bela51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ciesze sie.:lol: Zosiu, pamietaj, ze sa fundusze ( spadek Simby), ktore moga pomoc sfinansowac transport. Quote
Zofija Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='bela51']Ciesze sie.:lol: Zosiu, pamietaj, ze sa fundusze ( spadek Simby), ktore moga pomoc sfinansowac transport.[/QUOTE] jasne:) bardzo Ci belu dziękuję! Quote
katarzyna09 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A ja nie moge sie juz doczekac,kiedy sunia zawita u Czarodziejki:-) Quote
Zofija Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Niestety transport znowu się przesunął/ Miałam jechać ja z koleżanką autem z Fundacji, ale dwa dni temu zadzwoniłąm do Dei i okazało się, ze nie będzie kasy na zimowe opony. Zadzwoniłam do naszego wolontariusza Tomka i on moze jechać w następnym weekend-18.12. Pisałam do Nicusa, ale on w zimie nie jeździ. A Tarzanka wyszłaby drogo-kurde.... Quote
bela51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Bez zimowych opon nawet sie nie wybierajcie. Rozmawiałam z Czarodziejka, ona jest zasypana i niemal odcieta od swiata. Quote
Zofija Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='bela51']Bez zimowych opon nawet sie nie wybierajcie. Rozmawiałam z Czarodziejka, ona jest zasypana i niemal odcieta od swiata.[/QUOTE] Tomek ma zimowe opony, ale moze jechać 18.12 dopiero.... Quote
Czarodziejka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Do mnie jest dojazd tylko, kiedy przejdzie spych, albo jakiś większy samochód kilka razy obróci w obie strony. Kiedy nic nie jedzie, to już około południa drogi nie widać, a śniegu jest po kolana. Większe samochody jakoś dają radę. Bez zimowych opon to chyba w ogóle szaleństwo gdziekolwiek jechać, więc bardzo racjonalna decyzja, żeby ten transport przełożyć. Quote
bela51 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Eh, ta wczesna zima wszystkim pokrzyzowała plany... Quote
Zofija Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Czarodziejka']Do mnie jest dojazd tylko, kiedy przejdzie spych, albo jakiś większy samochód kilka razy obróci w obie strony. Kiedy nic nie jedzie, to już około południa drogi nie widać, a śniegu jest po kolana. Większe samochody jakoś dają radę. Bez zimowych opon to chyba w ogóle szaleństwo gdziekolwiek jechać, więc bardzo racjonalna decyzja, żeby ten transport przełożyć.[/QUOTE] Będziemy Czarodziejko 18 lub 19 grudnia z Paris u Ciebie Quote
Zofija Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Dea mówiła, ze troszkę lepiej, ale mam jej nowe zdjęcia i wygląda marniutko Quote
Czarodziejka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Faktycznie sierotka przemoczona....A ten pieseczek obok? Boksiowata mordka. Quote
Zofija Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Czarodziejka napisał(a):Faktycznie sierotka przemoczona....A ten pieseczek obok? Boksiowata mordka. Muszę zapytać Dei. Nic nie wiem na temat pieska obok Quote
bros Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 jeju aż mi ręce latają , tak bym tę slicznotę wyczesała, musi pod tymi kłaczkami być suuuuper sierściuszka............. trzymaj sie piekna Quote
Czarodziejka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Teraz, kiedy kudełki i kołtunki przymarzają, to jest to spory problem ;) Quote
katarzyna09 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Na pewno jest tam jej zimno...biedna sunia... Quote
katarzyna09 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zofija napisał(a):byle do soboty, bidula Sunieczko ...jeszcze 2 dni... Quote
bela51 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Trzymam kciuki aby tym razem transport wypalił i Paris wreszcie zamieszkała u Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie wiem, jak to wyjdzie. Drogi są bardzo niebezpieczne...Ja w sobotę jeżdżę z Julką do szkoły muzycznej do miaste odległego o 35 km, a w związku z pogodą muszę wyjechać wcześniej - ok 12.00 i mam nadzieję szybciutko wrócić. Znając życie sunia zostanie przywieziona późnym wieczorem. Quote
Recommended Posts