jostel5 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Telewizor chciał,skubany,ugryźć? Bo ktoś tam sobie gadał? Bardzo mało ucywilizowany pies! A wczoraj chciał Cię udziabać,bo Ty jesz,a on nie...? Ze zdjęć wnioskuję,że ten mały cholernik lgnie do Twojego Taty...? Quote
Paja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 tak miał jakies alusy do telewizora a mnie chciał dziabnac za to,ze jem... 1 zdjecie to tz Elmiry a pozostałe zdjecia sa ze mna juz(niebieska bluza) Na szczescie do mnie nie miał dzisiaj zadnych ale.... Jutro mu troszke te 2 dredy na oczach i nosie podetne,bo przeszkadza mu to strasznie.. Quote
jostel5 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Paja'] Jutro mu troszke te 2 dredy na oczach i nosie podetne,bo przeszkadza mu to strasznie..[/QUOTE] ...i zostaniesz bez kilku paluszków...:shake::evil_lol: Kocyki,które przyjechały z Małą Cholerą,oki? Quote
Andzike Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Paja, ja mam teraz na DT dokładnie takiego samego nierównego kudlacza - nigdy nie wiadomo, co mu strzeli do blond glówki... Jest u mnie tydzień i jest coraz lepiej :) Mam nadzieję, że Bezik się też ogarnie :) Quote
yunona Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cieszę się, że Bezik już u Paji doopkę grzeje.:lol: Z sikaniem to też do opanowania, jak się zorientuje, że regularnie jest spacerek to spoko. Na zębiska uważaj, bo dziabnie z nienacka i będzie kuku.:eviltong: On musi Cię poznać i wtedy go może będziesz miała.:evil_lol: Powodzenia w wychowaniu :thumbs: Quote
Paja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 On juz załapał zasady tego domu.Za dobre sprawowanie jest smaks ciagle mam kieszenie pełne ;) za złe otwieram drzwi i wypraszam kolege na korytarz by sie zastanowił czy warto.Nie mija minuta Bezio łapka w drzwi puk puk robi i juz ucieszona mordka :) Ja załwarzyłam,ze on kłapie zebami jak czegos nie zna,głosnego mowienia,jak cos spanie czy zaszelesci,no i jak spi a sie go pogłaska z nienacka. Poza tym lubi siedziec na kolanach i nastawia czuptyne do głaskania :)Uwielbia zagryzac i wypruwac zabawka flaki :( Jostel5-tak kocyki dojechały ,dziekuje.Poduszka juz nie zyje,fajna miały zabawe zamiast spac na niej i straciła troszke pierza musze ja zeszyc...poza tym Bezio lubi chodzic ze swoim kocykiem w zebach ;) Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bezik widze, ze sie juz ogarnoles :):) Quote
Paja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Własnie z Beziem i dziewczynkami wrociłam z 3 h spacerku wybiegały sie wyszalały.Przed chwilka zdjadły obiad i wszystkie legły na kocyku i grzeja dupki pod grzejnikiem.Chłopak jest wesoły nawet dzisiaj wkoncu zamerdał ogonkiem jak go zawołałam.Nie lubi Dina wiec do niego nie bedzie wychodził,jak go zobaczył przez płot dzisiaj 1 raz to sie tak najerzył i szczekał ,ze było go ciezko utrzymac.Ale Dino jest od niego z 3 razy wiekszy bo to benek i po stracie swojej benkowej ma nie do konca hallo w głowie z tesknoty..no i ma tez swoj wiek juz wiec co mu tam obcy bedzie zagladał... Ale musze podkreslic ,ze uwielbia siedziec na kolanach ;) Quote
kinga_kinga7 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Paja']Własnie z Beziem i dziewczynkami wrociłam z 3 h spacerku wybiegały sie wyszalały.Przed chwilka zdjadły obiad i wszystkie legły na kocyku i grzeja dupki pod grzejnikiem.Chłopak jest wesoły nawet dzisiaj wkoncu zamerdał ogonkiem jak go zawołałam.Nie lubi Dina wiec do niego nie bedzie wychodził,jak go zobaczył przez płot dzisiaj 1 raz to sie tak najerzył i szczekał ,ze było go ciezko utrzymac.Ale Dino jest od niego z 3 razy wiekszy bo to benek i po stracie swojej benkowej ma nie do konca hallo w głowie z tesknoty..no i ma tez swoj wiek juz wiec co mu tam obcy bedzie zagladał... Ale musze podkreslic ,ze uwielbia siedziec na kolanach ;)[/QUOTE] no,to nie jest źle;) Quote
