Czarodziejka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nie wiem, która z ciotek robiła kurs psiej psychologii? Quote
Zofija Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Czarodziejka napisał(a):Nie wiem, która z ciotek robiła kurs psiej psychologii? ja nie, ale chodziłąm z Sambunią na szkolenia 4mc i dostałam książkę na temat życia z psem:), a co???? Quote
katarzyna09 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zofija napisał(a):......................, a co???? No właśnie....?Coś nie tak z Paris? Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Czarodziejka pewnie znowu bez netu... A nas zżera niepokoj i ciekawosc. A tymczasem wpłynało 30 zl od Eweliny T. ( nicku niestety brak ). Bardzo dziekujemy ! Quote
Czarodziejka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Net to ja mam, ale święta były...goście...;) Paris jest ognistą sunią o takich samych zwyczajach jak Simba. Lata za mną aż wszystkim nałożę jeść, a potem dojada resztki, bo inni zajęli się opuszczonym garem. Jest bardzo radosna. Cieszy się z każdej poświęconej jej chwilki, kiedy przyjeżdżamy, kiedy otwieram drzwi, wyglądam przez okno. Chodzi za mną podklejona pod mój łokieć. Śpi pod drzwiami i nic jej nie rusza. Przyjezdni wcale jej nie interesują, nawet oka nie otwiera, można jej na ucho nadepnąć i mlaśnie tylko jęzorem ;) Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cudna jest !:lol: Czarodziejko, po prostu u Ciebie są jakies czary, ktore zmieniaja wszystkie psy.:evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kochana sunieczka:-)... Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku,trzymajcie się:-) Quote
bela51 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ostatniego grudnia wpłyneła kolejna wpłata od katarzyny09 dla Paris - 20 zł. Bardzo dziekujemy ! Ciekawe czy Paris tez bała sie wystrzalow sylwestrowych ? Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 bela51 napisał(a):ostatniego grudnia wpłyneła kolejna wpłata od katarzyny09 dla paris - 20 zł. Bardzo dziekujemy ! Ciekawe czy paris tez bała sie wystrzalow sylwestrowych ? ja niedługo przeleję pieniążki z konta fundacji na konto beli51, która zbiera teraz pieniążki Quote
Czarodziejka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Paris nie boi się niczego ;) Jest euforyczną kwintesenją radości. Quote
bela51 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Czy nasza Piękna i radosna Paris jest wysterylizowana? Chyba nie doczytałam sie tego na wątku... Quote
agni Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 przepraszam za offa, ale ta sunia potrzebuje pomocy... http://www.dogomania.pl/threads/1993...8#post16027078 piękna ruda ONkowata chwilowo przygarnięta przez 14-latkę Quote
bela51 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Zagladajcie Cioteczki do naszej Paris. Ma bardzo mało wielbicieli... Finanse zaktualizowane, zapłaciłam za pobyt i jesli nie jest wysterylizowana, to trzeba by chyba o tym pomyslec. Bo Czarodziejka zapewne o niczym innym nie marzy tylko o nastepnej suni z rujka.:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Belu, Paris nie jest wysterylizowana, więc mam teraz wszystkie sucze rozpłodowe i dwóch ogierów - ledwo dychającego Arona i Rafiego kalekę ;) Quote
katarzyna09 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No to ładne jaja.Trzeba naprawdę pomyśleć o tej sterylce,co by nie było niespodzianek:evil_lol: Quote
DominikaGdańsk Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No proszę,nie było mnie tu troszkę u Paris,przez problemy z netem,a tu taka wspaniała wiadomość:) superrrrrr Quote
