chita Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 czy data i godz sa juz potwierdzone? wrzucilam tu [url]http://nk.pl/profile/19442438/gallery/album/2/68[/url] Quote
Marzycielka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [B]Andzia[/B] a może każdy kto przyjedzie na manifestację wyśle Ci swój nick na PW? Wtedy będzie wiadomo ile będzie osób.:razz: Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Marzycielka'][B]Andzia[/B] a może każdy kto przyjedzie na manifestację wyśle Ci swój nick na PW? Wtedy będzie wiadomo ile będzie osób.:razz:[/QUOTE] obawiam się, ze mogłabym mieć szybko zapchaną skrzynkę...najlepiej tu, gdyby pisali np. nick -miasto Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A co myślicie, żeby wysłać oficjalne zaproszenia na manifestację kandydatom na prezydenta Kielc? W końcu to też w ich interesie by wykurzyć Lubawskiego ;) Poza tym będzie wiadomo, czy któryś faktycznie popiera działania organizacji pro zwierzęcych i leży mu na sercu dobro zwierząt :) Quote
Handzia55 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pomysł super! Wyślijcie koniecznie! Quote
eve-w Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny, czyli trzeba zaprosić: - Klub Kielce Korona (kibice) - Kandydaci na prezydenta - Centrum wolnotariatu - może macie jakąś nauczycielkę, dyrektorkę szkoły - w ramach edukacji może wezmą klasy na manifestację? Wyslac maile do: wszystkich mediów zawartych w pierwszym poście GAFY. kto co ogarnia? Wpisywać się prosze :) Quote
halcia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Myslałam o szkołach,ale to pewnie nie przejdzie...choc spróbowac można,a nóż.... Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 plakat "po trupach do celu" mają już w UM!!! Quote
halcia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Bardzo dobrze,urzędnicy nie lubia jak cos ich wytraca za swietego spokoju!:diabloti: Quote
Potter Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='eve-w']Dziewczyny, czyli trzeba zaprosić: - Klub Kielce Korona (kibice) - Kandydaci na prezydenta - Centrum wolnotariatu - może macie jakąś nauczycielkę, dyrektorkę szkoły - w ramach edukacji może wezmą klasy na manifestację? Wyslac maile do: wszystkich mediów zawartych w pierwszym poście GAFY. kto co ogarnia? Wpisywać się prosze :)[/QUOTE] Bardzo dobry pomysł, zapraszajcie. Ja w tej chwili kończę list otwarty do Wyborczej, po 12 h skrobaniny może w końcu postawię ostatnią kropkę. Quote
kropeek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Znając życie to będzie tak jak na demonstracji pod ambasadą chin. Tzn. deklaracji przybycia ponad 500, a liczba faktyczna to jakies30 osób. żółtki z ambasady mieli ubaw!! Z nami jest tak, że jak daleko to wszyscy, a jak co do czego to jest garstka. Myślę, że ulotki nie są priorytetem bo jak stanie 20 osób z ulotkami to Was oleją i wyśmieją, a władza w Kielcach i całym naszym kraju będzie się czuła jeszcze pewniej bo wolno im wszystko(tu nie idzie tylko o schron w tym mieście, takich schronisk jest dużo więcej tylko jest to maskowane a i mieszkańcy miast się tym nie interesują!). Trzeba Nam duuużo ludzi(tak jak na demonstracji pod krzyżem którą organizował facebook) Transparenty, znicze, balony białe warto je pomalowac czerwoną farbą żeby wyszedł efekt ociekającej krwi. Szkoły często zbierają karmę dla tych bidul, warto ich poinformowac. Stanę na uszach aby dostac urlop bo MAM PRZYJACIELA PSA. Wszyscy mający zwierzaki powinni byc!(tylko w ten sposób coś zwojujemy) Czy ktoś wybiera się z Raciborza?! Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [CENTER]Ciotki, pełna mobilizacja. J[B]estem po rozmowie z Wyborczą, artykuł + 3 fotki martwych psów to cała strona, koszt 3660 zł brutto[/B] (licząc 30 mod na str. x 165 zł netto = 4950 netto i 6 tys. brutto, więc i tak zrobili połowę ceny wyjściowej). [/CENTER] [COLOR=Green] [B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Green][B][SIZE=2]Mamy:[/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=2][COLOR=Black] SOZ - 200 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=Black]Em_ i [/COLOR][/SIZE]Astrid[/B][B][SIZE=2][COLOR=Black]- 300 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=Black] Em_ 2 - 100 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=Black] Miranda - 150 euro [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=Black] Kasia K. z NL - 50 euro[/COLOR][/SIZE][/B] [B]ewab - 100 zł[/B] [B] emilia2280 - 100 zł[/B] [B] Emir - 165 zł[/B] [B] andzia69 - 100 zł[/B] [B] Pro Animals - 250 zł[/B] [B]Jacqueline z NL - 15 euro [/B] [B] mag.da - 100 zł[/B] [B] Ela M. z NL - 25 euro[/B] [B][COLOR=Red][COLOR=Black]1415 zł +240 euro =ok. 2350 zł[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR=Red][SIZE=3]Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut[/SIZE][/COLOR][/B] [COLOR=Green][B]Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW:[/B][/COLOR] [B][FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT][/B][/CENTER] Quote
eve-w Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dobra, to jeszcze potrzebuję jakiś kawałek niedługi tekstu. Po co to robimy, co to ma być, gdzie, kiedy, czemu ma służyć - taki tekścik, który wprowadzi człowieka, który tematu jeszcze nie ogarnia albo nie do końca wie o co chodzi. Poprosze to i spamuję FB ;) Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='eve-w']Dobra, to jeszcze potrzebuję jakiś kawałek niedługi tekstu. Po co to robimy, co to ma być, gdzie, kiedy, czemu ma służyć - taki tekścik, który wprowadzi człowieka, który tematu jeszcze nie ogarnia albo nie do końca wie o co chodzi. Poprosze to i spamuję FB ;)[/QUOTE] Zaraz Ci upiszę coś. Moje gg 12336612, odezwij się, będzie łatwiej się porozumieć. Quote
ocelot Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja myślę, że powiadomić szkoły, samorządy uczniowskie powinniście. Młodzież ie jest zła, naprawdę. as frekwencja na manifestacji w dniu października zaskoczyła pozytywnie. I ogłoście w mediach lokalnych. w radiu, gazecie. a klub kibica to przednia sprawa. Quote
Shania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ciotki tam dwie chyba były ze śląska, jeden ten pod Czechami, drugi Piekary..może dogadacie się jakoś i jeszcze kogoś z drogi weźmiecie, 5 osób i można już jechać:) Quote
potoczanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 i jeszcze obskoczyć uczelnie w Kielcach i akademiki z informacją o manifestacji, student może znajdzie czas... Quote
Marzycielka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='andzia69']obawiam się, ze mogłabym mieć szybko zapchaną skrzynkę...najlepiej tu, gdyby pisali np. nick -miasto[/QUOTE] [quote name='agnieszka24']A co myślicie, żeby wysłać oficjalne zaproszenia na manifestację kandydatom na prezydenta Kielc? W końcu to też w ich interesie by wykurzyć Lubawskiego ;) Poza tym będzie wiadomo, czy któryś faktycznie popiera działania organizacji pro zwierzęcych i leży mu na sercu dobro zwierząt :)[/QUOTE] Dobry pomysł :) Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='andzia69']plakat "po trupach do celu" mają już w UM!!![/QUOTE] dzisiaj szukałam plakatu wyborczego do sfotografowania;) coby się nie przyczepili, ze wykorzystałam zdjęcie...no ale wszyscy byli ino nie wl!:) no ale jeszcze poszukam - moze gdzie indziej znajdę:) Quote
backbone Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 andzia69 - jedna jego morda wisi nad apteką "na rogatce" (przy seminaryjskiej), druga koło hurtowni papierosów na rogu ściegiennego / ogrodowej. Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='backbone']andzia69 - jedna jego morda wisi nad apteką "na rogatce" (przy seminaryjskiej), druga koło hurtowni papierosów na rogu ściegiennego / ogrodowej.[/QUOTE] chciałoby się powiedzieć "mordo ty moja":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
1qaz Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 z powiadomieniem innych kandydatów to genialny pomysł. Czy ktoś już się podjął wykonania ? Można również wysłać jakiś list gdzieś 'wyżej', bo co szkodzi... Quote
magenka1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 chciałam coś napisać po obejrzeniu uwagi ale nic mądrego mi nie przychodzi...robicie kawał roboty nie mogę z Wami być tam przed pseudoschroniskiem ale sercem będę z Wami wygrać z tymi urzedasami to masakra ale dacie radę! Quote
Damroka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Po obejrzeniu Uwagi przychodzi mi jedno do głowy ludzka ignorancja nie zna granic ;( Quote
Recommended Posts