mimiś Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 prosimy o pomoc!! kto moze dołozyc pare zł -chociaż jednorazowo? Quote
beka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 On nie wyglada na 7 lat, nie ma siwego pychola. A żeby bardzo starte? wrzuce go z wiekiem 5 lat. Ja też dorzuce 50 zł Quote
mimiś Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 super , dzięki -własnie rozmawiam z Jolą, -mamy już 250zł, kto jeszcze dorzuci grosik? nr konta jest tutaj: http://znajdki.pl/strona2.html Quote
beka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 http://owczarki.eu/psiak/646 tu go wrzuciłam Quote
mimiś Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 to podsumuję :kasiaprodex-50zł paros-50zł al-ka -50zł beka -50zł mimiś-50zł[przelew poszedł] Randa-50zł[zadeklarowane na głównym watku przytuliska] -------------------------- razem 300zł:lol: - ciotki, jesteście fantastyczne! -przyznam że sie bałam ,że nie uda sie nic "użebrać" .Jola bardzo się cieszy-to szansa dla tego biednego psiaka.podobno jest ogromny! a facet który chciał go wziąć,szukał jeszcze suczki do pary:angryy: i był oburzony,żę Jola nie dała psa . Quote
AGA35 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cioteczki pies jest REWELACYJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepiękny , spokojny i ogromny !!!!! Quote
mimiś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 al-ka napisał(a):Bardzo proszę o nr konta. wysłałam. Ciotki, która jeszcze nie ma nr-u konta? Quote
mimiś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 tylko przekopiuję z watku Oskara -3łapka: napisała Jola[bajk21] "Dzisiaj natomiast zawiozłam sunię Onkę, którą dokarmiałam z koleżanką a która mieszkała w polu, do lecznicy, bo jakoś dziwnie urósł jej brzuch i miała do tego0 mnustwo kleszczy. W lecznicy okazało się, że ma temperaturę 40 i 6 kresek, jeszcze nie wiem co jej jest, bo niema wyników i mają robić jej USG. Dziewczyny, potrzebna kasa na kastrację Rafiego, leczenie Onki i ewentualnej jej sterylki, a jeszcze mam u siebie jedną nie wysterylizowaną Onkę, a leczenia ani sterylek już darmowych nie mam, będę musiała za wszystko sama zapłqacić, proszę wymyślcie coś, bo ja już nie mam pomysłu." - ja też juz nie mam:-( Quote
bajk21. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Przechodzę złamanie, Rafi na razie conajmniej do piątku będzie w hoteliku i nie wiem czy pójdzie do kastracji za którą będę musiała zapłacić, bo właśnie dzisiaj wsadziłam do lecznicy sunię onkę, którą dokarmiałyśmy z koleżanka, a która mieszkała w polu. Suni powiększył się brzuch jakoś tak dziwnie i miała mnustwo kleszczy, w lecznicy okazało się, że ma 40 i6 kresek temperaturę. Jeszcze nie wiem co jej jest, wyników jeszcze niema i mają robić jej USG, wtedy będzie wiado0mo oco chodzi, ale też będę musiała zapłacić za jej leczenie i potem ewentualną sterylkę, co robić skąd nabrać na to wszystko kasy, a jeszcze u mnie jest jedna onka, którą też będzie trzeba wysterylizować. To jakiś koszmar, wysyp onków, a jeszcze mam kota, który ma świerzb i potrzebuje operacji na zatkane kanały łzowe. To jest ta Onka a to jest ten kot Quote
mimiś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 no nie jest to na prywatną kieszeń jednej osoby. nie wiem jak pomóc- a moze ktos zasponsoruje kota? a pytałas Jola ,w skarpecie sterylkowej? moze pomoga w sterylce suni? Quote
mimiś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 rozmawiałam z Jolą telefonicznie- ja też nie wiem juz jak pomóc:shake: ciotki, jakaś burza mózgów mile widziana. Quote
przyjaciel_koni Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Rafi rewelacja ! Do kastracji dołożę... Im mniej nabiału tym lepiej. Mam prośbę - persowi trzeba koniecznie założyć wątek na Miau. Ja nie umiem, a Paros chyba mniej czasowa. Kto potrafi ??? Kocinie potrzebny też DT... On w tej lecznicy już zbyt długo zostać nie może. Co do suni, chwilowo nie mam pomysłu... Tak mało odkrywczo - Na początek kasa będzie potrzebna... Quote
beka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Może z persem do kociego świata napisać?? p. Jolu bedziemy zbierac pieniądze na sunie ale potzrebuje watku i informacji co jej jest Quote
przyjaciel_koni Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Beato - świerzbowiec wciąż jest jeszcze zwalczany. Z tego co wiem kociak ma go nie tylko w uszach, ale też na skórze. Wg mnie przy dużej ilości zwierząt ciężko upilnować. Lepszy mało liczny DT ... Pomysł z osobnym wątkiem dla suni b.rozsądny. Jakoś tak ciężko myślę... Tylko potem więcej fotek trzeba. Założysz ? Quote
paros Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 beka napisał(a):Może z persem do kociego świata napisać?? p. Jolu bedziemy zbierac pieniądze na sunie ale potzrebuje watku i informacji co jej jest Bajk21 wkleiła te informacje o suni i o kocie pomyłkowo tu zamiast na wątek przytuliska. Widać ma tyle zwierzaków w potrzebie, że trudno jej samej wszystko ogarnąć a najgorsze, że nie ma pieniędzy na kastracje i sterylki. A jeszcze jest chudy amstaff w potrzebie :-(:-( i co z nim zrobić??? :shake: Rozmawiałam z p. Jolą o założeniu wątku dla suni kiedy będą wyniki badań USG i informacje z kliniki. Wczoraj wieczorem p. Jola miała dzwonić, ale widocznie jeszcze nic nie wie. Quote
paros Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 przyjaciel_koni napisał(a):Rafi rewelacja ! Do kastracji dołożę... Im mniej nabiału tym lepiej. Mam prośbę - persowi trzeba koniecznie założyć wątek na Miau. Ja nie umiem, a Paros chyba mniej czasowa. Kto potrafi ??? Kocinie potrzebny też DT... On w tej lecznicy już zbyt długo zostać nie może. Co do suni, chwilowo nie mam pomysłu... Tak mało odkrywczo - Na początek kasa będzie potrzebna... Na wątku przytuliska zgłosiła sie dziewczyna w sprawie persa. Bo przeniosłam post p.Joli na jej wątek. No wiesz, wątek na Miau czy Dogo to zawsze założę, jakby co na pewno znajdę chwilę czasu dla zwierzaka w potrzebie :eviltong: Chyba nie wiesz ale Gigant z Twojego podpisu odszedł za TM :-(:-(:-( Quote
mimiś Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 potrzebne pieniążki na odjajczenie Rafiego...:wallbash: Quote
paros Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 wątek persa - ma imię Bemol :lol: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=120506 wątek ONki dostała imię Hera :lol: http://www.dogomania.pl/threads/196932-Piękna-młoda-ONka-Hera-chce-żyć-–-POMÓŻ!!?p=15793176#post15793176 Quote
mimiś Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 dla Hery-bazarek książkowy.zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/196957-Stragan-bukinisty-na-sterylk%C4%99-i-leczenie-Oneczki-z-Rasztowa-do-4.12!!?p=15795594#post15795594 Quote
mimiś Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 co tam u pięknego Rafcia? pozegnał sie już z pisankami? Quote
kasiaprodex Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 mimiś napisał(a):wysłałam. Ciotki, która jeszcze nie ma nr-u konta? poprosze o nr konta Quote
Recommended Posts