olivetshka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Zapiszę sunieczkę - jest naprawdę sliczna. Bardzo kibicowałam swego czasu Korze, Aronowi... Podczytywałam codziennie. Wierzę, że i tej pieknocie się uda - jest w końcu w najlepszych rękach. Quote
katarzyna09 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 DominikaGdańsk napisał(a):No proszę,nie było mnie tu troszkę u Paris,przez problemy z netem,a tu taka wspaniała wiadomość:) superrrrrr Witaj Dominiko,cieszę się,ze jesteś tu z Nami:smile: Quote
Czarodziejka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paris to sucz wariatka, ale taka pozytywnie zakręcona na życie ;) Zmieniła się bardzo od pierwszych dni swego pobytu u mnie. Po tamtej damie ślad zaginął. Teraz mam szaloną spragnioną kontaktu z nami suńkę, która urządza sobie gonitwy z każdym, kto się nawinie, a nawija się Rafi kaleka z podwiniętą łapką. Nie jest to dobre, bo wciąż tę łapę obciera i zjada opatrunki, kiedy mu ją zabezpieczam. Ale to młodość... Paris nadal jest niewyczesana, ale ma tak pozlepianą sierść, że musiałabym jej sporo wyrwać lub wyciąć, a w mrozy szkoda ciepła i skóry. Codzienne tarzanie się w śniegu nieco ją wyczyściło i wygładziło, chociaż cuchnie nadal schronem. Chyba właśnie ze względu na te kołtuny. Jest to sucz śpiewaczka. Kiedy wyje syrena strażacka - na wsi często, lub jedzie coś na sygnale, Paris, Grom, Rafi i Bej wyją, ale to tak wyją, że uszy puchną ;) Poza tym żre jak smoczyca. Wciąż jest głodna, więc ją tuczę. Woli suchą karmę niż gotowane, ale zjada wszystko do końca. Quote
katarzyna09 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Przyszłam w odwiedzinki ....i patrzę na tekst z banerka i nie wierzę:evil_lol:Cudowna przemiana!Paris,tylko bądz grzeczna dla Szafirka,Ty Nasza ,Kochana łobuziaro:evil_lol: Quote
Zofija Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 katarzyna09 napisał(a):Przyszłam w odwiedzinki ....i patrzę na tekst z banerka i nie wierzę:evil_lol:Cudowna przemiana!Paris,tylko bądz grzeczna dla Szafirka,Ty Nasza ,Kochana łobuziaro:evil_lol: Niesamowite prawda? A na zdjęcie popatrz-taka ciocia klocia- a tu-żywioł Quote
katarzyna09 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jak się czuje ta Nasza smoczyca?:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nasza smoczyca jest wiecznie hiperaktywna i zainteresowana wszystkim, co się dzieje i co gdzieś słychać. Pędzi wtedy depcząc po drodze drobiazg, a że jest namasywniejsza w stadzie, to depcze wszystko, co się nawija pod łapy. Apetyt też ma więc hiper ;) Wczoraj nagotowałam ryżu z czystym mięsem i warzywami. Psy podojadały, a Paris jak w manii - ze swojej michy, potem poleciała podojadać z reszty mich, potem jeszcze nerwowo wokół mnioe truchatała i zaglądała w puste gary, więc jej od serca sypnęłam suchej karmy. Myślicie, że ruszyła? Strauszki sobie pochrupały:loveu: Quote
Zofija Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Czarodziejka napisał(a):Nasza smoczyca jest wiecznie hiperaktywna i zainteresowana wszystkim, co się dzieje i co gdzieś słychać. Pędzi wtedy depcząc po drodze drobiazg, a że jest namasywniejsza w stadzie, to depcze wszystko, co się nawija pod łapy. Apetyt też ma więc hiper ;) Wczoraj nagotowałam ryżu z czystym mięsem i warzywami. Psy podojadały, a Paris jak w manii - ze swojej michy, potem poleciała podojadać z reszty mich, potem jeszcze nerwowo wokół mnioe truchatała i zaglądała w puste gary, więc jej od serca sypnęłam suchej karmy. Myślicie, że ruszyła? Strauszki sobie pochrupały:loveu: No proszę sucha karma to be:) Quote
bela51 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dziewczyny, pomyslmy o sterylizacji tej panny, niech nie zajmuje miejsca staruszkom, tylko zasuwa do swojego domku ! Quote
Recommended Posts