Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie mam fotek. Przyznam szczerze, żem leniwa, ale nadrobię :lol:

Póki co, przedstawiam Wam moje lwowskie zwierzaki. Zaprzyjaźniona jestem z nimi bardzo i własnie TZ-et przywiózł mi porcję swiezych fotek moich ulubieńców :multi:

Oto Max, pies moich teściów - prezent ode mnie. Cudowny pies, czeka na nas i za nami tęskni. Śpi na moich kapciach :loveu:

Tesciowi przyniesiono chorego maleńkiego kotka (to zwierzolub jest), TZ-et woził do weta, okazało się, ze to koci katar. maluch juz lepiej. Odnalazł w Maksiu wspaniałego przyjaciela i obrońcę.

Posted

Komedianci, czyli dziadek Melnyk i jego Rik.

Dziadek udaje konsekwentnego opiekuna Rikiego, a ten udaje, że dziadka słucha. Leniwe, przytulaśne i prześmieszne zwierzę obronne. To prawdziwy cud, że otworzy jedno oko gdy na posesji pojawią się goście. Złodziej kartonów z mlekiem i kiełbasy. Dziwnym trafem dzieję się to zawsze wtedy, gdy dziadek otwiera lodówkę... To jedyne momenty, gdy Rik zamienia się w psa, który potrafi biegać :evil_lol:

Rik udaje, że robi "siad"

Lepiej tak

Dziadek musi to nieposłuszeństwo przemysleć...

Posted

Wczoraj byłam u wetki i takie bulwiątko znalazłam...

Ma na imię Milka i jest rozpuszczona jak dziadowski bicz. Nudzi jej się samej więc co 20 minut wylewa wodę i potem muczy że chce jej się pić. Lecą ludzie z nowym wiadrem wody, a ona się przymila i prosi o drapanie.

Jest maskotką domu, nie jest rozmnażana ani nie daje mleka. Ma tylko być piękna.

Posted

[quote name='Neris']Wczoraj byłam u wetki i takie bulwiątko znalazłam...

Ma na imię Milka i jest rozpuszczona jak dziadowski bicz. Nudzi jej się samej więc co 20 minut wylewa wodę i potem muczy że chce jej się pić. Lecą ludzie z nowym wiadrem wody, a ona się przymila i prosi o drapanie.

Jest maskotką domu, nie jest rozmnażana ani nie daje mleka. Ma tylko być piękna.

to pięknie ma Milka !! :loveu::loveu: bardzo pięknie:loveu:

Posted

Hihihihi, Nerisowa :multi: :multi: :multi: Jakie ona ma piękne oczy!!!!!

Moja teściowa też ma dwie ulubienice. Też do mleka i kochania!
Codziennie je myje, są śliczne, błyszczące i kochane. Jedna to Chmurka, ale nie wiem która...
Gdy jestem u teściów, to moim obowiązkiem jest czesanie im ogonków :evil_lol: Juz się ich nie boję!

Posted

Jejejej!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Koteczki kochaniątka!!!

Doris cudo :loveu: Piekniusia koteczka.

Krotkoogon to będzie kocia-bulwa :evil_lol:

Dymek, szykuje się na podlizucha-cycucha!!!

Kochana Beris jest :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

akucha napisał(a):
Jejejej!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Koteczki kochaniątka!!!

Doris cudo :loveu: Piekniusia koteczka.

Krotkoogon to będzie kocia-bulwa :evil_lol:

Dymek, szykuje się na podlizucha-cycucha!!!

Kochana Beris jest :buzi: :buzi: :buzi:

Jaka Beris? WERIS!!!!!!!!!!!!