Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bez ogonka cudna. Moja siostra miała kiedyś takiego "bezogonowca" (nawet umaszczenie miał podobne). Już nigdy w zyciu nie spotkałam psa, który tak okazywałby radośc swoim tycim ogonkiem..machał nim z prędkością światła i był najukochańszym psem na świecie, a że nie miał ogonka to drobnostka.

Posted

Ancyk napisał(a):
I bez ogonka cudna. Moja siostra miała kiedyś takiego "bezogonowca" (nawet umaszczenie miał podobne). Już nigdy w zyciu nie spotkałam psa, który tak okazywałby radośc swoim tycim ogonkiem..machał nim z prędkością światła i był najukochańszym psem na świecie, a że nie miał ogonka to drobnostka.

ja miałam boxia z kikutkiem ...i do dzis mam słabość do boxi kikutkowych ...one cieszą się całą poopką

Posted

O, Kasia wstawiła zdjęcia ślicznotki, ja też mam kilka. Tak mnie to powaliło, całą noc nie spałam, może ze dwie godziny udało mi się pospać. Sol zobaczyła dzisiaj świat, jest spokojna, myślę, że to dlatego, że ją boli, wetka mówiła, że to jest niesamowicie bolesne :placz::-(. Za tydzień w poniedziałek kontrola, jeżeli nie zacznie kikutek zarastać skórą to interwencja chirurgiczna..... Dostała dzisiaj antybiotyk w zastrzyku, od jutra będzie dostawać tabletki, przeciwzapalne i przeciwbólowe.
Niesamowicie smakują jej puszki starterki z Royala, to taki mus-pasztecik.

Posted

Ja dzis bylam u Rutki, ze stop leci jej krew, poranila sie od tego skakania. Wyjelam jej tez puszke z budy bo miala w budzie wielka puche zarcia i wylizujac to zarcie poranila znow nos. Dziewczyny, wiem, ze dzialalyscie w amoku, ale poranila sie strasznie.

Trzymam kciuki za mala i za dom dla Rutki.

Posted

agaga21 napisał(a):
może puszka odcięła ogonek ...?

Nie, puszkę zostawiłam dzisiaj, nakarmiłam Rutkę i zapomniałam ją wziąć ze stresu. Mała już była wtedy w skrzyneczce poza boksem. A, wetka mówi, że ta rana ma około 3dni.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Jeszcze trochę.... :(. Ancyk dla swojej ulubienicy zrobi wszystko, jutro Marek powie kiedy może przyjechać!

.................... :kciuki: