Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
U Czarodziejki suczki są jakieś nienażarte, ciekawe.... Co ona im tam dosypuje? :)

Świeże powietrze i nadmiar miłości ;) Tyją z powietrza, a potem mają rozdęte żołądki, które trzeba niestety fizycznie czymś napełnić.

Posted

No, cisza...
Nie do wiary, ze ta przepiekna ONka nie ma ustawionej kolejki chetnych do adopcji.
Prosba do Czarodziejki , aby zrobiła Paris jakies zdjecie w pozie wystawowej.:lol:

Posted

Niestety newsa nie ma...Pani zapaliła się i spłonęła po jednym telefonie. Paris obecnie w kondycji hiperactive wciąż u nas.
Biedy nie ma, bo najedzona i uświniona po gonitwach z Rafim, ale jednak wciąż czeka.
Fotek to ja mam multum, tylko kabla nie mam i nie mogę dostać. Mój nowy telefon jest definitywnie do bani. Wcale mi się nie podoba, ani trochę...:-?

Posted

Wiem o jaki kabelek chodzi,właśnie szukam.Powinnam gdzieś mieć.A tak w ogóle, to po co kabel,czy nie lepiej czytnik kart?.Nokia ma kartę pamięci microSD.Ja czytniki mam dwa,więc jak,wysyłać?Przecież to lepsze, niz przez ten kabel.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Katarzyno, ja mam komputer, nie laptopa. Jak nie wsadzisz, to nie zgrasz ;)

Czarodziejko,nie ma znaczenia,czy ma sie komputer stacjonarny czy laptopa.Czytnik kart pamięci posiada sam w sobie wejscie na usb, tak jak kabelek od nokii.Gniazda usb są i w jednym i drugim komputerze.To jak,co potrzebujesz?Moge dzisiaj podejsc na pocztę.

Posted

Dobra kobieto, nie wiem, o czym rozprawiasz? :-? Czy czytnik pamięci, to jakieś urządzenie, czy ja już to mam w komórce?
Paris dzisiaj harcowała jak szalona z trójłapym Rafim. Skakała przez niego z rozpędu wyjąc jak radiowóz ;) Już zazdroszczę jej nowym właścicielom :diabloti:

Posted

Dziś ponad godzinę darłam dredy z naszej Paris i zczesywałam kołtuny. Była bardzo wyrozumiała i pięknie grzecznie leżała przewracając się na wyznaczony bok i pozwalając robić ze sobą wszystko. Z gabinetu odnowy wyfrunęła jak ptak cudna i puszysta, chociaż mogłoby być lepiej, ale mam resztki miłosierdzia dla kocmołuchów ;) Będę ją czesać etapami. Po wyczesaniu jeszcze bardziej odmłodniała i ma jeszcze więcej energii. Niestety jak już na początku pisałam, kiedy leci, to taranuje i uderza we wszystko, co się nawinie - najczęściej Bej i trójłapy Rafi. Dziś tak w niego radośnie przywaliła, że kilka minut biedaczek skomlał, bo blizna jeszcze świeża. Musiałam go utulić, rozmasować, wygłaskać, a Paris zamknąć na noc w kojcu, żeby nie było gonitw naokoło domu i bóli wszelakich.

Posted

Moja droga....W nocy młodzież szaleje a starzy albo głusi śpią snem sprawiedliwych, albo nie daj Panie Boże nawijają się pod łapy. Ja też chcę spać. A Paris z Rafim, niezmordowanym Bejem i suczami tomaszowskimi dają czadu ;)

Posted

Zapraszamy wiec na watek szalonej Paris.:lol:
Jej niestety tez sie nie przelewa, odnosze wrazenie, ze dogomaniacy zbiednieli .
Szansą co prawda jest FB, ale trzeba załozyc piekne wydarzenie, czego niestety nie potrafie.:shake:

Posted

Paris jest taka piękna i tak pięknie patrzy w oczy i taka usłuchana i hiperradosna i skacze jak koń wyścigowy przez wszelkie przeszkody - przez inne psy też. Czekam na kabelki od Katarzyny09 i wkleję wam ślicznotki zdjęcia najnowsze. W wyczesanym futrze ;)