Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie sanepid cioteczki tylko MUCHY!!!!!!!!!!!!!!!
Nienawidze ich szczerze, tak mi obtrąbiły wszystko, że musiałam sie tego pozbyć. No i tak poszło dalej...

Kasiu, GRATULACJE!!!!!! A co ich tak przypiliło? :evil_lol:
Iwlajn, jedz Mikołaja, zaraz będą następne. Ja już przezywam, ze jesień nadchodzi :shake:

Posted

Kasiu, sanepid to teściowie:razz:? A co się Mikołajom stało? Nie smakowały?:evil_lol:
Akuszko, no co Ty, nie lubisz jesieni??:crazyeye:
Ja bym mogła do jakiejś Norwegii wyjechać, gdzie zimno, lata nie ma. Dla mnie każda pora roku dobra, bo w sercu zawsze wiosna:loveu:
Muchy wyniosły się? I co one Ci takiego zrobiły, że aż okna musiałaś zmywać?

Posted

Dziewczyny, a jakie wasze piesy mają układy z odkurzaczem?
Ja kiedyś, uczyłam Yodulca, że to nie jest potwór i nic jej zlego nie zrobi. No to teraz mam zawsze do rury doczepione przy pomocy zębów 25 kg psa - wariata. Można oszaleć.

Posted

25 kg to chociaż robi wrażenie, a moja Inka ważąca 3,5 kg zeżarła mi kiedyś szczotkę od odkurzacza po tym jak jej tłumaczyłam, że to nie potwór i można go znieść... wyłączyłam sprzęt, odstawiłam i poszłam spać. Rano zastałam nędzne resztki szczotki. Jak się zaprzyjaźniać to na całego!

Posted

Pynia i Wewiór boją się.
Belka olewa.

Allle Tolaaaaa... To morderczyni odkurzaczy jest!!!!!!!!!! Czyli mi ciociu Kaerjot na odkurzaczu wisi 15 kg :lol:, mam łatwiej!

Iwlajn, ja nienawidzę jesieni; łysych drzew, błota, deszczu i jesiennego ponuractwa :shake: A muchy narobili mi kropecek, takich gównianych... Fuje obrzydliwe!

Posted

Ona ma TAKĄ PASJĘ jakiej sobie nie wybrażacie! Lata, węszy, na spacerze jest nie do opanowania. Przysmaczki nawet nie działają. W krzaki, z krzaków, w trawę, z trawy, łapie górny wiatr, potem trop jakiś znajduje... szaloooona dziewucha!

Posted

Celinko, gdzie ta Dumcia wlazła???! :evil_lol: Ona tak pozuje, czy rzeczywiście jeździ na kosiarce?

Wiesz Deedee, ze trochę podobna... Ależ to wesoły psiak jest!!!
Gdy rozmawiam z Neris przez telefon, to zawsze jest troche atrakcji typu:
Billy NIEEEEEE!!!! Billy czekaj!, Zostaw Billy o Jessuuuu! Gdzie Billy???
Co tam masz???? Dlaczego ta Billy tak się drze?, Billy poszła draznić Nanę!!!
No chodź tu Ty morduchno kochana....

Cioteczki, jest prośba wielka - zagłosujcie na Krakvecie na fundację PRO Equo!!! To dla naszej dogomaniackiej Graven ;) Do boju dzielne cioteczki!!!!

Posted

Celina12 napisał(a):

Dumcia wejdzie wszędzie jak tylko Ją o to poproszę...:loveu::loveu:

Celinko - a czy zejdzie ?? ;)
Mona włazi wszędzie (a zwłaszcza na stół) nawet jak jej nie proszę a jak proszę żeby zeszła to ... udaje że nie słyszy (bo ona i tak nie słyszy) :cool1: .

Posted

Kochana -zejdzie...to bardzo posłuszna Dziewczynka-gorzej z Hektorkiem-wejdzie i zejdzie albo i nie :diabloti:...a ja nie fce to i pomruczy gdy ktoś mu nakazuje-On przecież wie lepiej co powinien a co nie :evil_lol::evil_lol:

Akuszko-oj nie taka posłuszna jak się ostatnio okazało :shake:

Jezu ile mam jeszce roboty przed weselem a padam...nawet nie wiedziałam,że nawet Msza wymaga tyle zachodu-wiecie do ilu osoób musiałam się zglosić??

Jedna ma dywan, inna klęcznik, inna klucz do chóru, dzwony, śpiewy, kwiaty...a gdzie inne sprawy?

Dobrze ,że Dumcia za mąż nie wyjdzie:evil_lol:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Celinko - a czy zejdzie ?? ;)
Mona włazi wszędzie (a zwłaszcza na stół) nawet jak jej nie proszę a jak proszę żeby zeszła to ... udaje że nie słyszy (bo ona i tak nie słyszy) :cool1:
.

Skądś znam te wybiórcze słyszenie:evil_lol:

głos oddany:lol: