wiosenka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A czy okoliczne sklepy typu Biedronka, Lewiatan też obklejone? Quote
yunona Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 odwiedzam, myślałam, że się znalazł......:roll: Ja raczej jako optymistka i znająca dobrze starsze osoby , myślę, że raczej może być sielanka niż horror. Dlaczego? Bo już kiedyś czytałam o agresywnym psie i babci. Płakałam ze śmiechu. Niewiedza o psie jest lepsza czasem, niżby babcia wiedziała w co się wpakowała. Jak zna zwierzaki to poradzi sobie. Gdyby Bezio pogryzł babcię to już byłoby cokolwiek wiadomo. Może trafił dobrze :). Tak go namawiałam żeby szukał domku..... Quote
jostel5 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Jamor mówi,że Bezio nie jest killerem i żeby nie histeryzować...Bezik nie lubi głębokiego śniegu i wilgoci ,za to kocha wygodę! Paniczyk się z niego zrobił i stąd przypuszczenie,że nie poszedł gdzieś w las czy w pola! Na jaki mam zmienić tytuł wątku ? I gdzie go przenieść? Coś to da w obecnej sytuacji?Jamor jest na miejscu,wszyscy są powiadomieni...Nie wiem! Quote
yunona Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Myślę, że za wcześnie na jakieś przenosiny. Trzeba odczekać może z miesiąc, a my tu pociągniemy wątek, żeby nie stał.:diabloti: Mam nadzieje, że sprawa wyjasni się. Spokój i cierpliwość , bez paniki. Dziad musi się znaleźć i słusznie napisał jamor, Bezio nie killer. Quote
bakusiowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='jostel5']Jamor mówi,że Bezio nie jest killerem i żeby nie histeryzować...Bezik nie lubi głębokiego śniegu i wilgoci ,za to kocha wygodę! Paniczyk się z niego zrobił i stąd przypuszczenie,że nie poszedł gdzieś w las czy w pola! Na jaki mam zmienić tytuł wątku ? I gdzie go przenieść? Coś to da w obecnej sytuacji?Jamor jest na miejscu,wszyscy są powiadomieni...Nie wiem![/QUOTE] Przecież nie przeniesiesz do działu "Już w nowym domu":evil_lol: Quote
jostel5 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='bakusiowa']Przecież nie przeniesiesz do działu "Już w nowym domu":evil_lol:[/QUOTE] Bakusiowo,padłam! :) I oplułam sobie monitor,klawiaturę oraz nowy sweterek! Przez Ciebie...!:loveu: Quote
bakusiowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='jostel5']Bakusiowo,padłam! :) I oplułam sobie monitor,klawiaturę oraz nowy sweterek! Przez Ciebie...!:loveu:[/QUOTE] Być może nastąpiła taka sytuacja ale trzeba to sprawdzić;) Quote
wiosenka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nie wszyscy! Dziś rozmawiałam z jedną osoba z Warki w przekonaniu, że wie o Beziu i nie wiedziała! Jest chyba dział z zagubionymi zwierzakami, a przynajmniej może jakiś banerek czy napis. Inaczej nikt tu z nas poza trzymaniem kciuków i podnoszeniem wątku nic nie poradzi. Quote
arabiansaneta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Kiedy mnie się zgubiła Madzia, najszybszy efekt dały rozwieszone plakaty. Quote
bakusiowa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='arabiansaneta']Kiedy mnie się zgubiła Madzia, najszybszy efekt dały rozwieszone plakaty.[/QUOTE] Plakaty są rozwieszone a o Beziu nic nie wiadomo. Zaczyna mnie niepokoić ta sytuacja. Quote
haniabor Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Wiosence chyba chodzi o psy w potrzebie- psy zaginione/ukradzione. Jest tam wątek "Baza zwierząt zaginionych". Kurczę, dziwne, że tak cicho o Beziu. Też mnie to martwi. Quote
yunona Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Bezio łobuzie, gdzieś się przyczaił? Mam nadzieję, że babcia sobie z tobą świetnie radzi ;) Quote
jostel5 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Kiedy tylko łącza internetowe mi pozwolą,założę wątek na "Zaginionych"...Na razie-nie pozwalają! Martwię się o Bezia,babcię i ..ech...! Quote
wiosenka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Często pomocne są właśnie dzieci, czy ogłoszenie też jest przy szkołach, pks? Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ludzie co z Beziem? Plakaty wiszą. Niemożliwe aby nikt go nie zauważył. Beziol to nie jest jakiś mikry kundelek. Quote
haniabor Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że babcia uznała Bezia za cud-psa i schowała go gdzieś pod kluczem do czasu, aż sytuacja się uspokoi i przestaną go szukać. Quote
jostel5 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Albo też babcia siedzi od tygodnia w fotelu i się nie rusza ,a Bezio na nią warczy,kiedy jednak próbuje... Quote
haniabor Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Niemożliwe, Beziol by zgłodniał, więc choć przez chwilę udawałby grzecznego:evil_lol: Quote
gregorsat Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 No to Bezio zabił wszystkim ćwieka:diabloti: Dwie frakcje: opty i pesy snuja mniej lub bardziej prawdopodobne wizje:evil_lol: Agata Christie to przy Was przedszkole:eviltong: A tak na poważnie to trochę martwię się o tego rozrabiakę;) Quote
yunona Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Po prostu chłopak znalazł sobie dom, a babcia może nie umie czytać , piszę zupełnie poważnie. Taką opcję też należy brać pod uwagę :) Quote
haniabor Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Tak czy siak- rzeczywiście zagwozdka Quote
bakusiowa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Czyli Bezio zapadł sie pod ziemię. To dziwne że pomimo ogłoszeń ze zdjęciem nikt go nie zauwazył. Przecież musi wychodzić na spacer jeżeli jest u babci. Może trzeba więcej plakatów powiesić. Quote
Recommended Posts