Celina12 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :grin::grin::grin:-Boskie minki..a Pynia co jadła??? Taka skrzywiona jak ja po cytrynie... Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Celinko, Pynię słoneczko raziło! :evil_lol: Dla niedowiarka Gabi Quote
Celina12 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tak naprawdę to się domyślałam,że to słoneczko-ale nikt mnie nie rozumie-usilnie chcę pokazać,że ja i Dumcia-ze swoją sroczą skłonnością robimy się do Pyni podobne....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :evil_lol: A Dumcia robi juz wrrrrrrr... Bo osiągnięcia w kolekcjonerstwie ma niegorsze od Pyniulca :evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj Kochana to wrrrr jest straszne..na mnie nie-na Anię..Admirał na balkon nie może nawet wejść. Dumcia siedzi na fotelu...w legowisku " opalają się " skarby...gdy ktoś się zbliża Sroka wyskakuje jak z procy i wrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To mają identyczne charakterki :diabloti: Prawdziwe baby z nich!!!!! Quote
Kasia25 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bulwiasta Monia otrzymuje odemnie order za "najszczerszy" uśmiech świata:roflt: :roflt: :roflt: Myślałam, że Pyni kukuryku wyrosło na głowie a to kawałek ogona, hehehehehe. Tolka jezorek wygimnastykowany ma, no kto sie sam liźnie w nos, kto?:lol: A Belka wcale potworka a ślicznocha, o! Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wiesz co Tolka robi Kasiu? Podpowiem, że katar mają jak gorąco jest :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no jakoś trza se w życiu radzić, sprytna dziewuszka z niej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :diabloti::diabloti:-spryciula-a chusteczka to wdzie???? Majom takie pirackie-uwiązać na szyjce i się wyciera i już :evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Sądzę, że Belkę moznaby jako pierwowzór postaci kreskówki użyć. Ona jest szersza niż wyższa!!!! Takie bary, no no no... Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Zaprawdę powiadam Ci Neris, że jest ze 3 cm dłuższa... Ma czym oddychac maleństwo moje, supełek-węzełek taki. Quote
Neris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dłuższa niż wyższa czy dłuższa niż szersza? :diabloti: Mnie chodziło droga pani o jej bary! Od frontu spoglądając. W jakiejś kreskówce amerykańskiej był taki buldog... Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Aaaa, to sorry Winetou, tak szersza jezd... Quote
Kasia25 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ładnie to tak wymiary podawać i to publicznie, kobiety w dodatku?:mad: Biedna malusia, wąziutka, Beleczka:loveu: Quote
iwlajn Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No, no, no, dobrze zbudowana Belcia jest. Sterydziarze mogą tylko zazdrościć takiej Belki:evil_lol: Quote
deedee77 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 SUPER:loveu::loveu::loveu: Ale fajowskie fajowskie fajowskie te Twoje bulki:loveu::loveu::loveu: I Pynia kochana:multi::multi::multi: Pynia podpiera sobie język o ząbki:evil_lol: to Chmurka ostatnio na wystawie, dziewczyny się z niej śmiały, podwinęła koniec języka pod spód reszty i wsunęła go tak aż do kłów wyglądało śmiesznie, a ja pierwszy raz coś takiego widziałam Quote
Kar0la Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kto się tutaj z małej Belci naśmiewa? :mad::mad: To zdrowa, przaśna kobitka jest. Przecież Akucha mówiła, że wiejskie powietrze jej służy, ale zęby to ma odjazdowe. :evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Malutka Belunia jaka stoi zawiedziona....bary barami ale jaką ma talię.... Jakie by te nasze Ukochaństwa nie były-chude czy troszkę mniej chude to i tak kochamy bez pamięci...szkoda tylko,że nie wszyscy ludzie tak mają...nie byłoby tylu bied w schroniskach.... Quote
Neris Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Akuszność dzisiaj sprzątała, dzwoniłam do niej to była ledwo żywa. Jak okna wypucowała, wyprała firanki to okazało się że podłoga do nich nie pasuje i trzeba się było brać... pewnie teraz biedna śpi padnięta. Quote
akucha Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A Nerisowa zamiast pomóc, to po supermarketach buszowała... I kupowała taaakie pyszności, że mnie skręcało. Narobiłam się, mam zakwasy :scream7: Quote
iwlajn Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Akucho, Żmurka ma już domek:) Zmieniaj na inną biedę. A co tak Cię wzięło cioteczko na porządki?:razz: Kompania asystowała? Oj Neris, teraz to i mi się zachciało czegoś dobrego. Zaraz zjem mikołaja z czekolady. Stoi od świąt, jako ratunek gdyby zabrakło słodyczy. Quote
Kasia25 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Akuszko Ty kontrole będziesz miała, że takie porządki wielkie? Od nas dziś sanepid wyjechał, CAŁY!!!!!!!!:multi: Iwlajn, moje mikołaje bez głów stoją, kaleki takie........ Quote
Recommended Posts