pralinka94 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Dzisiaj Sunia dała z siebie wszystko, pomimo stresu, zmrożonych łapek i tłumu ludzi, który ją rozpraszał :) Dzisiaj poznałam jej drugie oblicze, gdy podeszłam do jej boksu po raz drugi. Leżała wyłożona, a do niej (nie to nie są żarty) poprzytulana reszta psów :) A jak się zdziwiła, gdy zobaczyła mnie drugi raz! Wstała w sekundzie :D Nie taki diabeł straszny jak go malują :D Quote
pralinka94 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1356568869[/url] Quote
maciaszek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Napisz może w tytule, że to mini owczarek niemiecki. Będzie więcej wyświetleń. Sporo osób szuka wg. ras. Quote
pralinka94 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 hmm dobry pomysł, szczerze mówiąc wczoraj wystawiałam ją "na szybko" bo czasu nie miałam :) Quote
pralinka94 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Suńka dzisiaj tak bardzo łapkami się zapierała, jak ją odnosiłam do boksu...:( właściwie nigdy tego nie robiła, zwykle kładła uszy i patrzyła na mnie błagalnym wzrokiem... Czy ktoś sprawi, żeby już nigdy nie musiała tam wracać? Dobra koniec użalania się... Sunia dzisiaj opanowała już zupełnie komendę noga, oraz "kółeczko" :D Zdolna z niej uczennica :) Quote
soboz4 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Sunia zdolna, ale i nauczycielka świetnie ją szkoli! W twoich rekach Sunia robi wszystko co chcesz! Quote
maciaszek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A cóż to za komenda "kółeczko"? Sunia kręci się w kółko? ;) Quote
pralinka94 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Żebym jeszcze mogła ten jej stosunek zmienić do innych psów... ale i tak spędzanie z nią czasu, to jedno z moich ulubionych zajęć :D ! Hehe tak, ja to tak nazwałam bo komenda polega na tym, że pies obraca się wokół własnej osi :D Quote
pralinka94 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Suńka dzisiaj najprawdopodobniej miała pierwszy raz zabawkę-piszczałke! Była bardzo zdziwiona, gdy zabawka wydawała dziwięk jak ściskała ją w pyszczku... rozglądała się dookoła i o co tutaj chodzi? :) Jak już zakumała, nie chciała się z nią rozstać! :D:D Potem zaczęła ją skrupulatnie rozrywać ;o Quote
madzia.uje93 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Na ostatnim spacerze Sunia zachowywała się wzorowo, chodziła na luźnej smyczy razem z Suzi-dzielił je od siebie może z metr, to duży postep.Suzi także nie przepada za niektórymi suczkami, ale nie ma nic przeciwko Suńce.:D Może Suzi będzie jej pierwszą przyjaciółką...:) Quote
pralinka111 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Taak myślę, że częstsze spacery i Sunia zrozumie, że warto mieć u boku jakąś kompankę :) Quote
pralinka111 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1400785563 Quote
maciaszek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Napisz w tytule "owczarek niemiecki", będzie więcej wyświetleń. I usuń z tekstu info w jakim schronisku jest sunia! Quote
leonarda Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ładne zwłaszcza to ostatnie zdjęcie w allegro - to z łapką:) Quote
pralinka111 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Robione aparatem komórkowym :D Nie chcę zapeszać, ale trzymajcie kciuki!! Dzisiaj pewna Pani zobaczyła ogłoszenie Suni u mojego Taty w kiosku i powiedziała, że być może to jest jej pies! Zaginął jej latem, a Sunia trafiła na początku września, pamiętam że była dość wychudzona, więc musiała latać przez jakiś czas samopas. Pani wzięła zdjęcie i poszła porównać do domu! Będzie dzwoniła... Quote
Istar19 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jej ale byłoby super jakby się okazała zaginioną sunią...trzymam kciuki i czekam na wieści Quote
soboz4 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Oby, choć o Pani to nie najlepiej świadczy że nie zajrzała za psem do schroniska, tylko spokojnie przyjęła że się zgubiła. Mam lekki uraz do ludzi, którym gubi się pies bez adresówki, czipa, tatuażu... Quote
pralinka111 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja też szczerze mówiąc byłam zdziwiona... podobno bardzo ją kochała, ale jak można nie poznać psa na dwóch wydaje mi się szczegółowych zdjęciach? Nie mówię już o szukaniu... Podchodzę do tej sprawy coraz bardziej pesymistycznie. NIestey mój Tata nie wziął od niej kontaktu, ale wzięła firmówkę do domu i ma odnieść, ale telefon milczy. No cóż, pożyjemy zobaczymy. Quote
leonarda Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ciekawa jestem, czy coś z tego wyniknie - choć jednak myślę, że jakby to rzeczywiście była właścicielka Suni, to by już dawno dzwoniła. No bo sobie wyobrażam, jakby to mój pies... inna sprawa, że bym go szukała po całym świecie wcześniej...Bożena ma rację w tym, co pisze.. Quote
pralinka111 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Myślę, że to był fałszywy alarm... ale mam nadzieje, że ta Pani pojawi się z zabraną firmówką i odda, wtedy też powiem Ojcu, żeby ją może podpytał o co właściwie chodziło, bo mi tutaj coś nie pasuje... No cóż domku szukamy dalej :) Quote
pralinka111 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Sunia była dzisiaj na spacerze ze mną, Magdą i Suzi :) Psiaki się odprężyły my nawet też i przez chwile naszej nieuwagi stał się jakiś cud :D może przesadzam, ale Sunia powąchała się z Suzi! trwało to może pare sekund, bo mi od razu włączył się alarm :D ale zupełnie niepotrzebnie :D jednak po powrocie do schroniska Sunia znowu zamieniła się w paskudnego potworka:diabloti: :D ale i tak jest to ogromny postęp :D A tutaj Sunia odpoczywa zamyślona, ciekawe o czym? pewnie o tym, że zaraz ją do boksu zabiorę... :placz: Dodam jeszcze, że Sunia jest obserwowana na allegro:cool1: Quote
Recommended Posts