Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooooo!!!!!!!!!! Witaj Ofciu, moja Ty skrzypiąca rozmówczyni :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam jej zawodzenie, uwielbiam!!!!
To trzeba cioteczki usłyszeć!

Maupo, moje dziewczyny 3 mają słuch wybiórczy. Czasami słyszą, ale częście nie... To chyba od pogody zależy, no nie wiem...

Posted

Moi mają w nosie słowa "wyjdź", "ZOSTAW!", "Fe". Po prostu jest jakiś problem z ich kanałami słuchowymi i tyle.
Ale na hasło "A co ja tu mam?", "Kto chce ciasteczko", albo "Myyyyyyyyyysz!!!!!!!!" lecą wszyscy zadowoleni z siebie.

Posted

To podobnie u mnie.
Pynia leci do kuchni jak tylko usłyszy, że tam się kręcę. Ponieważ ma konkurencję, a ja przeganiam towarzycho precz - przynajmniej sie staram - to ona wymysliła podstęp. Bo to mysląca dziewczyna jest :lol:
Otóż, z niewyjaśnonych przyczyn, tuż po przekroczeniu kuchni, Pynia odczuwa ogromne pragnienie. Pije wodę i pije, i pije i pije... A lewe oko jakoś dziwnie łypie jej i śledzi moja osobę.
Pewnego dnia postanowiłam sprawdzić, jak dalece jest spragniona. Przygotowywałam kanapki, a kombinatorka oddawała się zaspakajaniu swojego pragnienia. Byłam twarda, ale połowy wody ubyła, a ona nie przestawała, to wymiękłam.
Odstawiam wodę.... patrzę :crazyeye:... a tam taaka kałuża!!! :diabloti:
Cffaniucha, co????

Posted

słuchajcie a może moglibyście zrobić mi przyjemność i obejrzeć moje zdjęcia - dla kogo ja wklejałam ten milion fotek ?? :mad:

ja tych paskud nie muszę oglądać na fotach ... ja je mam na codzień :angryy:

Posted

:diabloti::diabloti:-kałuża, bo wylała czy zaworki puściły???? Przepraszam za głupie pytanie. Moja Dumcia pije wodę i zabiera się za wyjadanie gdy ktos obcy pojawi sie w domu..zaraz leci po swoje skarby i z balkonu przenosi na fotel w kuchni-Jej fotel-dziwne,że w kuchni ale tak musi być i już:diabloti:

Posted

Pani Maupo,a gdzie Pani ma te zdjecia? Link prosimy.
Akucha,mnie tez zachwyca wymyslanie czynnosci zastepczych przez psy.Moj poprzedni pies (samiec) mial zakazane "toaletowanie sie" w towarzystwie. Wiec,jak go przyłapywalam,to zaczynał udawac,"ze przeciez on sie tylko drapie w ucho"

Posted

[quote name='akucha']A ja jeszcze jakichś nie widziałam???? To lecę!!!!!!!!!

Witaj Mateuszu :lol: :lol: :lol:

czy znajdą się dla mnie bulwy i Pynia leżące na plecach ????????:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='brazowa1']Pani Maupo,a gdzie Pani ma te zdjecia? Link prosimy

no jak to gdzie - na "czterołapach maupy4" ... ;)

[quote name='matusz5']czy znajdą się dla mnie bulwy i Pynia leżące na plecach ????????:loveu::diabloti:

a czy mogą być bulwy i Migotyna leżące na plecach ??

Posted

[quote name='Maupa4']no jak to gdzie - na "czterołapach maupy4" ... ;)

a czy mogą być bulwy i Migotyna leżące na plecach ??

jeśli nie ma akuchowych bulw i Pyni
to może być Migotyna i bulwy:p

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37453&page=91

Link do drużyny Maupy :lol: (oglądajcie od tyłu)

Celinko, zaworki :evil_lol:

Mateusz, ni mom fotek :oops: ale zrobię!

Tak, Pynia jest fantastycznie przebiegła. Najnormalniej w świecie uwielbiam ją za to!!! Ona obserwuje, uczy się, kombinuje, uzywa forteli... i kłapie paszczęką z radości! Wszystko robi z przytupem i amerykańskim uśmiechem :lol:

Posted

[quote name='akucha']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37453&page=91

Link do drużyny Maupy :lol: (oglądajcie od tyłu)

Celinko, zaworki :evil_lol:

Mateusz, ni mom fotek :oops: ale zrobię!

Tak, Pynia jest fantastycznie przebiegła. Najnormalniej w świecie uwielbiam ją za to!!! Ona obserwuje, uczy się, kombinuje, uzywa forteli... i kłapie paszczęką z radości! Wszystko robi z przytupem i amerykańskim uśmiechem :lol:

wiem, ja oglądam drużynę Maupy i znam ten wątek ;) W końcu jest tam w tej drużynie nasza migotynka mazurska :):loveu:

to ja czekam na fotki :loveu: