Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Ciesze sie.:lol:
Zosiu, pamietaj, ze sa fundusze ( spadek Simby), ktore moga pomoc sfinansowac transport.[/QUOTE]

jasne:) bardzo Ci belu dziękuję!

Posted

Niestety transport znowu się przesunął/ Miałam jechać ja z koleżanką autem z Fundacji, ale dwa dni temu zadzwoniłąm do Dei i okazało się, ze nie będzie kasy na zimowe opony.
Zadzwoniłam do naszego wolontariusza Tomka i on moze jechać w następnym weekend-18.12.
Pisałam do Nicusa, ale on w zimie nie jeździ. A Tarzanka wyszłaby drogo-kurde....

Posted

[quote name='bela51']Bez zimowych opon nawet sie nie wybierajcie. Rozmawiałam z Czarodziejka, ona jest zasypana i niemal odcieta od swiata.[/QUOTE]

Tomek ma zimowe opony, ale moze jechać 18.12 dopiero....

Posted

Do mnie jest dojazd tylko, kiedy przejdzie spych, albo jakiś większy samochód kilka razy obróci w obie strony. Kiedy nic nie jedzie, to już około południa drogi nie widać, a śniegu jest po kolana. Większe samochody jakoś dają radę. Bez zimowych opon to chyba w ogóle szaleństwo gdziekolwiek jechać, więc bardzo racjonalna decyzja, żeby ten transport przełożyć.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Do mnie jest dojazd tylko, kiedy przejdzie spych, albo jakiś większy samochód kilka razy obróci w obie strony. Kiedy nic nie jedzie, to już około południa drogi nie widać, a śniegu jest po kolana. Większe samochody jakoś dają radę. Bez zimowych opon to chyba w ogóle szaleństwo gdziekolwiek jechać, więc bardzo racjonalna decyzja, żeby ten transport przełożyć.[/QUOTE]

Będziemy Czarodziejko 18 lub 19 grudnia z Paris u Ciebie

Posted

Nie wiem, jak to wyjdzie. Drogi są bardzo niebezpieczne...Ja w sobotę jeżdżę z Julką do szkoły muzycznej do miaste odległego o 35 km, a w związku z pogodą muszę wyjechać wcześniej - ok 12.00 i mam nadzieję szybciutko wrócić. Znając życie sunia zostanie przywieziona późnym wieczorem.