deedee77 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Super fotki:multi: A z Pynią to na psa przewodnika - identyfikacja dzwoniącej cioteczki po drażliwości i intensywności sygnałów:evil_lol: Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Co u Dziewczynek???? Mamusię wygrzewają??? Quote
Neris Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Akuchę dopadło dzisiaj jakieś przeziębienie, więc okład z Pyni mógł jej pomóc... Quote
Neris Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Na stopy i wtedy ciepło poleci aż do gardła... [I][COLOR=orange]czy jakoś tak[/COLOR][/I] Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona się nie nadaje, bo kręcone toto jest! Masażystka mogłaby być, ale na okłady to odpada. Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Najlepszy wydaje mi się okład z Wiewióra....:diabloti:..Pynia wymasuje, Bulwiątka po bokach Akuszki na pleckach będą zatrzymywać ciepełko...taką mam koncepcję....:cool1: Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 przeczytałam cały watek Pyni a śmieję się tak że łzy mi lecą:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 cały??? nie cyganisz?? a co tam niby takiego smiesznego jest,a? Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 strona 36, 37, i dalej kupa ich pogodziła dywan symetrycznie załatwiły a zdjęcia to już ryczę w głos i te akuszkowe opisy:evil_lol: Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Prosiaczki są w szoku, bo Pynia na nie warczy i nie daje podejść do Pani :cool1:, a że futra natura jej nie poskapiuła, nie ma jak postraszyć, co one tymi "koslawymi szufladkami" moga jej zrobić. Muszę pomysleć, jak to wszystko poustawiać. Udaję się więc na przemyśliwania... no i Pynię trzeba spać położyć, a gdzie ona będzie miała życzenie... Nie wiem :roll: Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a potem te zdjęcia dwa wyciągnięte balerony na dywanie z czego jeden na drugim zdjęciu zemdlał:evil_lol: Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :megagrin: O rany, Olenko!!!!!!!! To ja Ci musze jakiś medal za wytrwałoś zafundować!!!! :lol: Quote
brazowa1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28317&page=39[/URL] o rany,ja sie tez popłakałam ze smiechu! makijaz do poprawki prze Was.pa! spadam do schronu. Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [COLOR=Navy][B]hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: ale się uśmiałem z 398 strony :diabloti::diabloti: Akucha twoje bulwy są super !! :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Celina12 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I ja sobie przypomniałam te zdjęcia...hihihih-cudne opowiadanko :loveu::loveu: Zabawne to i jakże wzruszające. Pamiętam jak pierwszy raz weszłam na wątek Pyni....też jak Oleńka zaparłam się i czytałam..ale mniej wtedy stron było..Medal dla Oleńki już gotowy Akuszko???? Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wiecie, a najwazniejsze jest to, ze z kazdym dniem jest smieszniej, weselej i swojsko :multi: :multi: :multi: I tylko jedno sie nie zmieniło - PYNIA RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! a prosiaki tyją :diabloti: Rozmyslania nad olenkowym medalem trwają! Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [COLOR=Navy][B]hahaha miało być z 39 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='akucha']Hihihihi, To tłuscioch, obżartuch i cycuch... Kurdupel Warmiński :lol: Kiedyś Ci wkleję zdjęcie, jak robi "świstaka", to jest widok!!![/quote] nie oddam kota Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Widzisz Mateusz, Gabi to taaka skrupulatna. Kobieta szpieg normalnie!!!!!!! Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='akucha']Widzisz Mateusz, Gabi to taaka skrupulatna. Kobieta szpieg normalnie!!!!!!![/quote] [COLOR=Navy][B] tak, normalnie KGB jakieś :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gabi, ni a nic w Twoje intencje nie wierzę!!! :p Teraz takie czasy, że człowiek człowiekowi szpiegiem. To wirusówka jakaś! Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Społem i Samopomoc Chłopska jeszcze :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [COLOR=Navy][B]hahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jutro już do szkoły:-([/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts