Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała jest prześliczna. Brak ogonka dodaje jej charakteru. Oby było dobrze.
Aniu czy jest wam coś potrzebne? konkretnie kasiorka na jedzenie dla małej no i Rutki?
Ciekawe jak tam nasza "matka polka" znosi samotność. Czy w ogóle odczuła brak malej przy sobie.

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki a może założyć wątek malutkiej Sol? Bo jakby miałaby być operacja ogonka to trzeba by zbierać na nią pieniążki.

Może wstrzymać się do poniedziałku, gdy już wet sprawdzi czy ogonek się goi.

Posted

Ancyk napisał(a):
Mała jest prześliczna. Brak ogonka dodaje jej charakteru. Oby było dobrze.
Aniu czy jest wam coś potrzebne? konkretnie kasiorka na jedzenie dla małej no i Rutki?
Ciekawe jak tam nasza "matka polka" znosi samotność. Czy w ogóle odczuła brak malej przy sobie.

Aniu, co do Sol to zobaczymy w poniedziałek.
Rutce zawiozę puszki w sobotę, kupiłam jej też tabletki na odrobaczenie.

Posted

Mała Sol przez większość czasu śpi. Nie chce jeść:shake: więc ma wmuszane mleczko, smakuje jej tylko pasztecik, który kupiła jej cioteczka Ania. Jest nauczona przez Rutkę ( tak mi się wydaje ) jeść 3 razy dziennie i wtedy drze się i piszczy i szczeka jak diabli żeby ją nakarmić.
Lubi sobie pochodzić, próbuje podgryzać, z innymi szczeniorami trochę hasa, rozjeżdża się na podłodze jak mała żabka ale nóżki tylne ma już mocniejsze- może na nich ustać.
Ogonek co obrośnie strupkiem to mała dupencją tak robi ,że w końcu odrywa się:shake:. Zauważyłam jakby kikutek był trochę więcej zarośnięty sierścią
Jak chce koopę albo siusiu to drze pyszczydło bo na posłanku nie zrobi.
Ważę ją codziennie bo boję się ,że nie przybiera na wadze ( chyba mam już paranojęna tle jej wagi:oops:) ale mała "glizda" nie chudnie , pomalutku przybiera na wadze dzisiaj ważyła 1,320kg ( jak do mnie przyjechała to ważyła 1,1kg ).

Posted

zwracam sie z pytaniem do wszystkich posiadaczy psów ogólnie uznawanych za krótkosierściuchowe Koleżanki i koledzy czy wy też po odkurzeniu mieszkania musicie odkurzać odkurzacz?

Posted

Ancyk napisał(a):
zwracam sie z pytaniem do wszystkich posiadaczy psów ogólnie uznawanych za krótkosierściuchowe Koleżanki i koledzy czy wy też po odkurzeniu mieszkania musicie odkurzać odkurzacz?

:lol: tak ;)

Posted

Tu i tam.. w zupie, kanapce, herbacie.. :) przescieradło to norma, nawet jesli nie pozwalamy włazic psu na łozko, to kocisko posieje kłaki gdzie pies nie da rady.. jak w przysłowie gdzie pies nie moze tam kota posle..

Posted

Ancyk napisał(a):
a to tak po polsku ciesze sie, ze inni nie maja lepiej:))

:lol:
jak to mawiał mój znajomy ...otwierasz puszkę z piwem a tam ...psi kudeł :grins:

Ancyk napisał(a):
Tu i tam.. w zupie, kanapce, herbacie.. :) przescieradło to norma, nawet jesli nie pozwalamy włazic psu na łozko, to kocisko posieje kłaki gdzie pies nie da rady.. jak w przysłowie gdzie pies nie moze tam kota posle..

:lol:

a ten piasek na prześcieradle ...piling za darmo ;)