Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jostelku nie mogę znaleźć gdzie u Jamora jest kolejka.. z linka i nawet jak wchodzę sama kieruje mnie na forum a tam pisze iż nie mam dostępu...i nie wiem ile psiaków jeszcze przed nim..
ostatnio była u nas kontrola weta,a ze Bezio wiedział wszystko najlepiej to dostał tylko preparat na pchełki i robaki i tyle było go widać na wszystko inne był warkot i zęby.Niedługo jak pisałam wypada mu szczepienie i prawdopodobnie za razem trafi do fryzjera jak już będzie na lekach uspokajanych do szczepienia.Przepraszam,ze musi dostać srodki,ale ja sobie z nim nie daje rady.Niedługo znów idę do szpitala na kilka dni .Później zapytam Bezia czy ma ochotę na mała sesje

Posted

Z tego co się doczytałam Bezio jest jako czwarty w kolejce. Gdyby adopcje innych poszły szybciej to wtedy wiadomo. Ale na razie cisza. W sumie biedny ten Bezio, ze cholernik gryzie.:( . Musimy czekać niestety.

Posted

O Beziolku nie sposób zapomnieć :)
Tak bym chciała żeby się okazało że jeszcze można coś zrobić że jednak da się go przekonać że z człowiekiem może być bardzo fajnie i przyjemnie ...
Paju a czemu znowu do szpitala ?

Posted

[quote name='Olena84']No tak, ale czy nas stac na tego Jamora:(?[/QUOTE]
Nie pękaj. Wszystko w swoim czasie. Na razie czekamy, jak będzie hasło to jakieś tam deklaracje są (58 str.)

Posted

Jostel5, żeby uporządkować sprawy deklaracji , bardzo Cię proszę na pierwszej stronie wpisz wytłuszczonym drukiem nowe deklaracje i te, które są utrzymane na nastepne miesiące i deklaracje na pobyt 1 miesiąca u Jamora. Żeby było czytelnie i jasno. Możesz poprosić moderatora o dodanie dodatkowego postu na rozliczenia :) (tylko założyciel wątku może).

Posted

Yunono,sprawa jest bardziej prosta niż się wydaje,bo wszystko jest nanoszone na bieżąco- w drugim poście....

Niczego nie muszę dodawać,ponieważ finansów Beza pilnuję co miesiąc.
Na razie Bezio jest czwarty w kolejce do Jamora...Muszę opłacać jego comiesięczny czynsz u Paji,bo ...to chyba zrozumiałe.Nowych deklaracji nie ma i nie było....Przez cały czas ja wpłacam po 50 zł miesięcznie,Ty-30 zł,Olena-10 zł,razem-90 zł....do niedawna też do utrzymania psiaka dorzucała się regularnie Haniabor -50 zł,jednak nie zadeklarowała się na stałe....

To,że Bez nie ma w zasadzie długów-zawdzięczamy Paji,która robiła dla niego bazarki-ogłoszeniowe i inne...

Sytuacja naprawdę jest trudna....Teraz zależy mi na tym,by nie wpaść w długi u Pauli,a kiedy Bez będzie na przykład drugi w kolejce do hoteliku-trzeba będzie zebrać pieniądze na Jamora....Na razie nie wystawiam bazarku (chociaż mam już sporo fantów),bo wiem,że będzie on niezbędny za jakiś czas....Tak sobie kombinuję,może nie mam racji,ale też nie bardzo wiem,jak można inaczej.

Posted

[quote name='jostel5']....do niedawna też do utrzymania psiaka dorzucała się też regularnie Haniabor -50 zł,jednak nie zadeklarowała się na stałe....
[/QUOTE]
Jolu!!! Przecież mówiłam, że brak mi kawałka mózgu odpowiedzialnego za pieniądze! Trzeba mi tu kawę na ławę wykładać. No i długo nie miałam internetu. Kiedy to ja ostatnio płaciłam:???::hmmmm::hmmmm:?

Posted

Haniu!!!:)

Ty i tak bardzo,bardzo dużo pomagasz naszym psiakom,a poza tym wiem przecież,że ostatnio miałaś poważną (i kosztowną !)operację Arnisia....Nie mogę wołać o pieniądze w takiej sytuacji,bo wiem,że -gdybym się i ja w takowej znalazła-z nauczycielskiej pensji nie na wiele można sobie pozwolić...Szczególnie ,kiedy ma się do wykarmienia również ludzkie "gęby";) ,a rachunki też trzeba płacić!

