Kar0la Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jak zwykle nie ma winnego. :loveu::loveu::loveu::loveu: A Bela miętoli zamordowaną piłkę? Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bela miętoli Dodo - to taki gumowy stworek z kolcami :lol: U nas wszystkie zabawki mają swoje imiona. Bela zna je wszystkie i proszona, przynosi bezbłędnie każdą z nich. To jej numer popisowy. Taaka zdziwina była, że coś jej nad głowa lata :evil_lol: Quote
kaerjot Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Piękne fotki. Wiewiór cacany. A Pynia i Prosięta supeeeeeeeeeer Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pynia szaleje z bulwami tak samo jak Figa z faflamin super :loveu: ale Wiewiór jest ślicznym kociakiem:loveu: Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękujemy Wam cioteczki!:lol: Wewiór urodziwy, ale wrednawy - coś za coś... Quote
Celina12 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mateńko ja ostatnio mało mam czasu-i tyle przegapiam :shake: Wiewiór przepiękny-szczególnie na ostatnim zdjęciu jest Słodka. A moje Dziewczynki przeurocze....uwielbiam te poopki podwiniete w galopie-no i oczywiście kołami do góry...:diabloti: Quote
iwlajn Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Proszę jaka mądra Belcia, zna się na piłkach. A czy tylko prosiaki tak ładnie bawią się ze sobą piłką, czy Pynia też potrafi się z nimi bawić w przeciąganie? Czy ona tylko zabiera?:) Quote
Kar0la Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 akucha napisał(a):Bela miętoli Dodo - to taki gumowy stworek z kolcami :lol: U nas wszystkie zabawki mają swoje imiona. Bela zna je wszystkie i proszona, przynosi bezbłędnie każdą z nich. To jej numer popisowy. No proszę, a Ty wątpiłaś w inteligencję prosiaków. Kochana Belcia. :loveu: Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 bulwy są świetne a Pynia to taka panienka tylko bulwiaki ja demoralizują dlatego skakała po Belli Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tak prosiaki ją uczą wszystkich głupot, zgadza się Olenko :cool3: Iwlajn, Pynia nie traci czasu na przeciąganie, ona zabiera i już :diabloti: A bulwy się nie bawią, Tolka zabrała Dodo i tyle go Belka widziała. Oto dalsza część fotek stoczni gdańskiej. Zobaczcie jaie fajne obrazeczki przepadną w niebyt... Sceneria filmowa, pięknie tam... Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A teraz nadchodzi SAGA!!!! Zobaczcie jaka to ładna panna, taka smukła, kurczę!. Fajne ma szelki... Wiolu, daj więcej fotek Sagi!!! I Czarną Głowę koniecznie! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nie będę patrzeć na Sagę :mad: ona ma śliczną figurę a na mnie to wpływa destrukcyjnie:angryy: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A we mnie budzi zazdrość, kurde jak mogłam takie kluchy uhodować? Wstyd!!! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 akucha napisał(a):A we mnie budzi zazdrość, kurde jak mogłam takie kluchy uhodować? Wstyd!!! się nie wstydź tylko nie patrz na takie zdjęcia i już :diabloti: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale ja ciekawe, a fotki takie ładne... No muszę i już :evil_lol: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Mona spiąca czy opalająca się??? Ładnie wygląda!!! Quote
Maupa4 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 usypiająca po opalaniu ... jej ciagle zimno ... upał 40 stopni a ona spała pod dwoma kołdrami :shake: ... Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 U mnie są zdjęcia Saguni pływającej.....Dziewczyny już to pisałam -ale kochanego Ciałka nigdy za wiele.... Mona -tak jak mój Atosik....im goręcej tym lepiej....minkę ma zabójczą....:loveu: Quote
deedee77 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dopiero tu trafiłam:oops::oops::oops::oops: Rany!!!!Akucha ty to jesteś niesamowita:Rose: A bulki-świnki masz przecudowne:loveu::loveu::loveu: w życiu bym się nie spodziewała że takie wrażenie zrobią na mnie psy tej rasy ale twoje są wyjątkowe:multi::multi: O ślicznej Pyni nie wspomnę:loveu::loveu::loveu: A jak stoją wagowo??? Ciągle wysoko??;) Quote
Neris Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To chyba jest drażliwy temat :diabloti: . Tola podobno mocno odchudzona... Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 2 szt. wagowo stoją.... w miejscu stoją Deedee :oops: To przez to wiejskie powietrze. Tola schudła, Pancio wyjechał i pies nie je, bardzo tęskni... Chodzące nieszczęście normalnie. Jest na dokarmianiu, bo jak stary wróci, to powie, że mu cycucha zmarnowałam. A ciocia Nerisowa nabija się z tego chuderlaka :mad: Quote
Celina12 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mateńko-jak minka nieszczęśliwa...:-(:-(...boczki zapadnięte....to nosek i uszka waża tyle....:diabloti: Quote
akucha Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No tak!!! Bo jak się go tak nawdychają, to apetyt ja diabli. Nawet trawę kilogramami żrą... Celinko, ona grubej kości jest. Quote
Recommended Posts