Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosiaczki są w szoku, bo Pynia na nie warczy i nie daje podejść do Pani :cool1:, a że futra natura jej nie poskapiuła, nie ma jak postraszyć, co one tymi "koslawymi szufladkami" moga jej zrobić. Muszę pomysleć, jak to wszystko poustawiać. Udaję się więc na przemyśliwania... no i Pynię trzeba spać położyć, a gdzie ona będzie miała życzenie... Nie wiem :roll:

Posted

[COLOR=Navy][B]hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
ale się uśmiałem z 398 strony :diabloti::diabloti:

Akucha twoje bulwy są super !! :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

I ja sobie przypomniałam te zdjęcia...hihihih-cudne opowiadanko :loveu::loveu:

Zabawne to i jakże wzruszające. Pamiętam jak pierwszy raz weszłam na wątek Pyni....też jak Oleńka zaparłam się i czytałam..ale mniej wtedy stron było..Medal dla Oleńki już gotowy Akuszko????

Posted

Wiecie, a najwazniejsze jest to, ze z kazdym dniem jest smieszniej, weselej i swojsko :multi: :multi: :multi:
I tylko jedno sie nie zmieniło - PYNIA RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! a prosiaki tyją :diabloti:

Rozmyslania nad olenkowym medalem trwają!

Posted

[quote name='akucha']Hihihihi, To tłuscioch, obżartuch i cycuch... Kurdupel Warmiński :lol:
Kiedyś Ci wkleję zdjęcie, jak robi "świstaka", to jest widok!!![/quote] nie oddam kota

Posted

[quote name='akucha']Widzisz Mateusz, Gabi to taaka skrupulatna. Kobieta szpieg normalnie!!!!!!![/quote]

[COLOR=Navy][B]
tak, normalnie KGB jakieś :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]