Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beka']Dziewczyny Jamor potrzebuej pomocy w spr domu dla Dusi, onki z charakterem. Dom za Nowodworem, powiat rycki, Lendo Wielkie. Znacie kogoś?
im szybciej Dusia pojedzie, tym szybciej bedzie wolne miejsce..[/QUOTE]

Kurczę,za którym Nowodworem??? Powiat- Ryki,rozumiem...? Czy gdzie?To jeszcze woj.lubelskie?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arabiansaneta']A wygląda, jak taka puszysta przytulanka! Jak te pozory mylą![/QUOTE]

I dlatego jest taki niebezpieczny...

Bo ,jeśli jakieś dziecko zechce pogłaskać śliczną,kudłatą,łagodnie wyglądającą "przytulankę" ,może się to zakończyć tragedią!

Posted

[quote name='yunona']Co tam u Paji, zdiagnozowana i leczona? Czy już wszystko na dobrej drodze. Napiszcie coś , pisałyście, że macie z nią kontakt .:)[/QUOTE]

Jestem i czuwam.
Mam większą część badań drugą cześć muszę zrobić prywatnie bo są takie kolejki ,ze do wiosny trzeba czekać.
Puki co rehabilitacja i zastrzyki mi nic nie dają ,a środki farmaceutyczne bardzo żle na mnie wpływają.
Ale będzie dobrze bo musi być dobrze.

Posted

[quote name='Paja']Jestem i czuwam.
Mam większą część badań drugą cześć muszę zrobić prywatnie bo są takie kolejki ,ze do wiosny trzeba czekać.
Puki co rehabilitacja i zastrzyki mi nic nie dają ,a środki farmaceutyczne bardzo żle na mnie wpływają.
Ale będzie dobrze bo musi być dobrze.[/QUOTE]
Paju też tak uważam, że będzie wszystko ok. i że trzeba jeszcze pokonać wiele trudności, ale wiem, że swietnie dasz sobie radę, stoisz twardo na ziemi i jesteś uparta a to b. ważne cechy w życiu. Cieszę się, że odezwałaś się , trzymam kciuki za leczenie -tak od razu poprawy nie będzie, znam to z autopsji, ale konsekwencja i upór
zrobią swoje. Mam nadzieję, że częściej będziesz odwiedzać wątek. Pozdrowienia dla Bezia (krzyknij z dala do tej cholerki ;) ).

• 2 weeks later...
Posted

Przyszłam znowu na żebry....:(

Muszę zrobić niebawem przelew do Paji,a póki co finanse Beza wyglądają tak:

Na koniec września było:

236,50 zł

Wpłaty-październik
jostel5-50 zł

5.10 2011 r.-poszedł przelew do Paji-269 zł za październik

Kolejne wpłaty:
Olena84-50 zł-październik
Olena84 (od Kamy-50 zł
Yunona-60 zł(za wrzesień i październik)
Bakusiowa-40 zł

Obecnie mamy 200 zł + moja deklaracja za listopad-50 zł ,więc będzie ....100 zł "na minusie"....
Co robić????

Posted

jostel5 napisał(a):
Przelałam Paji 250 zł....

przelew dotarł.
Następna sprawa niedługo nadchodzi czas szczepienia sierotki marysi.Czy ktos oriętuje sie skąd można załatwić szczepionke wystrzeliwana(czy jak to tam sie zwie)
No i znów niestety przydał by sie fryzjer,albo leki uspokajajace/nasenne bo chłopak zaczoł sie kołtunic,a ja sie boje go wyczesac bo jakos tak rence są mi potrzebne.

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale to Ty sama z siebie???

Kolejne wpłaty:
Olena84-50 zł-październik
Olena84 (od Kamy-50 zł
Yunona-60 zł(za wrzesień i październik)
Bakusiowa-40 zł

Obecnie mamy 200 zł + moja deklaracja za listopad-50 zł

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale to Ty sama z siebie???

Chciałabym ,Olenko,ale mnie nie stać,cholera jasna!!!:(

Beziol dostał listopadową deklaracje od Yunony-30 zł! Bardzo dziękujemy!:)

Posted

Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów.
Instrukcja głosowania na forum KrakVet:
1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się
3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji
4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij"
5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam)
6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011"
8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować

Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota!