Neris Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ofka przyszła się przypomnieć... dzisiaj na spacerze popylała jak sarenka! Quote
Celina12 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ona wygląda jak Sarenka-a gdzie Jej bródka???? A mój Kalol to wdzie??? Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ooooo!!!!!!!!!! Witaj Ofciu, moja Ty skrzypiąca rozmówczyni :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam jej zawodzenie, uwielbiam!!!! To trzeba cioteczki usłyszeć! Maupo, moje dziewczyny 3 mają słuch wybiórczy. Czasami słyszą, ale częście nie... To chyba od pogody zależy, no nie wiem... Quote
Neris Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Moi mają w nosie słowa "wyjdź", "ZOSTAW!", "Fe". Po prostu jest jakiś problem z ich kanałami słuchowymi i tyle. Ale na hasło "A co ja tu mam?", "Kto chce ciasteczko", albo "Myyyyyyyyyysz!!!!!!!!" lecą wszyscy zadowoleni z siebie. Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To podobnie u mnie. Pynia leci do kuchni jak tylko usłyszy, że tam się kręcę. Ponieważ ma konkurencję, a ja przeganiam towarzycho precz - przynajmniej sie staram - to ona wymysliła podstęp. Bo to mysląca dziewczyna jest :lol: Otóż, z niewyjaśnonych przyczyn, tuż po przekroczeniu kuchni, Pynia odczuwa ogromne pragnienie. Pije wodę i pije, i pije i pije... A lewe oko jakoś dziwnie łypie jej i śledzi moja osobę. Pewnego dnia postanowiłam sprawdzić, jak dalece jest spragniona. Przygotowywałam kanapki, a kombinatorka oddawała się zaspakajaniu swojego pragnienia. Byłam twarda, ale połowy wody ubyła, a ona nie przestawała, to wymiękłam. Odstawiam wodę.... patrzę :crazyeye:... a tam taaka kałuża!!! :diabloti: Cffaniucha, co???? Quote
Maupa4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 słuchajcie a może moglibyście zrobić mi przyjemność i obejrzeć moje zdjęcia - dla kogo ja wklejałam ten milion fotek ?? :mad: ja tych paskud nie muszę oglądać na fotach ... ja je mam na codzień :angryy: Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A ja jeszcze jakichś nie widziałam???? To lecę!!!!!!!!! Witaj Mateuszu :lol: :lol: :lol: Quote
Celina12 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :diabloti::diabloti:-kałuża, bo wylała czy zaworki puściły???? Przepraszam za głupie pytanie. Moja Dumcia pije wodę i zabiera się za wyjadanie gdy ktos obcy pojawi sie w domu..zaraz leci po swoje skarby i z balkonu przenosi na fotel w kuchni-Jej fotel-dziwne,że w kuchni ale tak musi być i już:diabloti: Quote
brazowa1 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Pani Maupo,a gdzie Pani ma te zdjecia? Link prosimy. Akucha,mnie tez zachwyca wymyslanie czynnosci zastepczych przez psy.Moj poprzedni pies (samiec) mial zakazane "toaletowanie sie" w towarzystwie. Wiec,jak go przyłapywalam,to zaczynał udawac,"ze przeciez on sie tylko drapie w ucho" Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='akucha']A ja jeszcze jakichś nie widziałam???? To lecę!!!!!!!!! Witaj Mateuszu :lol: :lol: :lol: czy znajdą się dla mnie bulwy i Pynia leżące na plecach ????????:loveu::diabloti: Quote
Maupa4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='brazowa1']Pani Maupo,a gdzie Pani ma te zdjecia? Link prosimy no jak to gdzie - na "czterołapach maupy4" ... ;) [quote name='matusz5']czy znajdą się dla mnie bulwy i Pynia leżące na plecach ????????:loveu::diabloti: a czy mogą być bulwy i Migotyna leżące na plecach ?? Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Maupa4']no jak to gdzie - na "czterołapach maupy4" ... ;) a czy mogą być bulwy i Migotyna leżące na plecach ?? jeśli nie ma akuchowych bulw i Pyni to może być Migotyna i bulwy:p Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37453&page=91 Link do drużyny Maupy :lol: (oglądajcie od tyłu) Celinko, zaworki :evil_lol: Mateusz, ni mom fotek :oops: ale zrobię! Tak, Pynia jest fantastycznie przebiegła. Najnormalniej w świecie uwielbiam ją za to!!! Ona obserwuje, uczy się, kombinuje, uzywa forteli... i kłapie paszczęką z radości! Wszystko robi z przytupem i amerykańskim uśmiechem :lol: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='akucha']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37453&page=91 Link do drużyny Maupy :lol: (oglądajcie od tyłu) Celinko, zaworki :evil_lol: Mateusz, ni mom fotek :oops: ale zrobię! Tak, Pynia jest fantastycznie przebiegła. Najnormalniej w świecie uwielbiam ją za to!!! Ona obserwuje, uczy się, kombinuje, uzywa forteli... i kłapie paszczęką z radości! Wszystko robi z przytupem i amerykańskim uśmiechem :lol: wiem, ja oglądam drużynę Maupy i znam ten wątek ;) W końcu jest tam w tej drużynie nasza migotynka mazurska :):loveu: to ja czekam na fotki :loveu: Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Mateusz, wiadomo, że Ty druzynowy u Maupy :evil_lol: Brazowej link podsyłam, niech popatrzy co się wyrabia. Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nerisku kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: foka ekstra ale jeszcze fajniej że taka gruba , już niech mi nikt nie dokucza :mad: Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 akucha napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Starucha to! oj nie laseczka barbiowa tylko troszkę przefarbowana:evil_lol: Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tak ją tylko Olenko nazywamy z Neris, to nasz kod :lol: Ona jest słodziak i trochę rozrabiaka. Quote
Recommended Posts