ania z poznania Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Bardzo prosto: 1. Zaznaczasz banerek na niebiesko, klikasz, wybierasz KOPIUJ (samo) 2. Wchodzisz w opcję USTAWIENIA (obok wyloguj) 3. Po lewej stronie masz wybór, wybierasz EDYTUJ SYGNATURĘ. 4. W puste kole klikasz, wybierasz WKLEJ I GOTOWE :) Quote
ania z poznania Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 I jak wkleisz to pod spodem jeszcze ZAPISZ SYGNATURĘ (zapomniałam :oops:) Quote
Ancyk Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Niby pokazuje mi sie w ustawieniach, ze mam obrazek w sygnaturze, ale nie wyswietla mi się.. kurcze nie spoczne dopoki... Huuuraaa:) dziekuje Aniu. :) Mój pierwszy w zyciu banerek na dogo.. :) wzruszyłam sie:) Quote
agaga21 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ancyk napisał(a):Niby pokazuje mi sie w ustawieniach, ze mam obrazek w sygnaturze, ale nie wyswietla mi się.. kurcze nie spoczne dopoki... Huuuraaa:) dziekuje Aniu. :) ja widzę u ciebie banerek :) Quote
andzia69 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 idzie mróz a tu domków ni ma:(:( a co z tą sunią, która pogryzła Rutce noska? w końcu ją adoptuje ten gość czy wróciła do schronu po sterylce? Quote
Ancyk Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Tez boje sie tego mrozu, Rutce pewnie tyłek zmarznie. U mnie wszyscy którzy mogli zamiescili juz zdjęcia Rutki na wszystkich mozliwych portalach. Kurcze czemu nikt nie pyta o tego psiaka? moze jakies bardziej tragiczne ogloszenie?? Quote
agaga21 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 andzia69 napisał(a):idzie mróz a tu domków ni ma:(:( a co z tą sunią, która pogryzła Rutce noska? w końcu ją adoptuje ten gość czy wróciła do schronu po sterylce?jest jeszcze w klinice. we wtorek ania ma ją zawieźć do DS. rutka mniej "rasowa" ale też by wypadało ją ciachnąć. tylko co potem? :( Quote
Ancyk Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jesli by się znalazł jakiś domowy dom tymczasowy jestem skłonna za niego zapłacic. Tylko gdzie go szukac i wiecie co, banerek w moim podpisie nie przekierowuje do tematu Rutki. Jak to zmienic?:( Quote
ania z poznania Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ancyk napisał(a):Jesli by się znalazł jakiś domowy dom tymczasowy jestem skłonna za niego zapłacic. Jest DT, płatny albo za zwrot kosztów, ale w.... Płońsku :roll: Quote
agaga21 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 skopiuj jeszcze raz i wklej w edycji sygnatury a tamten najpierw usuń. Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Po pierwsze dziękuje za to ze macie banerki Rutki w podpisie:) Po drugie, kurcze powaznie rozważyłabym to DT byleby tylko sunia nie marzla.. wiem, ze bezsensu wieźc ją prawie z powrotem.. ale zima moze byc długa, a jakos ona chyba mało popularna :( no i po 3. wygrałam dla Rutki 100 ogłoszen. Która cioteczka pisze jakieś rzucające na kolana teksty? skoro stary tekst nie przynosi efektu to moze trzeba zacząc od nowa z nowym..? co wy na to? Quote
fioneczka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jeśli chcesz wstawić sobie banerek a jakoś Ci to nie idzie jak potrzeba to: znajdź post Agagi z banerkiem i kliknij odpowiedź z cytatem ... w okienku pojawi się link ... skopiuj go i wklej u siebie w miejsce na banerki Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 fioneczka napisał(a):jeśli chcesz wstawić sobie banerek a jakoś Ci to nie idzie jak potrzeba delikatnie powiedziane:))) Quote
fioneczka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jeśli skopiujesz link i wkleisz u siebie ... musi działać ;) Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 30 lat na karku a ciagle czegoś nowego człowiek się moze nauczyc:) dziekuje fioneczka:) Quote
fioneczka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 :hmmmm: ale dalej nie widzę banerka u Ciebie Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 No kurcze pióro a ja u siebie widze baner. I nawet mnie odsyła do strony. Quote
ania z poznania Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ancyk napisał(a):No kurcze pióro a ja u siebie widze baner. I nawet mnie odsyła do strony. Mnie też odsyła! Teksty ładne piszą Choleraa i Majqa, ja jestem grafoman :oops:. Aniu, a może zadzwonisz do tej babki do Płońska w sprawie Dt płatnego? Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Aniu, a Ty tak pi razy oko wiesz jakie tam są warunki? Bo jak coś podobnego jak u was w Dopiewie to nie ma sensu sobie głowy zawracac. No i oczywiscie nie ma problemu z dzwonieniem, podaj mi proszę numer zadzwonie do niej jutro. Quote
ania z poznania Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wiem, że to jest domowe Dt, proponowała je Tamarze za karmę, ale myślę, że dlatego, że była taka biedna. Wysyłam Ci zaraz numer, wrzuć go w google, zobaczysz co wyjdzie, babka widać miłośniczka psów. Quote
Ancyk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 A jak tam kubraczek Rutki?? jest czy juz jest wspomnieniem? Quote
andzia69 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 i co z tym teksem do ogłoszeń? Może zanim ktoś jakiś ładny napisze to napisać taki krótki i na temat? Quote
Recommended Posts