Kochana jesteś!:loveu:

Posted

ZAPRASZAM NA BAZAREK KSIĄŻKOWY - MIN. NA BEZIA:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/218864-%21%21%21%21%21-BAZAREK-KSI%C4%84%C5%BBKOWY-stan-b.-dobry-na-4-biedy-do-17.12.11r.?p=18130859#post18130859"]http://www.dogomania.pl/threads/218864-!!!!!-BAZAREK-KSI%C4%84%C5%BBKOWY-stan-b.-dobry-na-4-biedy-do-17.12.11r.?p=18130859#post18130859[/URL]

Będą jeszcze dwa inne bazarki w ciągu najbliższych dni.
Proszę choć o podnoszenie

Posted

Dobrze,Olenko! Strasznie się cieszę!:)

Przyleciały grudniowe pieniądze dla Bezia:

Od Yunony-30 zł
Od Oleny84-10 zł

Serdecznie dziękuję!:)

No i ode mnie-50 zł

Posted

ZAPRASZAM NA KOLEJNY BAZAREK TYM RAZEM CIUSZKOWY NA MIN BEZIA:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/218964-%21%21%21%21%21-Mega-ciuszki-nowe-z-metkami-bez-u%C5%BCywane-w-b.dobrym-stanie-na-4-biedy-do?p=18141924#post18141924"]http://www.dogomania.pl/threads/2189...4#post18141924[/URL]

Posted

Super,Olenko!Dziękujemy!:)

A Bezio dostał [B]nowe pieniądze[/B]! -Od Haniabor- aż [B]200 zł[/B](za październik,listopad,grudzień)! Dzieki ,Hanuś!:)

Paju,Ty nad tym jakoś panujesz-ile ja mam Ci przelać????

No i njus z ostatniej chwili-sprawdziłam kolejkę do Jamora,Bezio jest drugi:

"w kolejce - pies od Pani Natali L nr 2,[B] bzik[/B], nie wilk potwór od ladySwallow,Fundacja Zwierzaki w Potrzebie , psiak Anny Peszel, Ciapek"

Posted

To jak umiem jeszcze liczyć to wychodzi tak:

dt.04.11-05.12.2011r wpłata 250zł minus -100zł
dt.04.12-05.01.2012r minus -350zł

wpływ z bazarku 475zł

475
-100
-350
--------
+25zł

08.12 skończyło mu się szczepienie na wściekliznę i do dziś nie został zaszczepiony ponieważ moi weci odmawiają podania mu szczepionki w obawie o swoje zdrowie a tutek i innych pistoletów nie posiadają.
Jutro będę dzwonić jeszcze raz do swojego weta i go prosić,ale to się wiąże z podaniem leków nasennych przed szczepieniem,a jak uda się i będzie go szczepił to i od razu trafi do fryzjera bo wygląda jak kupka kołtunu i zaraz mi ktoś jeszcze z Was zarzuci iz nie dbam o psa.

Posted

[quote name='jostel5']Super,Olenko!Dziękujemy!:)

A Bezio dostał [B]nowe pieniądze[/B]! -Od Haniabor- aż [B]200 zł[/B](za październik,listopad,grudzień)! Dzieki ,Hanuś!:)

Paju,Ty nad tym jakoś panujesz-ile ja mam Ci przelać????

No i njus z ostatniej chwili-sprawdziłam kolejkę do Jamora,Bezio jest drugi:

"w kolejce - pies od Pani Natali L nr 2,[B] bzik[/B], nie wilk potwór od ladySwallow,Fundacja Zwierzaki w Potrzebie , psiak Anny Peszel, Ciapek"[/QUOTE]

Czyli szykować kasę na Bezia do Jamora !

• 2 weeks later...
Posted

Święta jeszcze trwają,więc wszystkim-POGODNYCH,RODZINNYCH ŚWIĄT! :)

Bezio jest [B]pierwszy w kolejce! [/B]Trzeba zwierać szyki i myśleć o transporcie! Zwrócę się o pomoc do Kundelkowej skarbonki!

Z Wrocławia do Warki jest spory kawał drogi,może jakiś transport łączony????