Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i co, nic sie nie zmieniło?
O Rutkę pewnie nawet nikt nie zadzwonił:( jutro wieczorem postaram się ponownie zrobic jakies ogloszenia.
Aniu, wiadomo moze kiedy Solinka idzie do domu?
Tak się boje, ze jak juz pojdzie to mała będzie miała problem z przystosowaniem się do nowej sytuacji i ją zwróca:(

Posted

Ja też się trochę martwię o małą małpę ale jak wróci to znaczy ,że nie był dobry domek i wtedy poszukamy nowego. Z Solinką trzeba pracować, żeby później była z niej pociecha:lol:. Ona jest taka kochana i taki jedyny z niej "egzemplarz":evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dopiero w sobotę wróciłam, będę rozmawiać z sąsiadką, czy już ją biorą.

O Rutkę dzwonią ludzie z psami. W czwartek miałam bardzo fajny telefon, dom z ogrodem, pani nie pracująca, czteroletnia córka, na dzisiaj na 14 umówiłyśmy się na pa, pod Poznaniem, w jedną stronę tak dobre 45minut. O 12.30 dzwonię, że się nie wyrobię na 14, będę o 15, a baba mi na to, że................ w sobotę mąż przyniósł do domu 9-tyg. labradorkę.......................

Posted

Biedne pluszaki:)
u mnie główną atrakcja jest wybebeszanie pluszakowych wnętrzności. Na czas.
Natomiast moja była podopieczna wyposażona przeze mnie ponad rok temu w zeberkę do tej pory przysyła mi zdjęcia całej i zdrowej pasiastej.. to jest dla mnie fenomen:)
Ciekawe jak będzie w tym przypadku.

Posted

Ostatnio czytałam w prasie, jak to dwie dziewczynki pobiły się o faceta.. ale zgaduje, że Solange i Basra są jednak ponad to.. O błyszczyk? :)