Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, to ja juz przewiduje problemy z pozostawieniem jej samej w potencjalnym domu, bo pewnie z samotności zdewastuje chałpe.. czyli w domu musi ktos być stale.. sliczna jest, szkoda, że problematyczna. Zdjęcia piękne. Laska na zdjęciach piękna. Przepraszam, że narobiłam kłopotu wysyłając ją do Szczecinka :(

Posted

iiii tam...ona ma tylko adhd:);) ale skacze zarąbiście wysoko....powinna trafic do domku z ogrodem...ale bez drzew, bo okoruje wszystkie:cool3:

w ogłoszeniach powinny być te zdjęcia coby ludzie wiedzieli, że to taka energiczna na maxa sunia...

swoją drogą jest śliczna:loveu:

Posted

Dixon jest z boku. Ona go nie widzi ale usłyszała ,że zamieszkał tam pies.
Nie skakała ale darła japę przez trzy dni , non stop, przestawała tylko jak jadła albo spała.

Posted

Ancyk napisał(a):
Halo, ludziska.. wszystko ok?
Czy mogę prosic o allegro dla Rutki?

zrobie allegro, przepraszam, że jeszcze go nie ma ale mam problemy osobiste i kompletnie nie mam głowy. postaram się zrobić jutro najpóźniej.

Posted

Bardzo dziękuje za allegro, ja wlasnie pisze pismo w sprawie CS. Nerw mnie szarpie..
Rutka to chyba jakas masochistka jest.. radoche jej sprawia jak sie tak przeczołga nochem po szybie, kracie, płocie, siatce..

Posted

Tez to kiedys stwierdziłam. I zamiast zwykłych ogłoszen, powinno się ogłosic ale casting na opiekuna takiej oto aparatki wyjątkowej, niepowtarzalnej, oryginalnej.. bo nie kazdy sie nada, nie kazdy.

Posted

A ona to niech idzie do domu, bo aż wstyd, żeby taka wielka krowa mleka nie dawała:)) na co toto trzymac:)
no i w sumie to niezłe hocki (jakie h?) klocki tam odchodzą z tego co ja widze na tych zdjęciach:) sodomia i gomoria:)