Cantadorra Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 U Czarodziejki suczki są jakieś nienażarte, ciekawe.... Co ona im tam dosypuje? :) Quote
Czarodziejka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Miałam telefon z pytaniem o Paris :) Akurat byłam poza domem i umówiłam się z panią na najbliższe dni. Kciuki trzymać! Quote
Czarodziejka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cantadorra napisał(a):U Czarodziejki suczki są jakieś nienażarte, ciekawe.... Co ona im tam dosypuje? :) Świeże powietrze i nadmiar miłości ;) Tyją z powietrza, a potem mają rozdęte żołądki, które trzeba niestety fizycznie czymś napełnić. Quote
olivetshka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 To trzymamy kciuki za szczęśliwe zakończenie :) Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 No, cisza... Nie do wiary, ze ta przepiekna ONka nie ma ustawionej kolejki chetnych do adopcji. Prosba do Czarodziejki , aby zrobiła Paris jakies zdjecie w pozie wystawowej.:lol: Quote
Cantadorra Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Cisza, uchucha, uchucha, nasza cisza zła..... Quote
katarzyna09 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Czarodziejko,możemy liczyć na dobrego newsa?:razz: Quote
Czarodziejka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Niestety newsa nie ma...Pani zapaliła się i spłonęła po jednym telefonie. Paris obecnie w kondycji hiperactive wciąż u nas. Biedy nie ma, bo najedzona i uświniona po gonitwach z Rafim, ale jednak wciąż czeka. Fotek to ja mam multum, tylko kabla nie mam i nie mogę dostać. Mój nowy telefon jest definitywnie do bani. Wcale mi się nie podoba, ani trochę...:-? Quote
katarzyna09 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Znajdzie się inny domek dla suni.Trzeba być dobrej myśli;).Czarodziejko,jaki potrzebujesz kabelek?Do jakiego telefonu? Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam Nokię 5230 z maleńkim wejściem na USB. Muszę gdzieś do miasta większego się wybrać, bo focę i focę, a zgrać nie mam jak. Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja mam nokie 7230 i tez miałam problem z kabelkiem. Ale nauczyłam sie przesyłac przez bluetootha bezprzewodowo. Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mój komputer nie ma funkcji bluetooth :-? Quote
katarzyna09 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wiem o jaki kabelek chodzi,właśnie szukam.Powinnam gdzieś mieć.A tak w ogóle, to po co kabel,czy nie lepiej czytnik kart?.Nokia ma kartę pamięci microSD.Ja czytniki mam dwa,więc jak,wysyłać?Przecież to lepsze, niz przez ten kabel. Quote
katarzyna09 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam,jest od mojej nokii.Ja go nie używam,mogę wysłać;)Musiałam sprawdzić,czy działa.Jest wszystko ok. Quote
Czarodziejka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Katarzyno, ja mam komputer, nie laptopa. Jak nie wsadzisz, to nie zgrasz ;) Quote
katarzyna09 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czarodziejka napisał(a):Katarzyno, ja mam komputer, nie laptopa. Jak nie wsadzisz, to nie zgrasz ;) Czarodziejko,nie ma znaczenia,czy ma sie komputer stacjonarny czy laptopa.Czytnik kart pamięci posiada sam w sobie wejscie na usb, tak jak kabelek od nokii.Gniazda usb są i w jednym i drugim komputerze.To jak,co potrzebujesz?Moge dzisiaj podejsc na pocztę. Quote
Czarodziejka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dobra kobieto, nie wiem, o czym rozprawiasz? :-? Czy czytnik pamięci, to jakieś urządzenie, czy ja już to mam w komórce? Paris dzisiaj harcowała jak szalona z trójłapym Rafim. Skakała przez niego z rozpędu wyjąc jak radiowóz ;) Już zazdroszczę jej nowym właścicielom :diabloti: Quote
bela51 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wpłyneło 30 zl dla Paris od eweliny_t. Bardzo dziekujemy ! Paris ! Uciekaj wreszcie do domku !:lol: Quote
Czarodziejka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dziś ponad godzinę darłam dredy z naszej Paris i zczesywałam kołtuny. Była bardzo wyrozumiała i pięknie grzecznie leżała przewracając się na wyznaczony bok i pozwalając robić ze sobą wszystko. Z gabinetu odnowy wyfrunęła jak ptak cudna i puszysta, chociaż mogłoby być lepiej, ale mam resztki miłosierdzia dla kocmołuchów ;) Będę ją czesać etapami. Po wyczesaniu jeszcze bardziej odmłodniała i ma jeszcze więcej energii. Niestety jak już na początku pisałam, kiedy leci, to taranuje i uderza we wszystko, co się nawinie - najczęściej Bej i trójłapy Rafi. Dziś tak w niego radośnie przywaliła, że kilka minut biedaczek skomlał, bo blizna jeszcze świeża. Musiałam go utulić, rozmasować, wygłaskać, a Paris zamknąć na noc w kojcu, żeby nie było gonitw naokoło domu i bóli wszelakich. Quote
bela51 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Szalona ta nasza Paris ! Czyzby nawet w nocy urzadzala gonitwy, zamiast spac ? Quote
Czarodziejka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Moja droga....W nocy młodzież szaleje a starzy albo głusi śpią snem sprawiedliwych, albo nie daj Panie Boże nawijają się pod łapy. Ja też chcę spać. A Paris z Rafim, niezmordowanym Bejem i suczami tomaszowskimi dają czadu ;) Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Zapraszamy wiec na watek szalonej Paris.:lol: Jej niestety tez sie nie przelewa, odnosze wrazenie, ze dogomaniacy zbiednieli . Szansą co prawda jest FB, ale trzeba załozyc piekne wydarzenie, czego niestety nie potrafie.:shake: Quote
Czarodziejka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Paris jest taka piękna i tak pięknie patrzy w oczy i taka usłuchana i hiperradosna i skacze jak koń wyścigowy przez wszelkie przeszkody - przez inne psy też. Czekam na kabelki od Katarzyny09 i wkleję wam ślicznotki zdjęcia najnowsze. W wyczesanym futrze ;) Quote
Recommended Posts