Atomowka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Aha czyli sunia po kwarantannie ma DT załatwiony u tej pani Asi u której była i u której uciekła? Dopiero przeczytałam wątek więc nie wiem czy wszystko rozumiem Daje suni 50 zł wydostańcie ją i zabierzcie do DT Quote
kinia098 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Atomowka napisał(a):Aha czyli sunia po kwarantannie ma DT załatwiony u tej pani Asi u której była i u której uciekła? Dopiero przeczytałam wątek więc nie wiem czy wszystko rozumiem Daje suni 50 zł wydostańcie ją i zabierzcie do DT dokładnie :) dziękuję bardzo !!!!!! gdyby więcej danych było potrzebnych, to podam na PW :) :Rose: Quote
Atomowka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Potrzebne imie i nazwisko jeszcze więc ślij a ja wyśle kasę dla niuni ale dopiero po weekendzie. Quote
ilon_n Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wybaczcie, ale na moje oko,to jest raczej inna sunia:: nie zgadza się umaszczenie, profil też, wyraźnie inna maska. Naturalnie tej suni też trzeba pomóc, ale nie należy łączyć tych dwóch przypadków i utożsamiać tych suczek. Quote
lika1771 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No faktycznie roznica kolosalna, to nie jest ta sama sunia. Oczywiscie tez trzeba pomoc Quote
kinia098 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Widzę, że chyba się troszkę zamieszaliście ;) Otóż, u weta jest nasza sunia, czyli suka z tego wątku. Trafiła do weta, bo kogoś pogryzła i jest na obserwacji. I jest też sunia, o której piszą tutaj -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=121442 ;) Co prawda Asia tej drugiej suni nie widziała, ale tak wynika z opisu weta, że to ona. Quote
kinia098 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Już spokojnie ;) Dziś dowiedziałam się, że sunia będzie oddana za darmo :) Asia rozmawiała z drugim wetem i ten się z nią fajnie ugadał :) Quote
ilon_n Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 To dobre wieści, a czy w końcu widziałyście sunię z tego wątku, tę zaginioną?? Czy na pewno ta sunia trafiła w ręce weta?? Rozmowa na odległość nie daje gwarancji, że mowa o tym samym psiaku. Quote
Inez de Villaro Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dobrze by było, żeby zrobic jej fotkę i sprawdzic czy to ten pies... Quote
kinia098 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 ilon_n napisał(a):To dobre wieści, a czy w końcu widziałyście sunię z tego wątku, tę zaginioną?? Czy na pewno ta sunia trafiła w ręce weta?? Rozmowa na odległość nie daje gwarancji, że mowa o tym samym psiaku. Ja tam nie chodzę i nie pójdę .. :/ Prosiłam Asię o fotki tamtej suni, zapytam się czy zrobiła. A, i przenieśli sunię do jakiegoś innego pomieszczenia, żeby miała cieplej :) Quote
kinia098 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Jak na razie wpłynęło 20zł dla suni z FB, za co bardzo dziękuję :) Ale wciąż zbieramy na lekarstwa !! Quote
kinia098 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 teraz prosimy o jakiś grosik na leki ! może być jeszcze gorzej, bo sunia w dodatku wychudzona, nie leczona od 3 tyg. :( Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 kinia098 napisał(a):teraz prosimy o jakiś grosik na leki ! może być jeszcze gorzej, bo sunia w dodatku wychudzona, nie leczona od 3 tyg. :( Ale ta "nasza"? z tego wątku? czy ta druga? bo już się gubię. Quote
kinia098 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 __Lara napisał(a):Ale ta "nasza"? z tego wątku? czy ta druga? bo już się gubię. no nasza nasza ;) 3 tygodnie się tułała, to teraz trzeba będzie zaczynać od nowa :( ja nie wiem co z tamtą sunią. asia nie zrobiła zdjęcia, bo wetowi się spieszyło i nie zaprowadził jej do komórki, gdzie suka jest :/ Quote
kinia098 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Inez de Villaro napisał(a):Czylio nie widziała jej? no nie, bazujemy się tylko na opisie weta :/ Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja przeleje swoje obiecane 50 zł ale jak będzie potwierdzenie,że ta sunia u weta to ta sunia. Quote
kinia098 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 znowu mieszacie i się gubicie ... :roll: Jest na 100% potwierdzone, że SUNIA Z TEGO WĄTKU, to NA BANK ONA ... Nie mamy 100% pewności w przypadku suni z tego ogłoszenia -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=121442 , ponieważ Asia nie widziała jej, tylko wet jej ją opisał. Myślę, że teraz wystarczająco wytłumaczyłam. Może lepiej jak już zakończymy temat tamtej suki. Jak ktoś chce jej pomóc, to tu jest jej wątek -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=121442 Dzwońcie, pytajcie bo my już nie wiemy co z nią. Bo chyba miała po tygodniu iść do schronu, jeśli nikt się po nią nie zgłosi. Quote
kinia098 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 już 23 sunia zostanie zabrana :) na razie uzbierało się 70zł :D - dziękujemy !!!! Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zamieszanie jest nieźłe za dużo tych suń i tych znajd stąd taki zamęt w głowach naszych. A kiedy sunia wraca do DT? Czy ktoś z Was widział tą "naszą" sunie u weta, bo zrozumiałam,że nikt jej na oczy nie widział a sam opis weta to jednak trochę mało Quote
kinia098 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Atomowka napisał(a):Zamieszanie jest nieźłe za dużo tych suń i tych znajd stąd taki zamęt w głowach naszych. A kiedy sunia wraca do DT? Czy ktoś z Was widział tą "naszą" sunie u weta, bo zrozumiałam,że nikt jej na oczy nie widział a sam opis weta to jednak trochę mało znowu nie tak !!!! xd NASZĄ SUNIĘ Asia WIDZIAŁA i jest na bank przekonana, że to ona :) Asia nie widziała tej drugiej suki i wet jej ją tylko opisał ;) Nasza Sunia wraca do DT 23 grudnia :) Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dobra czyli już wszystko jasne. Kurde jaka ja niekumata czasami jestem.:oops: No to obiecane 5 dych wyślę przed świętami jeszcze I czekam na zdjęci suni, bo oczka ma śliczne i chciałaby się w nie zajrzec a nowych fotach :lol: Quote
kinia098 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Atomowka napisał(a):Dobra czyli już wszystko jasne. Kurde jaka ja niekumata czasami jestem.:oops: No to obiecane 5 dych wyślę przed świętami jeszcze I czekam na zdjęci suni, bo oczka ma śliczne i chciałaby się w nie zajrzec a nowych fotach :lol: nie wiem, może to ja źle tłumaczę :P poproszę Asię, żeby zrobiła jej jakieś nowe fotki, bo mnie przy odbiorze chyba nie będzie :/ Quote
kinia098 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 suka jest w ciężki stanie. po świętach rozważam uśpienie jej. Quote
Recommended Posts