elmira Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Optymistycznie:) A czy mój ulubieniec Morusek był tez na spacerze? Quote
Paja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tak latał gdzies tam pod nogami :)on puki co chodzi bez smyczy bo chyba by go wgniotła w ta ziemie on taki malutki,ale energi ma za 3 ;)Dino był tylko sam na spacerze godzinnym.Konia wypusciłam na ten czas na padok ten co mamy za podworkiem. Trzeba Morusowi predko znalesc domek :( Quote
Paja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 2 swoje ,jeden byłego tz do adopcji.podrzuconego morusa i z dogo Bezika+ 2 koty moje i konia Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Do adopcji byly tz. czy jego pies ??:):) Quote
Paja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 tz kopłam w dup... ;)Bo za to jak traktował min. moje psy.to było na poczatku roku.no i w złosci zostawił mi swojego psa i juz sie tu wiecej nie pokazał...a z jego psem miałam duzo przebojów bo sikała na widok człowieka juz z daleka a teraz jest najwieksza łasica kanapowa domu. Quote
jostel5 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 A Niunio sika? Dziabnął już kogoś...? Przez ten tydzień będę rzadziej na dogo,bo muszą nieco;) popracować...Poczytam jedynie...Widziałaś ,jakie dobre wieści są u Mailusia...?:) Quote
Paja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Niunio posiukuje jeszcze,ale nie jest to przynajmiej juz fontanna...Jeszcze nikgo nie dziabnoł...chciałam go wieczorkiem troszke wyczesac,ale nie miał ochoty wiec go zostawiłam. Tak tak widziałam wiesci o synku,ale mało mam czasu na pisanie bo gonie z bazarkiem ogłoszeniowym robiec codzinneie po kilka a i tak jestem troszke w tył... Pytanie ile on dostał tego sedalinu?na droge.. powinno go juz dawno puscic.A jesli go juz pusciło to ma cos z tylnimi nuszkami placza mu sie nie za chetnie chodzi po schodach...wiec na gore chodzimy raz dziennie tylko. Moze to wina tych dredów wszedzie a moze jakas mała ukryta wada? Quote
Livka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Witaj Paju :) jak nasz milusiński Bezio, mam nadzieję, że grzeczny i nie podgryza nikogo ? ;) Quote
Paja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Bezio jeszcze nikogo nie dziabnoł obecnie wrociłam z banda ze spacerku i sie myja:) wygladaja jak takie sniezne kuleczki...No i chłopak probuje mi sie do Moli dobierac a ta go goni... Quote
Paja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Bezio robił dzisiaj atak terrorystyczny na mnie.Spadła myszka z biurka a ja sie po nia nachyliłam a ten myslał,ze to do niego i mnie udziabał w nadgarstek :(Ale jeszcze zyje czyli nie jest zle.. obecnie myje swoje klejnoty w legowisku i co jakis czas spoglada sie na mopa ktorego ze złosci sciagna z kija i zjadł ;) Quote
elmira Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Paja']Bezio robił dzisiaj atak terrorystyczny na mnie.Spadła myszka z biurka a ja sie po nia nachyliłam a ten myslał,ze to do niego i mnie udziabał w nadgarstek :(Ale jeszcze zyje czyli nie jest zle.. obecnie myje swoje klejnoty w legowisku i co jakis czas spoglada sie na mopa ktorego ze złosci sciagna z kija i zjadł ;)[/QUOTE] O rany :O A mocno Cie złapał gryzoń niesforny? Quote
jostel5 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Wariat,Mała Cholera i Diabeł Wcielony!!! Odjajczamy gada! Quote
Paja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 na całe szczescie mnie tylko złapał i wbił zabki.Troszke napucho i zrobiło sie sine ,ale od tego sie nie umiera...a krew nie tryska.. ok lece po aparat i zaraz umieszcze tu foty gada ;)A jutro zadzwonie do weta by go zaszczepił na wscieklizne bo jak sie grysc to zdrowym... Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Myslalam, ze siebie bedziesz szczepic na wscieklizne, zeby go wrazie czego nie pogryzc :):) On Cie dziabnal ze strachu, myslal, ze sie na niego zamierzasz :):) Quote
Recommended Posts