Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bela miętoli Dodo - to taki gumowy stworek z kolcami :lol: U nas wszystkie zabawki mają swoje imiona. Bela zna je wszystkie i proszona, przynosi bezbłędnie każdą z nich. To jej numer popisowy.

Taaka zdziwina była, że coś jej nad głowa lata :evil_lol:

Posted

Mateńko ja ostatnio mało mam czasu-i tyle przegapiam :shake:

Wiewiór przepiękny-szczególnie na ostatnim zdjęciu jest Słodka.

A moje Dziewczynki przeurocze....uwielbiam te poopki podwiniete w galopie-no i oczywiście kołami do góry...:diabloti:

Posted

Proszę jaka mądra Belcia, zna się na piłkach. A czy tylko prosiaki tak ładnie bawią się ze sobą piłką, czy Pynia też potrafi się z nimi bawić w przeciąganie? Czy ona tylko zabiera?:)

Posted

akucha napisał(a):
Bela miętoli Dodo - to taki gumowy stworek z kolcami :lol: U nas wszystkie zabawki mają swoje imiona. Bela zna je wszystkie i proszona, przynosi bezbłędnie każdą z nich. To jej numer popisowy.

No proszę, a Ty wątpiłaś w inteligencję prosiaków. Kochana Belcia. :loveu:

Posted

Tak prosiaki ją uczą wszystkich głupot, zgadza się Olenko :cool3:
Iwlajn, Pynia nie traci czasu na przeciąganie, ona zabiera i już :diabloti:
A bulwy się nie bawią, Tolka zabrała Dodo i tyle go Belka widziała.

Oto dalsza część fotek stoczni gdańskiej. Zobaczcie jaie fajne obrazeczki przepadną w niebyt...

Sceneria filmowa, pięknie tam...

Posted

A teraz nadchodzi SAGA!!!! Zobaczcie jaka to ładna panna, taka smukła, kurczę!. Fajne ma szelki...

Wiolu, daj więcej fotek Sagi!!! I Czarną Głowę koniecznie!

Posted

U mnie są zdjęcia Saguni pływającej.....Dziewczyny już to pisałam -ale kochanego Ciałka nigdy za wiele....

Mona -tak jak mój Atosik....im goręcej tym lepiej....minkę ma zabójczą....:loveu:

Posted

Dopiero tu trafiłam:oops::oops::oops::oops:
Rany!!!!Akucha ty to jesteś niesamowita:Rose:
A bulki-świnki masz przecudowne:loveu::loveu::loveu: w życiu bym się nie spodziewała że takie wrażenie zrobią na mnie psy tej rasy ale twoje są wyjątkowe:multi::multi:
O ślicznej Pyni nie wspomnę:loveu::loveu::loveu:
A jak stoją wagowo??? Ciągle wysoko??;)

Posted

2 szt. wagowo stoją.... w miejscu stoją Deedee :oops: To przez to wiejskie powietrze.

Tola schudła, Pancio wyjechał i pies nie je, bardzo tęskni... Chodzące nieszczęście normalnie.
Jest na dokarmianiu, bo jak stary wróci, to powie, że mu cycucha zmarnowałam.
A ciocia Nerisowa nabija się z tego chuderlaka :mad: