Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

conceited napisał(a):

co do drugiej suni - sterylizowac nie bedzie na 100%. powiedziala, ze termin porodu juz jest bardzo blisko.

całe szczęście, że juz nie ma tego żelastwa na szyjce.
cholera, trzeba się spieszyć ze sterylką! aniu, czy dasz radę jeszcze przed wyjazdem zawieźć ją do śremu? boję się, żeby za tydzień nie było za późno!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znam się na ciążach (żadnej ani psiej, ani ludzkiej nie przeszłam :evil_lol:), ale... czytałam kiedyś o ciążach u psów i wyczytałam, że duży brzuszek robi się w ostatnich dniach ciąży, nieraz do ostatniego tygodnia nie widać dużego brzucha. Nie wiem, ile w tym prawdy...

Posted

No ja też się nie znam, ale pamiętacie Sue, siostrę Dixona, rok temu latem była w ciąży? No to ona wyglądała jak ponton, cycuszki do ziemi prawie, a brzuch to jakby piłkę lekarską połknęła, a urodziła tydzień po tym jak ją taką widziałam. No nic, jutro zaraz zadzwonię do weta kiedy może przyjechać.

Posted

no właśnie, może tak jak u kobiet, każda sunia wyglada inaczej w ciązy. u jednej jest "piłka" a u drugiej ciut okrąglejszy brzuszek. poza tym w ostatnim tygodniu to już chyba sterylki się nie robi...lepiej nie czekać, im szybciej tym lepiej.

Posted

agaga21 napisał(a):
no właśnie, może tak jak u kobiet, każda sunia wyglada inaczej w ciązy. u jednej jest "piłka" a u drugiej ciut okrąglejszy brzuszek. poza tym w ostatnim tygodniu to już chyba sterylki się nie robi...lepiej nie czekać, im szybciej tym lepiej.

tak mi wlasnie wetka powiedziala przez telefon. Powiedziala, ze juz za pozno.

Posted

Fajnie że sunia już bez kolczatki. Aniu napiszesz mi na pw ile bedzie ten kubrak kosztował? chciałabym, zeby już nie marzła. Nie było żadnych telefonów?

Posted

[quote name='ania z poznania']Słuchajcie, Cioteczka [B]Izabelka_70 [/B]jest NIESAMOWITA!!!! Rutka dostała kubraczek W PREZENCIE!!!! Iza, kochana, dziękuję bardzo :Rose::Rose:![/QUOTE]
izaunia jak zwykle z wielkim serduchem!:loveu::loveu::loveu:
czy ktos będzie mógł już jutro ubrać rutkę?

Posted

Moja miaucząca bestia też koteczka nie zaakceptowała. Zastrajkowała i odmówiła jedzenia. Nie siusiała, nie załatwiała się. Ofukała bidulka a na mnie patrzyła jak na zdrajce. Warczała jak pies. Za to pies zalizałby malca na śmierć. Szczęsliwie malec znalazł dziś nowe lokum a ja się biore za jego ogłaszanie.
O tak było:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/442/c39635d684bb13e0med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ania z poznania']Słuchajcie, Cioteczka [B]Izabelka_70 [/B]jest NIESAMOWITA!!!! Rutka dostała kubraczek W PREZENCIE!!!! Iza, kochana, dziękuję bardzo :Rose::Rose:![/QUOTE]
Bardzo dziękuje!! Oby malutka nie marzła!

Posted

Ania - mam dla ciebie dobrą i zła wiadomosć:) zacznę od złej;) - Dymek - mikropies - od piątku ma nowy dt w Kielcach:) dopiero się dowiedziałam;) Dobra - możesz Rutkę wziąsć na tymczas:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: