów, co????

Nooooo... Sagusia Brązowej sie nie załapie kurde, szkoda... bo fantastyczna jest i jej właścicielka też kobitka nasza.
Nic się nie martw szefowa, drugi wątek załozymy o gównojadkach, moja Tolka na obu brylowac będzie! :multi:

Posted

Biedna Tolka samotna w boju. :evil_lol:

Hahaha. Na wątek o gównojadach to się u mnie wszystkie trzy załapią. Niestety. :mad::mad::mad:

A któregoś dnia popłakałam się ze śmichu patrząc na Gabi. Tak sępiła przy stole, tak wzdychała, mlaskała, dreptała, że w końcu kawałek wysępiła. Ale łapiąc kęs podbiła go nosem i przykleil się jej do pleców. Biedna nie mogła go sobie sięgnąć, a że był to kawałek mięsa to nie mogła znieść myśli, że go nie zje. Tak kombinowała, tak się wyginała, że ja wyłam ze śmiechu, a przy tym jeszcze musiała pilnować by inne psy nie ściągneły jej smakołyka z pleców. :evil_lol: No cyrk na kółkach. Wreszcie oparła doopsko o kanapę, zaparła się i mlask poleciało. :lol:

Posted

No właśnie :megagrin:Nic współczucia dla tłuścioszka nie masz Kar0lu!
Ciotki, ja z tymi galeriami to serio mówię! :razz:
Ciekawe, ilu dogomaniaków dołączy, bo to przeciez żaden zaszczyt taki tłuścioszke i gównojadek :evil_lol:
na tłuścioszkach to zaraz dym bedzie, bo to zaniedbanie straszne, teraz moda na diety u psów, bedzie wesoło :multi:

Cioteczki, która tam może, oddajcie na Krakvexie głos na Orzechowice! To taki biedny schron...Tylko pamietajcie, że trzeba się zalogować.

Posted

No jędza ze mnie, a jaka Gabi była zła. :diabloti:

Taki wątek to był niezły odjazd. :evil_lol:
A właśnie. Akucha ile ważą prosiaki? :cool3: Pynia chyba linię trzyma, co?

Posted

Kar0lu, one wszystkie tak srednio o linię dbają :roll:
Pynia - 14 kg
Bela - 15 kg, a mniejsza :placz:
Toooooola - 18 kg :-o

No i co zrobic... nic tylko watek załozyć i się użalac :evil_lol:

Posted

Dzisiaj coś mnie nakręca, bedę więc pisać i wklejać :eviltong:

Pynia miała dzień weterynaryjny. Bo ona szczepi się w grudniu oraz 2 zdeformowane pazurki obcinane ma u weta. Akucha na nich poległa niestety.
Akuch zapakował Pynię w szelki, potem w auto i pojechali do miasta.
W domu została zrozpaczona Tola.
Nie dość, że ona została, to jeszcze jej pancio zabrał Pynię :placz:
Przesiedziała do ich powrotu na parapecie. Wpatrzona w drogę i mamrocząca cały czas żałosne przekleństwa. Już zaczęłam robić się nerwowa od tego mruczanda.

Wrócili i następny dramat. Pynia wkroczyła do chałupy dumnie dzierżąć w pysku ucho!!! Nagrodę dostała za męstwo.
I się zaczęła jęczenie. To trzeba słyszeć, ja moge tylko pokazać..

Pynia ma ucho, a ja sierotka nie :placz:

Czy to sprawiedliwe?

niekochany pies też by chciał, no zabierz Pyni, plissss...

Kuuuuuurrrrrkkka, zabierz powiedziałam!!!!!!! (to trzeba słyszec :shake:)

jakie trzepanko... za co? ja grzeczna jestem...

Posted

Im głośniej Pyń mlaskał, zwracał i przeżuwał ponownie, tym jęczenie nasilało się.

Aż obudziła się Belka

Co jest?????? Halo, czemu spać nie dajecie?

Beluuuuu, jestem nieszczęśliwa....

Próbowała nawet zabić akuchę wzrokiem

Potem przemyślała

I oddała się marzeniom sennym o wedzonym uchu :multi:

I zapanował spokój...

Posted

Ogród przepiękny. Tolunia jaka biedna, ale bym ją wycałowała w ten smutny pysio. :loveu: Pynia nie warczała?
A co do wagi to moja Gabi waży już 12 kg, a więc też nie mało.:roll:

Posted

Pynia jeszcze miała dwa własne, dobrze że dziewczyny z zemsty nie dobrały się do nich.
Niesamowite te ich minki, można oglądać bez końca. Naprawdę macie wesoło, atmosfera wspaniała i teraz ten nastrój świąteczny. Taki ogródek to skarb.