Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak naprawdę to się domyślałam,że to słoneczko-ale nikt mnie nie rozumie-usilnie chcę pokazać,że ja i Dumcia-ze swoją sroczą skłonnością robimy się do Pyni podobne....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oj Kochana to wrrrr jest straszne..na mnie nie-na Anię..Admirał na balkon nie może nawet wejść. Dumcia siedzi na fotelu...w legowisku " opalają się " skarby...gdy ktoś się zbliża Sroka wyskakuje jak z procy i wrrrrrrrrrrrrrr:diabloti:

Posted

Bulwiasta Monia otrzymuje odemnie order za "najszczerszy" uśmiech świata:roflt: :roflt: :roflt:

Myślałam, że Pyni kukuryku wyrosło na głowie a to kawałek ogona, hehehehehe.
Tolka jezorek wygimnastykowany ma, no kto sie sam liźnie w nos, kto?:lol:
A Belka wcale potworka a ślicznocha, o!

Posted

Dłuższa niż wyższa czy dłuższa niż szersza? :diabloti:

Mnie chodziło droga pani o jej bary! Od frontu spoglądając. W jakiejś kreskówce amerykańskiej był taki buldog...

Posted

SUPER:loveu::loveu::loveu:
Ale fajowskie fajowskie fajowskie te Twoje bulki:loveu::loveu::loveu:
I Pynia kochana:multi::multi::multi:
Pynia podpiera sobie język o ząbki:evil_lol: to Chmurka ostatnio na wystawie, dziewczyny się z niej śmiały, podwinęła koniec języka pod spód reszty i wsunęła go tak aż do kłów wyglądało śmiesznie, a ja pierwszy raz coś takiego widziałam

Posted

Kto się tutaj z małej Belci naśmiewa? :mad::mad:

To zdrowa, przaśna kobitka jest. Przecież Akucha mówiła, że wiejskie powietrze jej służy, ale zęby to ma odjazdowe. :evil_lol:

Posted

Malutka Belunia jaka stoi zawiedziona....bary barami ale jaką ma talię....

Jakie by te nasze Ukochaństwa nie były-chude czy troszkę mniej chude to i tak kochamy bez pamięci...szkoda tylko,że nie wszyscy ludzie tak mają...nie byłoby tylu bied w schroniskach....

Posted

Akuszność dzisiaj sprzątała, dzwoniłam do niej to była ledwo żywa. Jak okna wypucowała, wyprała firanki to okazało się że podłoga do nich nie pasuje i trzeba się było brać... pewnie teraz biedna śpi padnięta.

Posted

Akucho, Żmurka ma już domek:) Zmieniaj na inną biedę.
A co tak Cię wzięło cioteczko na porządki?:razz: Kompania asystowała?

Oj Neris, teraz to i mi się zachciało czegoś dobrego. Zaraz zjem mikołaja z czekolady. Stoi od świąt, jako ratunek gdyby zabrakło słodyczy.

Posted

Akuszko Ty kontrole będziesz miała, że takie porządki wielkie?

Od nas dziś sanepid wyjechał, CAŁY!!!!!!!!:multi:

Iwlajn, moje mikołaje bez głów stoją, kaleki takie........