Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
a mnie zastanawia ten jej brzuszek.................... mam wrażenie że jest napuchnięty, jakby miała robaki, bo poza brzuszkiem (a w zasadzie dolną częścią klaty??) to nadal chudzinka.

Solinka ma urodę po mamusi - też ma chudą doopkę, chude girki i wogóle jest chudzinką ale jak się naje to dopiero ma rozdęty brzuchol jakby robale sobie robiły bal:evil_lol:.
BB wstawi film to sami zobaczycie;):lol:

Posted

Kokunia na jakimś dopalaczu chyba jedzie:))
A Solinka to tak baryłka:) ze żwirkiem w brzuszku. Czy też tak macie, że zabawy psiaków mozecie ogladac godzinami? piękne sunie.. mam nadzieje, że obie znajdą cudowne domki.

Posted

KateBono napisał(a):
Solinka w poniedziałek jedzie do domku:lol:.
Ania zrobiła dzisiaj wizytę i domek jest super. Napisze później o przyszłym domku Solinki jak odpocznie po podróży.

A to fajnie a kto teraz będzie u Ciebie psocił?

Posted

Mam strasznie słaby internet, dlatego dopiero teraz piszę. Domek jest rewelacyjny!!!!!! Bardzo blisko mnie, z dużym ogrodem, obok mieszka córka przyszłych Państwa z zięciem, mają beagielkę Tolę. Jakiś miesiąc temu odszedł (*) jamniczek Państwa, 17-letni Gucio i nie radzą sobie bez psa w domu, brakuje im wszystkiego co z tym związane, Tola przychodzi tylko w odwiedziny. Rodzina cała zwierzolubna, koty znajdy (3), jeden przywieziony np. z grzybobrania, drugi jakoś sam znalazł się na progu z ledwo co otwartymi oczkami (kociatko).

Posted

Cioteczko, nie trać nadziei - mamy niecny plan... jak się uda, to Sol będzie codziennie widywać Saurona....

A tak w ogóle, to Solina nie jest bez winy. Zamiast się prezentować i "czarować" (jak Koka) odwróciła się tyłkiem do pań i sobie zasnęła...

Posted

Solinka panie leciutko "olała"- przywitała się, owszem, ale później zainteresowała się moimi sznureczkami przy bluzie, klamerką przy butach, i poszła spać. Za to Koka..... przytulanki, buziaczki, 100% zainteresowania.... Domek jest super, będzie mieć naprawdę fajnie. A dla Solinki mamy na oku :)

Posted

dziś rozmawiałam z mariamc o rutce. wygląda kiepsko, schudła 1kg. została przeniesiona do ciepłego miejsca, dostała antybiotyk. danusia się o nią martwi, bo dziewczynka nie wygląda dobrze.